Модни консултации - 71

• 88 657
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Ох , очилата… винаги са ми проблем.
Имам малко, тясно и скулесто лице и почти винаги очилата ми стоят като на муха… Sad

# 676
Eс, аз бих комбинирала с тениска.

# 677
Кара беше просто великолепна на Оскарите! Heart Eyes

И понеже лицето ми е широко, моят овърсайз трябва да е действително овърсайз за да се получат нужните ми пропорции.

Всяко, абсолютно всяко мое влизане в оптика започва с "Бихте ли ми показали моделите  с възможно най- големи стъкла, моля"; след което идват допълнителните задължителни условия- стъклата да са максимално тъмни и моделът да е с единичен мост. Всичко останало вече е въпрос на настроение. Grinning

Сега се сещам, как племенникът ни решил да ни подари семеен портрет за наша годишнина. Хубаво намерил художник, който да ни нарисува по снимка, обаче аз навсякъде с очила. Голямо ровене из всевъзможни архиви паднало, докато намери моя снимка без. Grinning

# 678
  • София, България
Здравейте,
Моля за съвет и идея с какъв цвят може да комбинирам плисирана пола дълга малко под коляното, в цвят пепел от рози.
Нещо не мога да си я представя да излгежда добре с друг цвят блуза, освен със същия като полата.
Мислех нещо черно, бяло, кремаво, но не ми изглеждат добре.
Както и моля за идея за обувки, цвят и модел, които са да подходящи за времето, като температури както е сега.
Благодаря предварително Simple Smile

# 679

Бяло, графит, черно, зелено също, по-убито?

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 13:39 от G&B

# 680
Geox!
Р.р. А аз да попитам за мнение за качеството на сникърси Марко Поло, ако някой има лични впечатления.
За тях не мога да кажа, но качеството на обувките и ботушите им падна драстично през последните години. Имам техни обувки и ботуши от преди поне 6-7 години, които не са мръднали, но всичко което купих след това заминава за по един сезон, къде подметка се сцепи, цип се счупи след няколко обувания, та спрях да купувам от тях.

Влязах за съвет и вие точно обсъждате очила, взех си тези рамки и сега се чудя какви стъкла да си поръчам диоптрични с високо затъмнение или фотосоларни или пък със средно затъмнение., в кафявата гама ли, но при диоптричните очила е по-шоколадово кафявото или в черната да е затъмнението.
Ще се радвам да прочета различни гледни точки.

# 681
Зари, моите са изцяло слънчеви с диоптри. Изцяло затъмнени. Ако човек не си ги сложи няма да разбере, че имат диоптър. Това за мен е най-удобният и красив вариант.

# 682
zari65, аз предпочитам фотосоларните диоптрични стъкла, вкл. и монтирани на рамки от слънчеви очила. Нося очила постоянно и предпочитам да не ги сменям, ако не е нужно. Така съм постоянно с тонирани стъкла според осветеността на околната среда. За вида на оцветяването на стъклата според мен е удачно да отидеш в някоя оптика и да си ги видиш на място поставени до различните  видове стъкла (фотосоларните оставени на слънце, за да се види цвета потъмнял).

# 683
От една страна искам фотосоларни именно защото с тях не се налага постоянната смяна на очилата. От друга страна лятно време са ми недостатъчни като затъмнение особено когато шофирам. Като сложим и суетата как най-добре ще се получи и не мога да взема решение.

# 684
  • Велико Търново
От една страна искам фотосоларни именно защото с тях не се налага постоянната смяна на очилата. От друга страна лятно време са ми недостатъчни като затъмнение особено когато шофирам. Като сложим и суетата как най-добре ще се получи и не мога да взема решение.

По тази причина съм с различни очила, фотосоларни никога не съм харесвала.
Сега имам нужда от нови слънчеви и модел си харесах, обаче цената към момента ме спира, но за рд сигурно ще ги купя.

# 685
Моите на слънце стават почти черни, иначе минават през различни нюанси на сивото. Рамките са черни. Ползвам ги и за шофиране без проблем.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 19:45 от pep_si

# 686
А за затъмнени за какъв цвят сте, кафяв или черен.

# 687
  • София/Севлиево
Пепел от рози съм комбинирала с любимия ми тъмен шоколад,а също и с нави и поне на мен ми седеше добре(аз съм много бяла и винаги избирам поне едно нещо в тъмен цвят,но т.к.не долюбвам черното търся или тези двата или много тъмно сив).
Подхванали сте темата за очилата и май е време да почна да си нося диоптричните ,че една камара пари дадох за тях и тъй си седят...Моите са с черен форосолар,но нещо като ги нося и ме боли глава,пък нямам промяна в диоптрите...

# 688
Кара беше просто великолепна на Оскарите! Heart Eyes
И понеже лицето ми е широко, моят овърсайз трябва да е действително овърсайз за да се получат нужните ми пропорции.
Всяко, абсолютно всяко мое влизане в оптика започва с "Бихте ли ми показали моделите  с възможно най- големи стъкла, моля"; след което идват допълнителните задължителни условия- стъклата да са максимално тъмни и моделът да е с единичен мост. Всичко останало вече е въпрос на настроение. Grinning
Наистина беше приказна, а аз дори не съм и фен и никога не съм я харесвала особено!

Хахаха, да, точно така тече дискусията в оптиките "Здравейте, търся овърсайз - мост 17-18 мм или повече, стъкла минимум 59-60 мм или повече. Ако нямате или са розови не ми губете времето Grinning

Zari, съвет не мога да дам, аз не се харесвам във фотосолари и много внимателно ги избягвам за себе си ерго - нищо не разбирам от тях! Но при всички положения при такава рамка затъмнението би трябвало да е кафяво, не сиво или друго студено IMHO.

Не бяхме ли пускали комбинации на пепелно розово или се бъркам, ще потърся...

# 689
Зари, моите са изцяло слънчеви с диоптри. Изцяло затъмнени. Ако човек не си ги сложи няма да разбере, че имат диоптър. Това за мен е най-удобният и красив вариант.
И аз се чудя от доста време за очила за далече. Понеже вече ми трябват наистина,но не мога без слънчеви очила. Винаги навън съм със слънчеви. И естествено още повече не виждам с тях.. Simple Smile Фотосоларни не харесвам. Да си купя нови слънчеви очила,пък да им сменям стъклата,ми се вижда само загуба на средства... и така се лутам от миналото лятооо. Та каква рамка си купувате за,да направите затъмнени стъкла с диоптър?

Общи условия

Активация на акаунт