Елейн, поздравите си ги нагласяш според аудиторията. На мъжа ти е приличната версия. На твоя вариант внукът се ухили и рече "много яко"

NalSi, много хубав пъзел, аз не се престраших да го купя.

Не мога да се сетя кой го беше написал този пост със списък идеи за съхранение и като го търсих не можах да го открия, много бяха забавни, върти ми се Гибли като име, но може и да се лъжа. 
Което направи сортирането на частите за отделните квадратчета доста по-трудно. Но все пак беше доста приятен и въпреки че ме стресна в началото май не ме затрудни чак толкова. Свободен е.
- и другите народи имали шевици и то различни за различните щати с характерни мотиви само за тях и т.н. 
. Цялото не съответства на малкото и малкото не съответства на цялото
Например, редя една риза - мръсно бяла. Е, няма парченца в такъв цвят! Оказват се светло сини. Но като наредих цялата риза и после целия пъзел - ами мръсно бяла си изглежда ризата, както и на картинката. При разглобяването отделните парченца пак "станаха" светло сини
Така и не разбрах как се получава този ефект (не е от мен, при други пъзели не шизофренирам
), но беше доста откачено.
Или може би са просто частични и има още за решаване, не знам и аз, изглеждаха ми ясни като бял ден. 
Това съм аз, рисували са ме без разрешение