Термин Юни 2023 - Тема 2

• 48 947
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Аз на първата бях при Апостолова и останах доста доволна. Не претупа прегледа,беше супер мила и отзивчива и отговори на всички въпроси,които имахме. Сега на 09.02 съм пак при нея за втора ФМ.

Връщам се от ФМ. Бебето е 320гр, отговаря си на 20гс. Всичко по него и мен е наред. Сега ми казаха, че имам много добър кръвоток към бебето, но да продължавам да пия аспирин. Предния път имах лош кръвоток, така че да речем, че аспирина си върши работата. Шийка 3,5 и все още си е момче хахах.

Прегледа ми мина кофти, доста ме натискаха за да завъртят малко бебето, то така и не се завъртя. Но все пак огледа всичко важно и всичко е наред. Мисля да пропусна последната ФМ или поне със сигурност няма да се върна при този лекар.

И аз бях на БХС при него и беше малко груб , защото не можеше да види добре бебето и натискаше корема.. затова няма да ходя при него сега на втората ФМ  а при Апостолова

# 421
Здравейте, каква е цената за ФМ при Д-р Апостолова?

# 422
Ами върти ми се около 120-130лв,но той ММ я плати ,така че не мога да бъда коректна. Но ако звъннеш на рецепцията в Селена ще ти кажат с точност.

Здравейте, каква е цената за ФМ при Д-р Апостолова?

# 423
Моята при Марков беше 180 лева морфологията, но съм доволна.

# 424
Здравейте, не съм се включвала скоро. До сега събирах инфо за различни колички, залъгалки и шишета. Въпрос към бъдещи и настоящи мами-какви марки шишета сте доволни с антиколик биби? Освен с познатите Авент и Нук чета много добри отзиви за Tommee tippee.

# 425
rEvfti, Тommee tippee течаха поне при нас и не съм доволна. Nuk бебето въобще не ги искаше, на Авент бяха ок. Най-доволна съм от стъклените шишета Lansinoh NaturalWave. Не са антиколик, но имат добър отвор за въздух на самия биберон и откакто ги пробвахме не сме се връщали към други.

# 426
Една приятелка ми препоръча на др Браун , каза че не протичат и са антиколик

# 427
За помпите аз мисля, че казвах някъде назад, че имах електрическа на Авент, но е доста остаряла и реших да взема нова. Като цяло бях доволна. Ползвала съм само за доизцеждане. Кърмих до 8 месеца и половина, когато малкия взе много да ми се нерви и му казах до тук беше 😄. Най-много в помпата ме изнервяше, че е тежка и ужасно шумна. Тази новата е мъничка и лека и става на батерии, което е супер, но само я отворих да я видя, не съм я пускала да чуя колко е шумна.
Шишета първия път заредих на Авент и до известно време бяха ок. В един момент малкия рязко спря да ги иска (тук трябва да кажа, че сме ги ползвали предимно за вода и чай, а проблема дойде при грешно според мен захранване, продиктувано от педиатърката). Тъй като залъгалките предпочиташе на Нук пред тези на Авент, взехме шише на Нук и той взе че го прие. Сега съм взела стъклени шишета на Нук, че предишните бяха ПП и не смятам, че са годни след 5 години. Най-много да се окаже, че този пък не иска Нук и пак да купувам втори комплект…
На Томи Типи имахме едно шише, което беше подарък и май нямам спомен изобщо да сме го ползвали, така че не мога да кажа за тях.

# 428
Мамита,  как ви е хемоглобина и как се чувствате ? Моя от 130 падна на 120 и ми изписаха желязо. Чувствам се доста отпаднала и много ми се спи .. а вие как сте ? Моля да споделите ,че съм се притеснила малко !

П.с. някой да има бактерии в урината ? Как ви лекуват ?

# 429
Моят хемоглобин никой не го следи даже. Единствено за токсоплазмоза проверяват всеки месец и това е.
Доста преди да забременея ЛЛ ми изписа желязо и Б12 след установен дефицит и сега просто си ги приемам. Желязото обаче хич не помага на запека...

# 430
Моят хемоглобин никой не го следи даже. Единствено за токсоплазмоза проверяват всеки месец и това е.
Доста преди да забременея ЛЛ ми изписа желязо и Б12 след установен дефицит и сега просто си ги приемам. Желязото обаче хич не помага на запека...

Ох и аз имам запек и корема ми се подува като не мога да ходя редовно Sad

# 431
Моя хемоглобин е 105 😊. Пия желязо и други хапчета, единствено се чувствам заспала по цял ден, а вечер трудно спя след 1-2 защото ме наболява таза.

# 432
Ооо моето желязо е 110 и съм на малтофер ама е много гаден 🤢 де пия къде пропускам. Мен сега ме притеснява друго.. Уж на феталната морфология всичко е наред, а имам забележка за сърчицето на малкия да бъде прегледан от детски кардиолог...., дано е само превантивно и да е наред всичко. Пък за мен ще видим може и да ми я отстранят матката, защото е много враснала с плацентата...

# 433
Момичета, ядете ли повече месо? На мен не ми понася особено, но се насилвам да консумирам, особено чисто телешко, и оказа влияние върху хемоглобина и желязото.
За запек намерих един природен "лек" - 1-2 портокала вечер и на сутринта няма проблеми, опитвали ли сте? Joy
А за приемащите Вигантол вие по колко капки вземате?

# 434
Хемоглобина ми е 135 и постоянно ми се спи. През деня спя по 2 пъти даже. Отпаднали сме, няма как. Производството на бебе си е изтощително.

Общи условия

Активация на акаунт