Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 29

• 39 332
  • 846
  •   1
Отговори
# 600
Може да се закрепят с планките за стената. Може дори горе върху трегера да се сложат/пробие за планките.
В моя случай щората не беше за мен, а за близък. Търсех някакво решение, което: 1) да не е перде; и 2) да не се дупчи дограмата; и 3) да е евтино. И това стана единственото възможно, след неуспешния опит за малко лесно дърпащо се перденце, на онези джаджи, които се лепят (неуспешно, поне при мен) на дограмата.
Тета, предполагам, че няма да ми повярваш, но не духа - отгоре на прозореца планките заемат 2х2 см. от ширина на крилото примерно 55-60 см.
Все пак едно трайно решение е по-добрият вариант. Може би контакт и оферта от няколко фирми за щори е вариант - цената на щорите се определя най-вече от цената на плата, поставя им се условие да не се дупчи дограмата и те да предложат вариант. Идват, монтират и така.

# 601
  • София
Преди няколко страници се спомена за освежаване на апартаменти със силно разреден латекс. Обикновено разреждането е до 10% за нормално боядисване. Знае ли се колко горе-долу е "силното разреждане" или е майсторска тайна Simple Smile?

# 602
  • София
Според вас какви завеси отиват на бебешкосини стени? Joy Объркахме малко желаният цвят /трябваше да е някакво светло синьозелено и сега се чудя какво да сложа /от детска я правя на кабинет, за мъж/.

# 603
Според вас какви завеси отиват на бебешкосини стени? Joy Объркахме малко желаният цвят /трябваше да е някакво светло синьозелено и сега се чудя какво да сложа /от детска я правя на кабинет, за мъж/.
Бяло или екрю бих сложила за пердета. Но зависи от мебели и настилки.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 09:52 от bubkab

# 604
  • в пералнята
Сиво.

# 605
  • Бургас
Мунчо, повече от 50%. Ето го клипчето:
https://youtu.be/_edinoObZY4

Ама да знаеш - много пръска! Вземи хубав валяк с косми, да не е много порест. И завий всички мебели и пода, че после ще го чистиш сантиметър по сантиметър. И шапка на главата.

# 606
  • София
Мунчо, повече от 50%. Ето го клипчето:
https://youtu.be/_edinoObZY4

Ама да знаеш - много пръска! Вземи хубав валяк с косми, да не е много порест. И завий всички мебели и пода, че после ще го чистиш сантиметър по сантиметър. И шапка на главата.

Благодаря Simple Smile

# 607
Благодаря и аз за клипчето, и за инфото най-вече..не го знаех, изкл.полезно инфо е за мен.
Ма твоят майстор от клипа нЕма ни шапО, ни нищо....смелчага...Simple Smile

# 608
  • София
Бяло или екрю бих сложила. Но зависи от мебели и настилки.

Ето това е стаята, не съм сигурна това дали е бебешкосиньо, но на това ми прилича, ще остане само бялото легло, човекът ще си вземе сам бюро, но не знам какъв цвят. Лампата горе също ще сменя, разбира се.

# 609
Аз го виждам сиво по стените.
А защо вие ще премебелирате и аранжирате, отново. Той няли е огледал имота - харесал го е, защо допълнително се занимаваш.
Имотът се отдава във вида, в който е показан и харесан...принципно правило.

Това са допълнителни разходи за вас. Той утре може и леглото да каже да му замените, че не го кефи - пак ли ще му угаждаш Simple Smile

# 610
И тъмно сини ще стоят добре.

# 611
Според мен светлосиво ще стои добре и ще направи стаята малко по-мъжка. Е, и универсалното бяло става разбира се.

# 612
  • София
Ако цветът на пердетата е по-силен, този на стените ще се губи. Ако намерите сиви със син отенък може да е добре.
Иначе ето тук има цветови кръг по който можете да изберете:
https://www.obekti.bg/chovek/edin-narchnik-za-perfektnite-kombinacii-ot-cvetove

# 613
  • София
Тета, ние от самото начало мислехме да го преобразуваме в кабинет или нещо по-универсално от детска стая, но за всеки случай го оставихме - не ни е голям разхода, едни пердета да сменим само и една лампа, те тези и без това са стари и са за смяна, за всеки случай ги оставих, ако все пак наемателите са с малко дете. Синьо е, просто така изглежда на снимките по-сивеещо.
Благодаря за идеите!

# 614
Следващият ако я иска за детска, пак преформяне ?
Едни 100 лв ще заминат за пердета и лампа..но вие си знаете...

Едната ми наемателка си имаше нейни пердета. Сложи си ги, а като напусна върна моите.

Общи условия

Активация на акаунт