Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 50

• 58 207
  • 811
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета в очакване сме на третото си дете през септември и сме в голяма чуденка за количката. Първите ни две деца са вече големи и сега ми е адски трудно при избор на количка. Като цяло съм се спряла на марките Tutis, Caybex  и easywalker harveу. Задължително трябва да е 3 в 1. Лятната седалка да е широка и удобна за детето, да има напълно легнало положение и багажника за пазаруване да е затворен Simple Smile Живеем в къща и няма да се наложи носене на количката по стъпала, затова теглото и не е от голямо значение.
Чета назад в темата и виждам, че има мами, които са поръчали колички от чужбина, а как седи въпроса  с гаранцията и ако се наложи?
Също ме интересува и къде в София можем да видим на живо колички easywalker harveу?
Благодаря Ви предварително!

# 676
  • София
От изискванията Ви, Харви не отговаря на повечето Blush 1. Не е 3 в 1, 2. Лятната седалка не е с пълно легнало положение . Може ги видите във Вис Виталис и Дундьо.  Сайбекс пък не съм виждала със затворен кош, всички казват, че седалките са им тесни.
Май само Тутиса остана Confused

# 677
Вижте moon в Дундьо. Маже да ви хареса и мисля че ще покрия изискванията.

# 678
От изискванията Ви, Харви не отговаря на повечето Blush 1. Не е 3 в 1, 2. Лятната седалка не е с пълно легнало положение . Може ги видите във Вис Виталис и Дундьо.  Сайбекс пък не съм виждала със затворен кош, всички казват, че седалките са им тесни.
Май само Тутиса остана Confused
Благодаря за отговора, четох доста за Харвито, но явно съм пропуснала легналото положение на седалката. Със сигурност отпада като вариант. Wink

# 679
На Easywalker може да видите модел Руди - той е с напълно легнало положение и широки кош и седалка, а и е по-бюджетен вариант от Харви. Багажникът не е затворен, но за сметка на това е огромен. Може да видите и новият модел Джими, който също е с напълно легнало положение и затворен багажник, но пък е доста по-скъп. Колкото до 3в1, Easywalker не произвеждат столчета за кола, но са съвместими с редица марки. В чуждестранните сайтове се предлагат варианти 3в1 с кошница на Сайбекс. Затвореният багажник е колкото плюс, толкова и минус. Със сигурност е много приятно багажникът да чист и прибран, обаче като знам аз моят как го товаря с покупки от магазина например или с разни играчки за бутане, които стърчат, със сигурност ако беше затворен щеше да ми причини повече неудобство. А и всеки път да разкопчавам и закопчавам цип, за да извадя нещо…

Някой беше питаш нагоре за пазаруване от официалния сайт на Easywalker - аз съм пазарувала, но не количка, а чувал. Бяха намалени по 30 евро, в сравнение с 200+ лв. тук, беше супер изгодно. Поръчах до адрес в Германия и от там с габко. Не помня обаче дали не доставяха до Бг или просто така ми излизаше по-изгодна доставката.

# 680
И аз съм се спряла на тези три колички:

1. Cyber 2023 Balios
2. Easywalker Harvey
3. Tutis Uno

Очевидно ще трябва да пътуваме до София, тук във Варна ги няма абсолютно никъде на едно място.
Да не говорим, че Сайбекс изобщо не е наличен.

В София в кой магазин мога да ги сравня една до друга? Айде ако не може трите наведнъж, то поне две на едно място... има ли?

# 681
  • София
Здравейте, прави ми впечатление, че от марката Easywalker се споменава предимно модела Harvey.
Аз съм набелязала Jimmey, според мен превъзхожда Harvey-то по няколко параметъра - например има напълно легнало положение на летния кош, има опция за наклон на зимния кош, повече опции за проветрение на зимния кош, а също и голям сенник и на двата коша. Харесва ми също възможността за отделяне на багажника като може да си го носиш като пазарска кошница. Новия цвят за 2023 Pine green също ме привлече.
Та, някой с реални отзиви за нея?
https://easywalker.com/products/jimmey

# 682
  • София
Джими е супер, както и цената й 😁 , предполагам, че за това няма много коментари за нея.
Аз се колебаех също между Балиос, Тутис и Харви. По едно време бях залитнала и по Миос, но в крайна сметка, не съжалявам, че избрах Харви.

# 683
Страхотно изглежда това Джими, но наистина цената е уау.

Забравих да попитам кога се очакват намаления по магазините, освен за 1 юни, следващите чак за Черен петтък ли са?
Трябва ми нещо междинно, тъй като трябва да накарам мм да обикаляме, а със сигурност няма да стане за началото на следващия месец.
Разбира се ще следя и английските/немските сайтове, но е най-важното да изберем количка физически.

# 684
И аз съм се спряла на тези три колички:

1. Cyber 2023 Balios
2. Easywalker Harvey
3. Tutis Uno

Очевидно ще трябва да пътуваме до София, тук във Варна ги няма абсолютно никъде на едно място.
Да не говорим, че Сайбекс изобщо не е наличен.

В София в кой магазин мога да ги сравня една до друга? Айде ако не може трите наведнъж, то поне две на едно място... има ли?
Във Варна можеш да видиш Harvey със сигурност в Бебино, виж го в мапс близо е до Конфуто, и съм на 99% че имаха и Tutis. Ние взехме Harvey 3 premium от там с аксесоари,а сега дори погледнах с чанта и чувалче излиза  още по-изгодно.

# 685
Джими е нов модел, затова няма мнения за него все още. Няма го по улиците, няма го в olx, според мен бебетата, които ще го ползват още не са родени 😃 Не мисля, че е заради цената, като се има предвид колко е разпространен Приам например.

# 686
Здравейте, мами!
 В очакване сме на бебче началото на юни месец и се чудим каква количка да си вземем.
Засега най-ни грабва окото  Cam taski sport 3 в 1.
Имате ли отзиви за нея като модел и въобще струва ли си или да търсим нещо друго?
имала съм CAM, но друг модел,  като цяло съм доволна, виж колко кг е, че са малко тежички. Аз ползвах лежащата част по-дълго,  столчето с шасито само в МОЛа, за кола с по-малък багажник съм махала и колелата, за да влезе. 
Иначе са сравнително качествени италиански колички, по-висок клас е Inglesina, по-скъпа и в пъти по-добра е от CAM. Cam са комфортни за бебето, а майките имат други претенции. В автобус влиза, но заема много място.CAM върви чудесно на сняг зимата.

# 687
Днес сравнявах Easywalker Harvey и cybex balios във вис виталис в София. Ха нито върви в пъти по добре. Странното там е това легнало положение. Аз май най накрая се спях на moon. Бих я видяла пак но ако отида още веднъж н дундио сигурно ще ми сложат снимка на вратата. Мисля да си я поръчам от чужбина защото в дундьо имат само мострата. Дайте идея за различни сайтове да погледна Simple Smile Благодаря!

# 688
В Mypram moon я има на прилична цена обикновено.
Днес сравнявах Easywalker Harvey и cybex balios във вис виталис в София. Ха нито върви в пъти по добре. Странното там е това легнало положение. Аз май най накрая се спях на moon. Бих я видяла пак но ако отида още веднъж н дундио сигурно ще ми сложат снимка на вратата. Мисля да си я поръчам от чужбина защото в дундьо имат само мострата. Дайте идея за различни сайтове да погледна Simple Smile Благодаря!

# 689
Аз намерих този сайт но не знам дали е сигурен: https://www.all-4-baby.de/unterwegs/kombi-kinderwagen/moon-rocca … dell-2022_102723/.
И също тук https://www.babymarkt.de/moon-kombikinderwagen-rocca-shadow-koll … 2022-a319679.html.
Има ли някой опит с тези сайтове?

Общи условия

Активация на акаунт