Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 10 тема

• 37 861
  • 786
  •   2
Отговори
# 615

Тук виждам интересен панталон , а с това поло все едно няма нищо .

# 616
Този панталон ми прилича на черния Adore you панталон с ластика.. но може и да се бъркам.

# 617
Не , друг модел е , може да не са го пуснали .

# 618
Полото и панталона къде ги гледате? Аз не виждам такива в сайта.

# 619
Полото е нова снимка за Style practice в цвят Nude.

https://alessa.bg/style-practice-bluza-polo-nude

# 620

Материята отново ли е същата,от която се шият и банските им? Имате ли представа?

# 621
Реших, че са пуснали ново поло в цвят Mocha.

# 622
Сега видях в Инстаграм, че утре в 21.00 ч, ще започне намалението -30% Simple Smile

# 623
Вече няма ли предварително да се обявят артикулите? Да не би това да им е схемата да не се срива сайта?!

# 624
Момичета, искам да си поръчам блузка и се спрях на тези няколко. Може ли мнения ако има мацки, които ги имат? Клоня към шарените.. Абе ако имам възможност може и всички 🤣
🫣

# 625
Аз имам втората от горе надолу, малко е по-лъскава като материя, като изкуствена е леко. Иначе е яка, нося я. Имам същият принт рокля, така и никога не я облякох😅

# 626
  • Варна
Аз панталона си бях взела от тоя принт и да - промазана материя като на тия анцузи от 90-те. Не ми хареса и го върнах.

# 627
Така като гледам тениските, си мисля, че всички, освен тази с джунгла принта, ще бъдат в намалението довечера, така, че изчакайте още малко, може изборът ви да се улесни тази вечер:)

# 628
  • София
Момичета, качили са моделите от намалението. Тъпчете кошниците 😄

# 629
Няма какво да се поръчва , цените са като тези преди покачването . Ако ги бях харесала , щях да ги имам досега . Ще пропусна . Да кажете какво сте си поръчали .
Поръчах от мохито да пробвам нещата , изглеждат хубави , особено с намалението .

Общи условия

Активация на акаунт