Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 10 тема

• 37 810
  • 786
  •   1
Отговори
# 60
Много разочароващо.Аз също бих я отказала и мисля ,че си си в пълното право.Те говорят ,че искат да направят бранда си международен ,но нямат никакви опции за изпращане в чужбина .Аз като поръчам нещо DHL искат големи такси и мита + такси за попълване на документи .Когато поръчах от SKIMS пратката ми дойде от USA с безплатна доставка.Ако искаш да си международен и имаш опцията хората да поръчват от чужбина според мен трябва да има договорки с куриерските услуги .

# 61
Малко извън темата, но и аз много харесвам SKIMS. Очаквах, че ще трябва да се разправям с митници, понеже идват от САЩ, но пратката ми дойде директно на адреса с безплатна доставка над определена сума, но пък таксите са включени в цената. Поръчвала съм и до адрес в САЩ, там излиза по-евтино.

# 62
Бюстието е разкошно. Аз съм с чашка B и стои много добре и без силикон или сутиен. Като минус презрамката не е зашита, а просто превързана и не се знае дали няма да се развързва. Съжалявам, че не успях да взема и панталона в S размер... Дано някой се откаже.

# 63
Дали може снимка отзад, ако не е проблем. Мерси Simple Smile Много хубаво и нежно стои.

# 64
Много е хубаво , но за мен такива бюстиета са като сутиен и аз не се възприемам да нося такива .
Весели празници на всички .

# 65
Между другото палтото в light blue “true masterpiece” пристигна ,много добре изглежда малко тясно ми идва в бюста и късите панталони “moments to remember “ обратно на коментарите че са много умалени и нямат еластичност на мен са ми точно ,да нямат еластичност наистина никаква ,но си отговарят на размера .А бюстието ти стои разкошно ,без забележки ,браво .

# 66
Може ли снимка на палтенцето? А дали някой има Miss independent блейзърс от букле? На мен днес ми дойде бялото пуловерче с мечето и колкото и да е инфантилно за възрастта ми - харесва ми и ще си го нося🤣

# 67
Разбира се ,ще кача снимка утре.Въобще не е инфантилно това че има мече .Щом ти харесва защо да не си го носиш ,на мен лично мечетата също много ми харесаха ,особено шапката но не си я поръчах понеже е с естествен пух .

# 68
Може ли снимка на палтенцето? А дали някой има Miss independent блейзърс от букле? На мен днес ми дойде бялото пуловерче с мечето и колкото и да е инфантилно за възрастта ми - харесва ми и ще си го нося🤣

Аз онзии ден го носих за първи път, до тогава само стоеше в гардероба, премерено. Външно като го съблякох нямаше забележки, обаче като го обърнах на обратно, за да го пера, от вътрешната част около гърдите имаше бобчета - явно от допира до сутиена… Надявам се отвън да не стане същата работа. И това е пуловер след първото обличане, носен 2-3 часа. Ей затова недоволствам аз. Не е проблем да продаваш пуловер за 100 лв. Проблем е, че качеството не отговаря на тази цена. Направи го 150 като трябва този скапан пуловер, ама да знам, че като съм ги дала, знам за какво. Парките от своя страна се държат за сега, и по-добре, че ако и с тях след първото обличане имах такъв опит, вече наистина щях да се откажа да съм техен клиент. Не мога да скрия и сега разочарованието си. Преди нямаше категория дрехи, която да не пазарувам, вече съм само в 2-3. Ненужно е да казвам, че пуловерите също ще отпаднат. Ще си пазарувам при конкуренцията, и така…. А, отказах си и розовото палто. Роклята с чантичката на този етап стои, ама нещата с нея също отиват на там.

# 69
Доста разочароващо , posh…, аз още не съм обличала пуловерчето, само е изпрано, жалко ако се скапе на 2-3-4 носения Sad

# 70
Аз имам от миналата година три пуловера и не мога да кажа , че са топ качество , поотпуснаха се и не изглеждат така добре .
 Тази година пуловер не съм си взимала .
Дано роклята с чантата да е качествена .
Дънките също ми се поотпуснаха и не изглеждат така добре .

# 71
Posh ,много разочароващо 😞.Аз напълно те разбирам и подкрепям и съм на същото мнение ,направи го този пуловер 150лв.,ама поне да са вложени качествени материали и изработка .При мен така се получи с Alessa religion комплекта ,от едно обличане висна като торба ,обезформи се и след първото изпиране се образуваха топчета.Роклите от плетиво с чантите според мен са risky business ,всичко от плетиво си е рисковано,а прецака ли се веднъж дрехата изглежда толкова грозно и обезформено.

# 72
Ох момичета много ме мъчите с имената на дрехите. Пускайте по един линк или снимчица! 🙈
Пош, и аз чакам да видя розовото палто, ти си го отказала .. и в сайта изчерпан XS. 🤷‍♀️

# 73
Който си има късмет, си има. Един брой се появи в S и веднага го грабнах. Ще пристигне точно за НГ заедно с роклята, за да затрудни избора 😄

# 74
Аз имам от миналата година три пуловера и не мога да кажа , че са топ качество , поотпуснаха се и не изглеждат така добре .
 Тази година пуловер не съм си взимала .
Дано роклята с чантата да е качествена .
Дънките също ми се поотпуснаха и не изглеждат така добре .

Миналогодишните се отпуснаха, този sweater weather от тази колекция пък ми се сви малко… Като ме питаха защо си отказвам палтото даже не съм им обяснявала този път, то ми писна вече, явно няма да стане на работа. На тях явно им е все тая, че ще им секнат поръчките от такива като мен, ама на мен пък ми писна да им наривам пари за боклуци. Утре ще ви пусна снимки на пуловера с мечето и бобчетата, само го прострях, даже не съм го обръщала на лице, че достатъчно се бях разочаровала….

Общи условия

Активация на акаунт