Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 10 тема

• 38 243
  • 786
  •   1
Отговори
# 600
Като се има в предвид покачването на цените , а моделите са стари , то направо няма намаление. Ще видим какво ще пуснат .

# 601
На последните две намаления имаше дрехи и от по-нови колекции, да не кажа от последните. Така,че може и да ни изненадат. Аз винаги си намирам какво да си взема.
Като се има в предвид покачването на цените , а моделите са стари , то направо няма намаление. Ще видим какво ще пуснат .

# 602
Момичета, днес дойде кафевия панталон, но в офиса още не го харесах (емблемата на дупето е огромна) и исках да го върна веднага, но служителката без да искала пуснала на ПОС терминала цената на панталона, не разбрала че го връщам, и аз пък без да погледна какво пише си доближих телефона и платих. Усетихме се веднага и просто попълних на място данните за връщане на парите и го пуснах, но не им звъннах на Алесите. Дали това е проблем според вас? Ще трябва ли понеделника да звъня да обяснявам, че съм го върнала, като те вече ще са го получили.

# 603
Пуснете го за връщане пред сайта. Има опция.
Момичета, днес дойде кафевия панталон, но в офиса още не го харесах (емблемата на дупето е огромна) и исках да го върна веднага, но служителката без да искала пуснала на ПОС терминала цената на панталона, не разбрала че го връщам, и аз пък без да погледна какво пише си доближих телефона и платих. Усетихме се веднага и просто попълних на място данните за връщане на парите и го пуснах, но не им звъннах на Алесите. Дали това е проблем според вас? Ще трябва ли понеделника да звъня да обяснявам, че съм го върнала, като те вече ще са го получили.

# 604
  • София
Лидия, може и утре да им се обадиш. Мисля, че работят до 14.00 ч. Желателно е да им съобщиш, че си върнала панталона.
За кой кафяв панталон става въпрос? 🙂

# 605
През сайта направи връщане , не е нужно да им се обясняваш .

# 606
Като видях парката, съчетана с тия новите къси панталони… и се сещам за едно само: “облечена си като кашлица, готова да прерастне в бронхопневмония”. Ай кажете честно, вярно ли някоя ще се плясне с парка и къси гащи 🤦🏼♀

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 08:47 от posh95

# 607
Вярно, че можеше през сайта… пуснах заявка оттам.
Moments to remember дънките. Иначе като материя много ми харесаха, леко като джинси, което харесвам. И изглеждаха издръжливи. Просто това лого на дупето е доста голямо на живо, почти колкото целия джоб... Също като ги видях (не съм ги пробвала) ми се сториха с много широка част около дупето и бедрата. Знам, че са мом фит и имам такива, аз доста харесвам такива модели дънки, но ми се сториха прекалено големи в тази област за XS размер. Но все пак не съм ги пробвала, може би седят хубаво като се сложат. Който им се чуди обаче, може да ги пробва, според мен изглеждаха като модел, който си заслужава парите, особено ако паснат като кройка.

# 608
Като има намаление може ли да пишете аз влизам всеки ден и следя но няма за сега а иначе като има намаление ще пише намалената цена или ще се добави намалението в кошницата

# 609
  • София
Лидия, трябваше да ги пробваш. Изглеждат големи в областта на ханша, защото талията е стеснена. Знаеш, че и аз недолюбвам емблемите, но тези дънки не спирам да ги нося.

Дейзи,  намалената цена се изписва директно. Най-вероятно намалението ще е последната седмица на януари.

# 610
Момичета, дали някоя от вас има този блейзър:

Подходящ ли е за дънки и като качество как е? Дали става на топчета, че по спомен някъде из темите четох нещо такова, но не помня за този конкретно ли се говореше

# 611
Лидия, трябваше да ги пробваш. Изглеждат големи в областта на ханша, защото талията е стеснена. Знаеш, че и аз недолюбвам емблемите, но тези дънки не спирам да ги нося.

Дейзи,  намалената цена се изписва директно. Най-вероятно намалението ще е последната седмица на януари.

А намалението нали не важи само за една поръчка например единия ден да си поръчам неща и на другия ден също други и ще бъдат пак с намаление нали

# 612
Намалението важи за определен период от време ,за колкото са го пуснали .Някой компании пускат за месец ,други за седмица ,а някой дори пускат периодично постоянно намаления ,други го държат до изчистване на количествата им от стари колекции и т.н.т .Досега не знам,не съм срещала и не съм чувала  да има лимит колко количества ще са закупени от определен клиент.Някой има ли роклята miss Melania да даде отзив ?

# 613
Няма лимит , колкото искаш поръчваш . Аз вече като гледам цените и се отказвам да пазарувам .

# 614
Намалението на Алеса го пускат обикновено за три дни, като предния ден уведомяват по вайбър и мейл. Важи само за определени неща и е 30%. Аз до сега не съм имала проблем да поръчам каквото искам, но много трудно си харесвам повече от едно-две неща. Като се има предвид колко вдигнаха цените последната година изобщо не знам и аз дали ще поръчам нещо. Ако намалят само стари модели, то на практика цената с намалението ще стане каквато си е била преди.

Общи условия

Активация на акаунт