Частни училища - информативно-дискусионна тема - 57

• 58 781
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
  • София
За да сме честни, дописката е от 31 януари Simple Smile

# 646

То пък в тази тема, цените не се коментират всеки трети пост, нали?
Мога да ти извадя поне няколко само от това издание на темата преди 31.01.  

Видът на таксите на първа страница не случайно е картинка от едно известно време. Simple Smile

П.С. Между другото дъщеря ми пише по-добри описания на пътуванията си сравнени с написаното в туристическата част на коментирания сайт. Първи клас, първи срок е положението.

# 647
  • София
честно, ако Иззи решат да се местят в Овча Купел примерно (нищо против кварталът, като такъв), ще е първият път, когато ще се замисля за смяна на училището. Нека се сменят сгради, няма лошо, ама да са поне на близко разстояние, не София диагонално...

Иззи като ходих да го видя и ги питах какви са им плановете за собствена сграда или друга локация, ми казаха да не се тревожа, било за 2023-24 (аз ходих 2021ва или началото на 2022, не помня) и ми стана супер смешно. Направо си им казах - какво да не го мисля, вие и сега сте ми далече, ако се забиете в Лозен/Герман/Горно Нанадолнище трябва да сменям училището или жилището.

Както казах- всичко опира до локация. Аз бих се радвала да се преместят натам Grinning
Аз Данибон не я чета, преписва от темата ли? Няма да е първата.. кулинарните теми направо ги вършеят, за съжаление няма лесна защита. До сега се чудих защо сменихте със снимка частта с таксите и става по-неудобно за търсене на конкретно училище, чак сега разбрах Grinning

# 648
Картинката трябва да се пооправи по отношение мащабиране, но това да и е дефекта.
И няма лошо, нали информацията е сложена за обща полза. Но в случая е каквото повикало, такова се обадило.

Не може да претендираш за интелектуална собственост върху постове/мнения на други хора във фейсбук страницата (под някаква новина беше за влезлите от ПЧМГ в АК или нещо подобно), а после да вършееш във форума (не само в тази тема) и да преписваш. Даже изискваше с безобразен тон да сме цитирали източника. Хахаха.

Но твърде много време отделихме за госпожата. Тя не го заслужава. Набра популярност на база едни, интересни на всички, статистики, които тогава дори не тя ги беше изискала от МОН по реда на закона за достъп до обществена информация. Сайтът на онзи мъж (забравих му името) е далеч по-полезен за статистиките и разбира се Дидева.

Скоро очаквам да препише бройката записали се за изпит в АК.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 15:16 от Fancy

# 649
  • София
Фл имат ли субсидия от Франция?
Има, ако нямаше таксите сигурно щяха да са двойни и хептен да няма учители, защото със субсидията идва и ангажимента да изпращат преподаватели, директори и тн. Виж ААУ като са изцяло на издръжка от такси какви са им таксите, но и да не давам тях като краен пример, останалите чуждестранни училища са доста по-скъпи по тази причина.

# 650

То пък в тази тема, цените не се коментират всеки трети пост, нали?
Мога да ти извадя поне няколко само от това издание на темата преди 31.01.  

Видът на таксите на първа страница не случайно е картинка от едно известно време. Simple Smile

П.С. Между другото дъщеря ми пише по-добри описания на пътуванията си сравнени с написаното в туристическата част на коментирания сайт. Първи клас, първи срок е положението.

Понеже следя информация за ПЧМГ/ Питагор и със сигурност знам че много кратко време след като една дама сподели за новите такси в Питагор,  в страницата й във фб беше също публикувано.

# 651
Цитат

Понеже следя информация за ПЧМГ/ Питагор и със сигурност знам че много кратко време след като една дама сподели за новите такси в Питагор,  в страницата й във фб беше също публикувано.

За таксата на ПЧМГ има ли новини?

# 652
Миналата година новата такса беше публикувана месец преди изпитите. Мисля че беше 200 евро отгоре.

# 653
Здравейте, някой с отзиви за Първа частна английска гимназия

# 654
Попаднах на това - за гимназията на Иззи. Не коментирам Stuck Out Tongue, само споделям, за тези, които евентуално се интересуват.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/13815585

# 655
Какво, браво на хората.

# 656
Ахахахахах!!!!!!!!!
Няма да изневеря на моят стил и само ще предположа - но вероятно ще трябват частни уроци, за да се напусне гимназията.
Иначе, 24 часа? WTF? Там рекламират за клиентела?
Но браво, страшна пазарна ориентация. Първо беше Кеймбридж, STEAM, всякакви арт ателиета и т.н. После усети Доротея, че има интерес и глад за немски... Предполагам, че ако не се появила, скоро ще се появи и идея за бизнес профил. Laughing Така де, да се обхванат всички аспекти на пазарното търсене.

Laughing

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 23:57 от Fancy

# 657
Izzi имаха дни на отворените врати миналата седмица. Предполагам, че това е репортаж от това събитие.
Не познавам Доротея но шапка и свалям за учителският състав, които успя да събере за толкова кратко време.
И все повече почвам да оглеждам гимназията.
А пък и аз съм експериментатор, децата тръгнаха все в новосъздадени училища Wink

# 658
  • софия
Експериментатор не знам дали си, но със сигурност си търсач на добро училище, шом не се доверяваш на наличното предлагано за добро.
Аз бих чула какво има да каже такъв човек. Какво е намерил в смелостта си да експериментира на раличните места.

Иначе, ако съм незапозната с вътрешната критика на ползватели, подчертавам  - от преди години, съответно мже и да не е валидно вече) бих се впечатлила какво предлага учлището и накъде тръгва.

Нек, нека. Трябва да се развива пазара и да си сишат във вратовете тия институции за да тсават все по-добри. Така потребителят само печели.

# 659
Е, запознати сме и с по-скорошни ползватели. Wink

А критика се чува само от такива, като мен. И другото са хвалебствия на настоящи ползватели. Аз съм малко цинична и недоверчива, та ако предположим, че изобщо нямах и грам представа за това училище, и трябваше да го проучвам тепърва, поне щях да се запитам защо има толкова диаметрално противоположни  мнения от външни за училището в сравнение с ПУБЛИЧНИ мнения на ползватели. Wink Подчертавам публични, непубличните са друга бира. Wink

Иначе няма лошо да има пенкилер училища с пенкилер насоченост и "специализация". Моето "любимо" ПБ си съществува добре и има стотици задоволени ползватели. Даже наскоро установих, че всъщност е едно от големите ЧУ. Че КО, ТЕ и подобни са само с по един клас на випуск, а им се обръща завидно внимание в темата. За сметка на Дорис Тенеди и Ерих Кестнер например, които също изкарват немалки випуски.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 10:56 от Fancy

Общи условия

Активация на акаунт