За пореден път мама дрешките брои, кога ли ЯНУАРЧЕ ще се появи Тема 5

• 51 219
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Wanderers, честита радост! Получила си най-хубавият коледен подарък!

Весела Коледа на всички Flowers Evergreen Tree

# 106
Момичета, днес със спешмо секцио се роди Кристина, 2650 гр миньонка.

Честито! Да е жива и здрава!

Весели празници, дами!

# 107
  • София
Честита принцеса Wanderers ❤

Весела Коледа момичета, много любов, много бебета, послушни и услужливи мъже и свестни свекърви Ви желая.

# 108
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Здравейте!
Честита Коледа!
Честити бебончета на всички до тук!
Коя съм аз? От извесно време ви чета и съприживявам, днес на този голям празник и накрая вече искам да се включа във вашите редици.
Отколоних се Blush Накратко може би Innocent
Втора бременост, в 36г.с. термин 27.01.23 с момченце. Имаме батко на 8години и половина, който чака с нетърпение братчето си, което за сега ще е с планово секцио, дата още не сме уточнили с наблюдаващият ме АГ. Бебето по измерване на ехограф на главата върви едро, но ще е главчо, както всички вкъщи.
За сега ми е спокойно, нищо не съм нагласила може би единствено си подстригах косата късо знаейки след раждането колко поголовно капи. Не че не съм накупила дрехи (баткото е лятно бебе), само трябва да ги изпера и нагласим леглото. Нещата за мен в болницата съм си ги нахвърляла какво ще ми трябва.
При нас в Габрово не трябва да нося бебешки дрешки, само за изписването и съотверно по няколко памперса за подмяна. Децата ги носят на три часа за кърмене, не стоят при майките.
Да не е само разказвателен постът,  препоръчвам (мисля не е споменавано) крем за зърна Гармастан. Предният път бях си накупила няколко от нашумелите козметични фирми тогава само гармастанът ме оправи за броени мазания, бях получила чак болезнени раздразнения. А и добре действа при напукани ръце.
Обещавам са се включвам по начесто вече Blush

# 109
Момичета имам настинка кашлям и хрема имам взех сироп гринтус и капки подходящи на всичкото отгоре бебето пак сее обърнало с главата на горе

# 110
И аз съм настинала, от 3 дена съм със запушен нос и кашлица(ама тя от хремата). Кръвното ми от 2 дни една идея по-високо от нормалното за мен и почти постоянно ме боли главата, но над 125/80 не се вдига и се чудя в такъв случай има ли смисъл да ходя до болницата да ме видят или ще ми се смеят.
Тъпото е, че покрай мен и малкия започна да кашля и сега ще се завлачим всички вкъщи, мъжа и той нещо почна да се оплаква от гърлото.

# 111
И аз съм настинала, от 3 дена съм със запушен нос и кашлица(ама тя от хремата). Кръвното ми от 2 дни една идея по-високо от нормалното за мен и почти постоянно ме боли главата, но над 125/80 не се вдига и се чудя в такъв случай има ли смисъл да ходя до болницата да ме видят или ще ми се смеят.
Тъпото е, че покрай мен и малкия започна да кашля и сега ще се завлачим всички вкъщи, мъжа и той нещо почна да се оплаква от гърлото.
аз съм и с болки в корема казаха ми в Аго че нямам контракции истински а такива на бракстън но често ме наболява корема пия си диаспорал магнезий но май няма вече ефект а съм с нисък праг на болка отделно още повръщам и имам киселини умирачка е

# 112
Момичета, може ли да помоля, тези които са родили вече да споделят с колко голяма главичка са се родили бебенцата. Хем доктарът каза да не се притеснавам, аз обаче гледам разпечатката и ровя за стойности и полудявам. Единственото което ми се мотае в главата е микроцефалия и не мога да спя от три дни.

# 113
При мен и почти всяка позната главата отговаря на 2-3 седмици напред. Така си вървим. Притеснявате св излишно. Все пак и фетални сте минали, лекарите ви казват да не се притеснявате. Няма причина. Да не говорим, че ехографите много често не са точни

# 114
При мен я измерва по-малка

# 115
Аз мисля, че ако имаше нещо лекарите щяха да ви кажат, също специалистите по фетална. Колко по-малка я измерват?

# 116
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Както споменах преди няколко поста, и двете ми бремености са били бебетата с голяма глава. Сега попитах АГ-то свързано ли е нещо с раждането (по -ранно или късно)с главата и той ми отговори: Не и съществуват различни форми на глави (спомена правилните термини с различни форми) и че се измерва диаметър, а не обем, дано го обясних правилно. Примерно племеникът още от бебе е с малка глава спрямо нашият батко по малка е и сега.

# 117
На трите фетални всичко беше наред. На допрела преди 20 дни се видя, че е по-дребен и ме извикаха отново. В 37+2 отчита обиколка 306мм, което е доста малко. Допрела и феталната ми ги прави един и същ лекар. Каза, че плацентата ми е зряла и явно затова. Но много ме притесни размерът на главата. Предполагам се досещате, че чета какво ли не от три дни.

# 118
Нещо малко по различно като тема,което май не сме обсъждали...вие как планирате изписването на бебето и какви са вашите желания за този ден?

# 119
Абсолютно нищо - искам, живот и здраве, да си тръгнем тихо и спокойно, без никой да идва и да си се приберем у дома

Общи условия

Активация на акаунт