КГБ = Клуб на Готините Баби - 210

• 44 070
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Оооо, съвсем започна да ми харесва в нашата къщичка. Никога не е било толкова весело и добронамерено общуването ни. Мисля си, че когато човек загуби нещо, не знае какво ще спечели. Ние сме печеливши с появата на новите момичета. А и някои от ветеранките се оживиха. Супер сте, красавици!
Разменяме си тибетска гъба, имаме готовност да изпратим на изток кисело зеле, даваме си съвети за оплетени косички, харизваме мамин готин барабар с Хондата. Какво по-хубаво от това?
ЕНИСА изпрАти оферта, сега да се обади МАМСИ. В нашата компания преобладават свободните момчета. Знае ли човек от къде ще дойдат витамините??? ( цитирам ЕНИСА ) Simple Smile
КЛЕЧИЦЕ, я щерка ти да си трае. Ако е много мераклийка, да дойде и да оправи гнездото от косички. Съвета на ДИДИА е правилен. Направи така. Моите внучки са със сухи коси и много често се заплитат косите им, когато си легнат да спят, без да са вързани на опашка или на плитка. Пръскам с един овлажняващ спрей и полека от долу на горе разресвам на малки кичури. Става бавно, но вие друга работа си нямате. Stuck Out Tongue Winking EyeСетих се как отдавна щерката беше при нас, а децата с баща си. Оплели им се косите и той понеже нито знае как, нито има търпение, беше рязал щедро цели кичури. После ги подстригаха, та едва заличиха пораженията. Сега голямата се подстрига късо, а малката все още вее коси до средата на гръбчето.
Лелееее, пак се активизирахте. Откакто пиша в къщата ни надникнаха толкова много мацки.
Публикувам и отивам да спя. Нали не ви правя скомина на вас, работещи момичета? Simple Smile

# 616
Еййййй, не се спряхте - коя в мола, коя ще спи, ама ще дойде и нашето време, живот и здраве. Аз днеска се занимавам само с глупости от сутринта, та имам време бол. Ей сега си пратих хард инженера в  Здравната каса по един тикет с гриф спешно - работел бавно компа и нямал вързан принтер. Сигурно си мислят, че като им вържем принтера, машината от деветстотин и Балканската война ще хукне. Казах му да връзва и после да пробва с вълшебните думи "Абрака - дабра " да го подкара по-бързо. Сега чакам шефката им да писне по телефона и междувременно се развличам с вас.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 18:03 от Enisa60

# 617
Сега като една двойна тъща да пожелая да са здрави момчета!
Да са здрави и щастливи майките им,които са ги отгледали!

Много пъти  съм се замисляла ами ако бях свекърва?
Направо не ми се иска 😀😀🤦
Добре сме си ние тъщите 😄😃
Не зная защо,но май има повече вицове за тъщи,отколкото за свекърви 😉😉
Ако няма свекърви няма да има и тъщи и обратното.
Така,че на кой,каквото му се е паднало.

Днес пералнята отказа да работи.
Не изпомпва водата.
Правих се на майстор.
Успях да попия вътре в барабана,а другата изкарах през филтъра,с надеждата,че в него ще е причината.Уви не е.
Помпата не се чува.Чакам тежката артилерия (ММ) да се върне.
Припомних си младите години,когато перях с Ригата ,т е. и изцеждане на ръка.😄
Изчаках  одеалцата да се поизкапят на простора и сега са в сушилнята .

Успех и една супа да сътворя.
Мислех да се разкрасявам,т.е. боядисам косата,но ще отложа за друг ден.За сега продължавам да маскирам със спрейчето любимо😃
Наближава времето за следобедно кафе.
Който желае да се присъедини.
Заповядайте!

# 618
Гъбче, подредих се до теб с кафето...
Може и да не съм при теб на масата, може отвън с котаците да си правим компания Simple Smile.
Впрочем, те само на вън ли живеят, няма ли привилегировани да влизат вътре на топличко?

Благодаря за спрея, който си ми показала. Бяхме с Ири в един ДМ, но такъв нямаше и взехме дриго спрейче, но сега тя се занимава с уроци, а и аз хич вече не ми се иска да я тормозя... Майка и като много знае, да се оправя утре, като ми доведат и другото чаве...

Аз май съм пропуснала да се включа в поздравите към мъжките майки ...и баби:) - да са ни здрави мъжките рожби, и малки , и по-големи, и най-големи...  Аз не съм много по тези празници, а пък децата ми- хич, та и не се сещам за тях, камо ли да знам какво се прави и да го правя... За мен празници са рожден ден, имен ден, който има, Коледа и Нова година и Великден, ама него много не го харесвам, та ако мога да забегна някъде на път по предпочитам...

Допих кафето и ставам малко да посвърша нещо.
Пак ще дойда.
До после.

# 619
Мили тъщи, живи и здрави да сте и вие! Нали  вашите момичета ощастливяват нашите момчета!   

Като казах тъщи, помните ли Марулетка.Тя тук  вече не идва, но в темата за свекървите е активна. Била много всеотдайна, разбираща и съобразителна тъща. Просто  обрацец за подражание!

А имаме в темата още една двойна свекърва, ама  тия дни и нея не виждам тук. Тя също е активна ,но пък  хич не ме подкрепя в словесната "битка" със  снахичките от онази тема. Все е на  тяхна страна. Жива и здрава, може пък така да  стане любима свекърва.
Когато аз станах такава, една колежка в училище, която беше училищна психоложка ми каза,че думите любима и свекърва са несъвместими.  Сега и тя е свекърва,но не съм я виждала, за  да я питам дали тя е успяла да ги съчетае.
А денят ми, мина, както си бях начертала.Пълен мързел у дома.   
Лека  вечер  и до скоро!

# 620
  • София
Честит празник, каквото и да е днес.
Всички да са живи и здрави!
Клечи, купи едни лепящи ролки на момата, да се разкрасява. 
Аз имам и лятото предизвикваха неподправен интерес от Мрънч. Все искаше да му сложа една на главата и после се хилеше пред огледалото. Детска му работа.
Много се радвам как се оживи темата, все така да сме.
Чета, чета, мислено отговарям и после няма какво да напиша.
Ми то всичко е казано.
Пипи, много хубава и умничка внучка си имаш. Че и скиорка от класа.
Омразно ми беше зимата като ме влачеше баща ми на ски.
Мисля да отказвам кефира, омръзна ми да му бая. А и ще пътуваме след няколко дни. Като се върна ще го мисля.
Трябва да видя как да архивирам гъбата.
Мая, ако четеш - дай указания, моля.

# 621
Събрахме се на масата Както казва малкото злато ,, ние сме мъжОве, бабо,,. Та ще се почерпим по случая, ще пия едно и за вас.
А утре може да яхнем ,,коньове,,  и напред!

# 622
Наздраве, Ениса!
Живи и здрави мъжОвете във вашата къща!

# 623
Ха наздраве и от мен 🥂
Чакаме най-големия човек да хапне и сядаме. Салатката е готова - зелена с репички и зелен лук. Като за работещи - пилета на грил Била ни приготви, разни дребни гарнитури около тях и мен като ме хвана музата, прибрах се от работа и хлебопекарната замеси една питка. Само я оформих и във фурната, сега си обикаля нивата.
За свекитата какво да ви кажа. Като се оженихме няколко години живяхме заедно и то три поколения - свекърите и на свекъра родителите. Не мога да се оплача, разбирахме се и много са ми помагали. Много, много отдавна сме си сами и отделно. Отношенията ни не са се променили. Не че не е имало искри или на някой нещо да не му е било по вкуса, но всичко е било дето се казва в границите на нормалното. Опитвам се и аз да се държа като свекървата и нейната свекърва. Дано успея.... Живота е толкова кратък и не намирам смисъл да бъда на нож с най близките си хора.
Увлякох се , изчезвам, че масата ме чака.
Чаф за сега !

# 624
  • София
Наздраве на всички, които са на маса и почитат празника!
Поспах добре, но така е, който шие гоблени по нощите...Майтап бе, Уили. Харесвам Вилеровите гоблени, имам няколко от големите, но са ми подарък. До сега съм ушила собственоръчно само една малка вятърна мелничка. С. микроскоп да я гледаш...
КАССС, листата купувам от Метро. Тези за пръв път ги видях и реших да ги пробвам. Опитът излезе много сполучлив.
За свекървите и аз да кажа. Имах късмет с моята - добричка, винаги готова да помогне и под секрет, бях любимата снаха, че имаше още една, но там нещата не вървяха. После минаха години, аз станах свекърва и навъртях стаж 15 години, но сега от няколко години вече не се титулувам така. Дай Боже пак да стана свеки!
ГРЕТИ, само няколко пъти съм влизала в свекървенската тема. Е толкова жлъч и злоба никъде не съм срещала и то от млади жени. Опитах се няколко пъти да пиша, но разбиранията ни се разминаваха като влаковете стрела в Япония и реших, че няма смисъл да си губя времето. "Точно през ...китката ми минава!" цитат.Grinning
 КЛЕЧИЦЕ, поне до някъде оправихте ли косичката на принцесата?
Момичета, гушкам ви. Hug
Сега ще чета.

# 625
Добра ви вечер!
Да са ни живи и здрави мъжките рожби -  и синовете и внуците!
Фло, ще пробвам твоя режим
Ще ми е трудно до 12 часа, но каквато и диета да започна, няма лабаво
Само  ще изчакам да утихнат ветровете

# 626
  • София
ТАНУ, ще съм ти морална подкрепа. Обаждай се, ако искаш. Давам безплатни, безценни, безкористни съвети. Simple Smile
Изкарах 41 часа само на вода. Днес съм на айрян. Утре МАЯ ще ме води на някаква специална презентация на нещо интересно, та от сутринта до обяд, докато ми е записания час не трябва да ям, а само вода. Както съм го подкарала гаджето ще трябва да плати един чувал пари на ВИК.

# 627
И аз да се включа с едно ДобрА ви вечер!
               Аз ,като двойна тъща съм бяла и добра докато не яхна метлата.След това не ми минавай пътя,че е опасно.
               Чааак сега успях да се приземя на първия етаж.То днес не бе тичане,не бе катерене,че нямам нерви да чакам асансьора.Ран ми се обади,че е сам и с Т 39.9 и хукнах нагоре.Свалих бързо Т и си поговорихме от душа докато дойдат двамата скиори - зетя и Неда.
               Пипи, и моите Ран и Неда са скиори от 5 годишни.Неда е фурия на пистата.Когато беше на 7 в Австрия я беше изпуснал зетя и тя полетяла по черната писта /с най-висока трудност/  и се загубила след като стигнала до края на пистата.Майка и се тръшка и крещи на зетя, тя била зад една реклама на около 5 м от тях,ама нито те я виждат ,нито тя тях.Спасителите тъкмо я питали с кого е и тя видяла майка си и радостно извикала - ето я шапката на мама.Та всички изпопадали от смях.Критикувам зетя , а той се оправдава,че "детето се е справило само" и представяте ли си - била голяма.
               Клечи,до къде стигнахте с косичката? Такива спрейове сме ползвали с Недината коса ,ама хич не се получава.Само с четка и с леко потупкване върху косата за да се отпусне и където не става лекичко с ножичката.Тя е с чуплива коса та не си личи много.Сега се кипри та няма проблем с прическите.
               Солун не ми се разминава и ще съм шеф на фен групата на състезанието.Резервирахме апартамент в едно градче на брега,защото самото състезание не е точно в Солун,а в друго малко градче,в което се оказва,че няма свободни места в наличните хотели.Сега си гриза нервите,че не си подмених шофьорската книжка,защото можех да съм втори шофьор,ама нА реших ,че ми е по-лесно да ме возят.Да,ама Не! Ще останем един ден повече,че ММ не обича да кара по тъмно и винаги аз бях по това време.
              Ох,увлякох се и е време да спра.
              Лека вечер и спокойна нощ!

# 628
Здравейте, вечерно.
И днес беше дълъг ден.

За сагата с ,,гнездото'' в косата на внучката - прекратихме разчесването с нулев резултат.  Повече от пет часа убихме в празни опити - все повече и повече се омотава...
Не става и не става...
Утре вечерта, като доведат и брат и ще бъдем увикани първо, пък после ще се решава какво да се прави..

Иначе беше подходящо за разходка, но не стигна време да излезем към парка.
Но пък играхме табла- миналото лято я научих да играе и трите вида табла- обикновена, гюлбара и тапа и се справя детето Simple Smile. Играхме барбут, играхме на бикове и крави и сега следват ,,свободни занимания'' .
Те са на кой до когато му се доспи - всеки си ползва устройствата със слушалки...

Освен да казвам лека нощ и до следващо писане.
Последният да изгаси ламБата Wink
Лека от мен.

# 629
  • София
Хайде и аз по нощите. И днес празник! Дето казват: "Като сме безДелници, да не сме безПразници" Хубаво да има от всичко по много. Та да са ни здрави и корави момчетата и малки и голями, да слушат майките докато са малки, после и жените като се оженят, нооо да не забравят откъде са се пръкнали. А снахите да уважават майката на любимите си момчета. Като видна свекърва се изказах!! Close Ципа на устата намерих, ами кънките къде са? ThinkingЛе-ле, половината ми писано изчезна. Та набързо : Айша - миеш зрънцата, в пликче и във фризера. Клечи, пробвай с масло - може да е по-успешно. Пипи, възхищавам се на Вики - има ли нещо с което не може да се справи. Талантливо дете. Ако пазиш клипа, където обяснява как се прави ....../ не помня/ пусни  го. Плийййс. Спокойна нощ, момичета.

Общи условия

Активация на акаунт