Разменени бебета в болница Шейново

• 233 399
  • 6 392
  •   1
Отговори
# 6 255
На обяд снимките на Синеочка си бяха там.Предполагам,че тя или нейни близки от самото начало са тук и аз ще кажа,че бих искала да видя в скоро време снимки на Ванеса.Simple Smile

# 6 256
Интересна статия. Много ми хареса частта за отговорността на болницата към случващото се, както и за преценката на социалните. Всичко, което е казал адвокатът, за мен, си е точно.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Advokatut-na-edna-ot-ma … zumenieto-1536720

# 6 257
Браво на този адвокат, много ми харесва!

"Най-малкото, няма никакъв морал в това. Разменихме бебетата, всичките са щастливи, а от страна на тези, които допуснаха тази небрежност няма никакъв морален акт – нито оставка, нито обезщетение, нищо. Просто ей така, всичко да мине и пак да дойдат следващите, по отношение на които можем да постъпим небрежно. Грозно е това, което се случва"

# 6 258
Лекар и морал? Такова нещо не съм виждала.

# 6 259
Трябва да се забравят изрази като - така ще е, нямаме специалисти. Няма да е така, ако наистина престанем да се примиряваме. Нямат право да крещят, да удрят, да неглижират, да не си гледат работата. Много хубаво е казал човекът за оставките. От горе до долу всички си измиват ръцете с това, че имат много работа. Когато оперираха мама за коленната става, вечер в отделението беше само санитарката.

# 6 260
  • При семейството си
На обяд снимките на Синеочка си бяха там.Предполагам,че тя или нейни близки от самото начало са тук и аз ще кажа,че бих искала да видя в скоро време снимки на Ванеса.Simple Smile
Защо, какво ще Ви донесе това?

# 6 261
  • София

Ще покаже, че е приела детето.
На нас нищо няма да ни донесе.

# 6 262
Като изключим клюката, знак, че е приела детето, че му се радва, че е щастлива, че си е върнала равновесието  ....
Тя /като всеки млад човек/ споделя емоции в СМ.

# 6 263
  • При семейството си
Когато е готова, може би ще го направи, разбирам, че продължават да я следят ежедневно.

# 6 264
Това, че искат еднакви суми за мен е показателно, че адвокатите продължават да работят в екип и в интерес на двете семейства. Браво! Дано се даде най-голямата сума, макар че познавайки нашата действителност, вероятно сумата ще падне. И все пак - заслужават я, след всичко, което изживяха.
В темата нещата много се преиначиха, но ситуацията си е много тежка. Две бебета са разменени, в следствие на нечий мързел и безотговорност! Голям стрес е да установиш, че детето ти не е твоето и да тръгнеш да търсиш своето. Голям стрес е да ти почукат на вратата и да ти кажат, че детето ти не е твое.
Каквото искат да правят с парите. Остава и сметка да им държим. Ако искат апартамент да си купя, ако искат в образование да ги инвестират, ако искат за ток и ВиК да ги дават, ако искат за сирене и салам да ги харчат. Тяхно право си е!

п.с. Сумата, за което претендират, е равна на 1-2 депутатски коли. Като гледам никой не реве за автомобилите, а пак ние ги плащаме.

Севдето от притеснение по нейното какви кючеци въртеше.

# 6 265
Айде отиват на съд. Общината отказва да плаща.

# 6 266
  • При семейството си
Айде отиват на съд. Общината отказва да плаща.
Очаквано. Всъщност дали има изплатени извънсъдебно обезщетения от общински болници, това е интересно.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/stolichnijat-obshtinski-savet-nj … enite-bebeta.html

# 6 267
И защо и беше външен консултант на болницата, щом решението на ОбС е това, което дава ход за по нататъшни действия.

# 6 268
Има предвид точно лихвите. Те се трупат за времето, през което не си получил обезщетение, т.е. колкото време продължи делото.

# 6 269
И колкото повече се протака делото, толкова повече лихви(пари) се трупат в полза на Севда.

Общи условия

Активация на акаунт