'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 676
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • Галифрей
Аз се чудя кой открадна онзи скъп апарат? Аз бях за Марта 😂

# 241
Аз се чудя кой открадна онзи скъп апарат? Аз бях за Марта 😂
Аз съм за Елина.Simple Smile

# 242
  • Галифрей
Да и аз не изключвам и тази теория. Макар,че какъв и е мотива? Тя обожава винарната и знае всичко, за какво й да караде апарата,хем не е лек? Тя не би искала навреди на винарната.

# 243
Геро дали някъде е играл по различен начин и говорейки малко по-бавно?
Гледала съм го и в театъра - навсякъде един и същ...

# 244
  • България
Някой беше подхвърлил на Филип нещо за идеалния български и той уточни, че и жена му е българка и затова нямат акцент.

# 245
Да и аз не изключвам и тази теория. Макар,че какъв и е мотива? Тя обожава винарната и знае всичко, за какво й да караде апарата,хем не е лек? Тя не би искала навреди на винарната.
Тепърва ще разберем.
Нещо ме навежда на мисълта че има пръст в това.

Някой беше подхвърлил на Филип нещо за идеалния български и той уточни, че и жена му е българка и затова нямат акцент.
Да бе, и той в щатите си говори само с жена си и с никой друг.

# 246
Както каза една съфорумка в другата тема, във всеки американски филм/сериал всички говорят само на английски, а тук за един акцент. Satisfied

# 247
Както каза една съфорумка в другата тема, във всеки американски филм/сериал всички говорят само на английски, а тук за един акцент. Satisfied

Аз го казах. И тука си заставам зад думите Joy

# 248
Ето така се прави филм. Още в първа серия вече не знаеш кой каква играе играе. Завързаха го добре и дано така остане до края.
Колкото до дрехите като гледам е пак екипът от Пътят на честта- прехвалената Кайе и нейните комбинации. Телбис със същите дрехи от Отдела издирване, Джукелова даже си сложи рокля, с която беше и в Пътят на честта Confounded

# 249
  • София
Не вярвам Елина да е замесена, освен ако няма някаква съвсем друга причина, която да е за добро, ама не знам в каква Вселена това би било полезн за винарната ход...
По-скоро залагам на този отговарящия за сделките. Продавача. Дето все се оплакваше и нищо не вършеше. Най-много логика има да е той, но пък ми е прекалено явно...
Всеки може да е в интерес на истината. Не изключвам да има заговор и да не е замесен само един човек.
Без Филип, всички са на мушката, хаха.

# 250
Странно е, че виното тук го има от хилядолетия, а не сме на челно място по производство и износ.
Това си е тема направо за нова тема Simple Smile , но накратко как се променя износа ни във времето може да се види тук https://www.facebook.com/LaVidaEnUnGrafico/videos/397154589280766/?flite=scwspnss

# 251
Харесва ми сериала засега. Последно бях фен на "Дяволското гърло" и от части "Татковци".
Впечатлена съм от играта на Зомбори, браво.
Единствено не разбирам идеята за музиката в края на някои от сцените?! Определено не ми допада и ме дразни.

# 252
Каква музика? Мелодията на сериала ли? Ти по БНТ ли го гледаш или после отнякъде?

# 253
Това за акцента не е отразено добре във филма. Филип за 14 г същи би трябвало да има лек американски акцент, а той говори все едно не е напускал България. За Марта не се споменава къде и колко е живяла, но по говора и не си личи да е американка.

Мисля, че наистина е индивидуално.
От 30г съм зад граница, тук съм следвала и работя с езици, нямам никакъв акцент на български, все едно съм си в България. Децата ми са родени тук, вече са млади дами, нямат акцент на български език, с него са закърмени.
Затова не ме учудва, че Филип и Марта си говорят без акцент.
През първите ми връщания в България след заминаването ми, ме питаха “Как така нямаш акцент, на български?!” Нямам, но на френски имам🙃, не ми е майчин все пак! Докато децата нямат никакъв акцент на никакъв език, закърмени са и с двата.
Извинявам се за оф топика🙌

# 254
Каква музика? Мелодията на сериала ли? Ти по БНТ ли го гледаш или после отнякъде?
Гледах го през някакъв сайт, но си права, че не е от самия филм, сега го пуснах пак онлайн, но явно оригинала. Някой беше добавял в края на някои сцени музика, изразявайки и част от репликите.

Общи условия

Активация на акаунт