'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 682
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Не мога да сетя, мацката с късметчетата , къде съм я гледала на друго място?

В ,,Белези" по-миналата пролет по bTV

# 226
И в Жигули, бяха баща и дъщеря с Билалов.

# 227
Момичето с късметчетата е
Климентина Фърцова.
Ще участва и другия сериал, който започва в неделя, по произведението на Л. Филипова.

# 228
Според мен Марта усети че Филип сякаш се върна към корените си. А той усеща че точно това е неговото място. Жена му го разбра преди него и сега ще има яко врътки как да го върне в  Америка

# 229
  • София
Аз имах предвид, че според мен би имало повече химия между Филип и момичето с късметите, отколкото с Елина, а не че в самата сцена е имало искри. Твърде са ми различни на мен, ще са ми странна двойка.

# 230
Напуснал е България на 14 години.
Това измислила ли съм си го, прочела ли съм го някъде, или съм го чула във филма? Simple Smile
На мен ми се струва, че съм го чула, но може и да греша...

Преди това. Адвоката в първа серия, когато говореха за документите и сумата за винарната, го попита откога не се е връщал в България и Филип каза, че последния път е бил на 14 години.

# 231
Здравейте,може ли сериала да се гледа онлайн в по късен период.

# 232
Момичето с късметчетата е
Климентина Фърцова.
Ще участва и другия сериал, който започва в неделя, по произведението на Л. Филипова.
Кой е другия сериал.
Извинявам се за оф топика.
Благодаря.

# 233
  • София
"Войната на буквите".

# 234
Здравейте,може ли сериала да се гледа онлайн в по късен период.
Да, примерно в ютюб.

# 235
Секретарката на Бончев е мега колоритна!
Търся моментите в офиса му, за да я видя!

# 236
Марта не е ли родена в Америка? Искаше ми се с акцента да са автентични, а те говорят твърде гладко български. Един вид с оставането им тук и езика да се изглаждаше. Сега едно skip-ване ни пробутаха.
Секретарката на външен вид е страховита, но иначе е точно дългогодишно вярна и обиграна в схемите и ситуациите.

И втори епизод ми хареса!
Не мисля, че е родена отвъд океана!
А и няма как да се сдобиеш с чужд акцент, колкото и време да пребиваваш в чужбина! След десетилетия във Франция, нямам и грам акцент, не мисля и да имам някога🙃
Тези, които се прибират от странство и нарочно са със завален говор, че и думи забравят, просто се превземат! Няма начин да си забравиш майчиния език!❤
Виж, това, че Марта с перфектния си български, тотално се е овълчила съвсем по американски, хич не ме учудва! Не показват да й трепва особено за българското, само изгода търси!
Колкото кльощава, толкова и нагла🙄

# 237
Да, Марта е типичен емигрант. За жалост ги има и тук такива, които не са емигранти, но оплюват всичко българско.

Надявам се, някои епизоди да носят имената на типично българските сортове Мавруд и Гъмза, които са ми любими. Понеже Керацуда е типично български сорт. Simple Smile радвам се, така се прави.

Странно е, че виното тук го има от хилядолетия, а не сме на челно място по производство и износ.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 18:25 от T.Valcheva

# 238
  • Галифрей
Точно така!
На Ягодката все й дават готините мъже и тя все път се държи кофти….😟

# 239
Това за акцента не е отразено добре във филма. Филип за 14 г същи би трябвало да има лек американски акцент, а той говори все едно не е напускал България. За Марта не се споменава къде и колко е живяла, но по говора и не си личи да е американка.

Общи условия

Активация на акаунт