'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 691
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Напуснал е България на 14 години.
Това измислила ли съм си го, прочела ли съм го някъде, или съм го чула във филма? Simple Smile
На мен ми се струва, че съм го чула, но може и да греша...

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 19:59 от Как' Сийка

# 211
  • гр.София
На работа не можех да ровя,но сега се поразтърсих- Лилия Абаджиева ( секретарката) си изглежда по този начин и в живота.Не лелинското облекло , а лицето, косата. Ок съм с това,творец е и то впечатляващ. Падна ми шапката от списъка и успеха на реализирани спектакли, знаех само повърхностно за нея.  Не открих да е играла някъде .  Защо се е хванала да рецитира в сериала?

# 212
Аз лично видях повече искри при жената с късметчетата. 🤣

И аз Joy даже се чудя дали няма да я наеме на работа.

# 213
  • България
Това измислила ли съм си го, прочела ли съм го някъде или съм го чула във филма? Simple Smile
Споменаха го в сериала, тъкмо и аз щях да го добавя.

# 214
Какво пишеше на късметчето, което си изтегли Филип?

# 215
Това измислила ли съм си го, прочела ли съм го някъде или съм го чула във филма? Simple Smile
Споменаха го в сериала, тъкмо и аз щях да го добавя.
И на мен ми хареса мацката. Тъкмо ще и помага с английския.

# 216
  • Галифрей

И аз Joy даже се чудя дали няма да я наеме на работа.

И аз бях постанала това, радвам се че го забелязохте. 🫢😁Не може ли да се себере  с нея? Много е сладка 🍿❤

# 217
На мен пък "жената" с късметчетата ми се видя съвсем момиченце.  За Филип беше по-скоро по детски забавна с обяснението, че тя пише късметчета и какво означа unusual. Но знам ли, може пък искри да е имало.

# 218
И аз го изгледах сега епизода, ама малко муден ми беше, даже не знам случи ли се нещо, май нищо. На мен пък Марта ми е по-симпатична. С хора като Елина много трудно меля брашно в реалността и ги избягвам, а интересно, че тук тя ще е от лагера на "добрите" явно.

# 219
На мен пък "жената" с късметчетата ми се видя съвсем момиченце.  За Филип беше по-скоро по детски забавна с обяснението, че тя пише късметчета и какво означа unusual. Но знам ли, може пък искри да е имало.

И аз се зачудих що за късмет е unusual... Иначе прекалено време отделиха на този разговор, сякаш ще има продължение.. или просто си е било пълнеж, което е по-вероятното. Но реално от всички налични жени, тази девойка е най-симпатична Grinning

# 220
Тя ще става принцеса и царица Blush в друг сериал.

# 221
  • Галифрей
Ал  вярно, аве се чудех от къде ми е позната 😮😀❤

# 222
За мен лично заглавието ми е достатъчно, за да реша, че Андрей носи ВИНА за смъртта на бащата на Филип, вероятно и на вуйчо му, който има шанс да е разбрал какво е ставало преди години. На мен сериалът ми харесва, лек, но интересен. Пък и красиви гледки и приятни актьори.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 23:26 от AglayaDreams.

# 223
  • Берлин
Приятно за гледане, а и липсват опротивелите ми от всички бг сериали в последните години муцуни. Някак всеки артист си е точно на мястото.
Не харесвам Билалов изначално, но ролята му е паснала супер. Харесва ми Филип. И Елина е мой типаж. Марта каква е гняс- рови в нещата му, подслушва го...е за какво й е да е с този мъж тогава. Да посреща може би годишнина сама със самозакупен подарък, като майката на Елина?! Достоверно ми е. Чудя се дали да гледам на час по лъжичка или всички епизоди заедно накрая. Ама любопитството...

# 224
  • Враца
Не мога да сетя, мацката с късметчетата , къде съм я гледала на друго място?

Общи условия

Активация на акаунт