'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 676
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Берлин
Сюжетът е клише. Да видим обаче как ще ни го разкажат и изиграят. Може да се получи нещо добро и приятно за гледане, надявам се.

# 256
  • София
Някой беше подхвърлил на Филип нещо за идеалния български и той уточни, че и жена му е българка и затова нямат акцент.

Точно на този диалог попаднах вчера на повторението, докато прещраквах каналите.
Той каза, че майка му много е държала да говори правилен български и го е учила у дома, пращала го е на уроци (вероятно на българско училище, каквито в САЩ има през уикендите) и не само това, а и жена му е българка.

Учудващо, но първите 2 серии ми харесаха, за разлика от "Реката". От нея едвам издържах първата серия, после пробвах още няколко пъти по 10-15 мин. и беше мъчение. Този филм ми върви с лекота в момента. Жалко, че кърмя още, защото и винце ми се допива, докато гледам.

# 257
Вчера гледах повторението, не бях го гледала до сега и ми хареса. Интересен и не напрягащ, бях предубедена след последните бг сериали по Нова и с това, че ми напомни сюжета на Реката с тези вина и винарни, но ми хареса. Гледа се с лекота и ми изглежда, че са спестени излишните свръх мистерии и драма, дано е така до края.

# 258
Скрит текст:
Някой беше подхвърлил на Филип нещо за идеалния български и той уточни, че и жена му е българка и затова нямат акцент.

Точно на този диалог попаднах вчера на повторението, докато прещраквах каналите.
Той каза, че майка му много е държала да говори правилен български и го е учила у дома, пращала го е на уроци (вероятно на българско училище, каквито в САЩ има през уикендите) и не само това, а и жена му е българка.

Скрит текст:
Учудващо, но първите 2 серии ми харесаха, за разлика от "Реката". От нея едвам издържах първата серия, после пробвах още няколко пъти по 10-15 мин. и беше мъчение. Този филм ми върви с лекота в момента. Жалко, че кърмя още, защото и винце ми се допива, докато гледам.

Нямам спомен за това, кога и на кого го е казал?

# 259
Сипете си по едно винце /който обича/ , аз ще ви правя компания с нещо по-твърдо Grinning  Cocktail/нямаше уиски в емотиконите/ !

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 19:23 от Ели-ТАЛ

# 260
  • Mediterraneo
Точно товаказа за липсата си на акцент.

Харесаха ми първите две серии. Подходих с недоверие, заради приликата на основната тема с оная пословична глупост, която така и не успях да догледам. Съвсем на различно ниво е тук темата, надявам се да не съсипят хубавото начало!

# 261
  • Галифрей
Аз отначало като гледах трейлъра ми се стори драматично и страшно 😄  Бях останала с впечатлението,че е тежък. Но всъщност е лек  и приятен за гледане, с нетърпение чакам следващите епизоди. ❤

# 262
Аз отначало като гледах трейлъра ми се стори драматично и страшно 😄  Бях останала с впечатлението,че е тежък. Но всъщност е лек  и приятен за гледане, с нетърпение чакам следващите епизоди. ❤
Много лек и разтоварващ. Дано остане така.

# 263
  • София
Аз чакам с нетърпение да видя героинята на Параскева Джукелова как ще постъпи. Такива жени търпят, търпят и избухват.

# 264
  • София
Нямам спомен за това, кога и на кого го е казал?

Не знам на кого.
Първия път, когато го гледах, още не знаех кой какъв е в сериала. Дали не беше на Билалов?
Повторението само го слушах за кратко, защото гладех в съседната стая. Но го чух категорично втория път.

# 265
  • Пловдив
И на мен ми хареса...да видим...

Не вярвам чак на избухване на майката...поне не оставя такова впечатление.
Еноложката нарочно ли се държи като мъжкарана? Simple Smile Билалов пак ще е лошият...

# 266
  • София
Телбис си е мъжкарана, но това много подхожда на нейния образ.
Аз я харесах много в "Отдел издирване". И тук ми харесва много.

# 267
  • София
Не вярвам чак на избухване на майката...поне не оставя такова впечатление.

Обикновено тихите води са дълбоки. Много се надявам и тя да е такава, а не да са ѝ направили образа на някоя захлюпена жена, която търпи само.

# 268
Билалов играеше много добре и във Връзки, въпреки, че не беше лошия.
Абе който го може, го може Simple Smile

# 269
Билалов е страхотен актьор.

Общи условия

Активация на акаунт