🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LIX 🎬

• 56 695
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Нарцùса,

Сцената е следната:
Скрит текст:
Този последния мъртвец нали го оставиха без да му зададат последния въпрос, т.е. 'не може да умре отново'
И го дадоха да се оплаква от клетата си съдба.
Смешно беше

# 511
аз дори не знах,че във времената на чумата е имало
“ вълшебни свирачи на флейта ” които свирили и “ омагьосвали” плъховете. Спасява градове и села 😁
Това е приказка, базирана на градска легенда.
https://chitanka.info/text/45247-Detsata-ot-Hameln

# 512
Говореше се за сериал по ХП, но тогава не беше сериозно.
Интересно дали Светкавицата ще се гледа. Аз не мисля да го гледам, заради Езра - дори от торент. Мястото му е в затвора, не на сцената.

# 513
# 514
За почитателите на френското кино препоръчвам "Вкусно"-една наслада за сетивата,красива френска кухня,природа,история.
Също така "Двете страни на острието" с Жулиет Бинош,името е достатъчно за феновете на актрисата ,за да го гледат.

# 515
  • София
За почитателите на френското кино препоръчвам "Вкусно"-една наслада за сетивата,красива френска кухня,природа,история.
Също така "Двете страни на острието" с Жулиет Бинош,името е достатъчно за феновете на актрисата ,за да го гледат.
И аз вчера гледах "Вкусно"- много хубав филм. Cake

# 516
  • UK
Къде се гледат? Може ли имената на английски или френски, или линкове към ИМБД

# 517
  • София
Къде се гледат? Може ли имената на английски или френски, или линкове към ИМБД
"Вкусно" го има в filmisub.com

# 518
  • Варна
  Благодаря!Разкошен филм!   ,, Вкусно".

# 519
Първата роля на Джони Деп, след делото:

Скрит текст:
Обаче не обичам да гледам за френския кралски двор - заслужили са си Революцията...

# 520
  • София
Бях писал, че едва ли не е невъзможно Аватар 2 да събере повече публика от оригиналния филм от 2009 г. в България, но ето че стана!

475 465 зрители за Аватар 2 срещу 473 118 зрители през 2009/2010 г.
Като приходи: 6 669 438 лв. за новия филм срещу 5 346 851 лв. за стария.
Може да сметнете каква е 'инфлацията' за 13 години. 😉

Питър Пан и Уенди 😊

# 521
  • Варна
   Олеле...Тъмнокожа Тинкъбел...И 3 към 1 че политкоректно гей ще е капитан Хук.

# 522
  • Галифрей
Ох * тежка въздишка* още една версия на Питър Пан..направили са игрална версия от анимационният ☹ Никой не го е искал.. и Капитан Хук изглежда страно, той трябва да е облечен като благородник и да носи голяма черна къдрава перука и големи  мустаци.
Аз препоръчвам мойте любими класики Hook (1991) и Питър Пан от (2003) ❤

# 523
Слава на всички богове,че няма как да направят игрална версия на любимия ми Дъмбо.

# 524
  • София
Слава на всички богове,че няма как да направят игрална версия на любимия ми Дъмбо.
Има такъв филм от преди 3-4 години.

https://m.imdb.com/title/tt3861390/

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 09:07 от Mandalorian

Общи условия

Активация на акаунт