Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 836
  • 791
  •   1
Отговори
# 420
Искам да закупя епилатор но хич не съм на ти с тези неща. Не знам каква марка и какъв модел да взема. Каква е разликата между моделите освен различните приставки.
Преди години ходих на една процедура с лазер на горна устна. Ей никой не ме предупреди, че ако имаш метална коронка на зъба, ще го усетиш все едно ти забиват шамар през лицето...(не повторих).
Главно заради мустака искам да взема фотоепилатор, но не знам дали няма да е същото като с лазера. Sad
Аз съм с брекети и на мустака веднъж усетих щипване😀 не знаех и аз🤣
Ама как щипване ?! То си беше чист шамар.

Аз съм с коронки на предните зъби и съм пробвала на горната устна - не се усеща нищо. Коронките са металокерамика, в които също има метал съответно.

# 421
  • там, където ми харесва
Аз също първо лято съм с фото епилатора и съм много доволна.На краката никакви проблеми и епилиране през седмица , което правех. На ръцете станаха малки руси косъмчета, на корема имах и там се облекчих с кола маска ги махах понеже имам и машинка за кола и епилатор. Само на мишниците имам един малък кръг където излизат и ги бръсна. Аз разбрах за фото епилатора от една приятелка, която живее в англия и после влязох тук в темата. От зимата го притежавам и аз, тази зима ще ми е втората подред , която ще го ползвам.

# 422
Да ви се оплача, днес започнах да светкам триъгълника и след 5-6 ия път спря да генерира импулс. Чаках го да охлади, макар че не беше загряла, местих степени, слагах друга приставка, бърсах, трих , нищо и нищо. Свети лампа, че е готово, натискам и нищо, а вентилатора си работеше. Отивам в магазина бясна, вчера съм го купила, продавачката супер любезна, вика дайте да пробваме. Пробва и тя, видя че не става, каза че ще го заменим, та довечера ще ходя до склада да си го взема. Някой друг имал ли е такъв проблем, голяма каръщина...

# 423
  • София
Само на мишниците имам един малък кръг където излизат и ги бръсна. .
И аз съм така- има няколко/5-10косъма/ на двете мишници,които не искат да се махнат Rage
Но това не е болка за умиране...

# 424
Днес ми пристигна новият фотоепилатор. Подмишниците ги насвятках от кеф. Надявам се да нямам никакви проблеми.....

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 23:25 от vige

# 425
Здравейте бих искала да попитам, колко време след море започвате фотоепилацията само да кажа, че последно бях на море края на август,но мисля че още имам сериозен тен .

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 21:45 от Ваня Дерменджиева 696942

# 426
Той проблемът е тенът, а не самото море. А това трае различно при всеки.

# 427
Здравейте, от известно време се каня да си взема фотоепилатор. Мислех да видя как ще са цените на черният петък.  Днес отворих различни сайтове да разгледам и се обърках. Моделът който избрах след четене в темата е PHILIPS SC1997, в момента навсякъде почти е 499лв. Но пише, че предишната цена е 749лв, в същото време не е упоменато да е в промоция.
Та въпросът ми е, каква е цената на този модел попринцип, да бързам ли да го взимам сега, ако е намален?

# 428
Аз го купих за 360лв. преди 8-9г. Около 400лв му се въртеше цената дълги години.

# 429
Аз взех преди месец за 400лв. PHILIPS LUMEA SC1994/00 Сега дори си потърсих линка от където съм поръчала, от Технополис.... 679лв. цена в момента....

# 430
Аз имам Филипс с двете приставки. взех го от Кауфланд с  3г гаранция, за малко под 500лв , нещо такова ми се върти из мозъка. После бяха го пускали на около 450лв . Това преди година беше покупката ми.

# 431
И аз имам филипс лумеа 1997, 430 лв го взех преди 2 месеца. Спазвам си указанията и се светкам през седмица, но долу не виждам ефект. Като станат 4 процедури и няма ефект какво правите? Пак ли през седмица или един път в месеца?

# 432
4???? Не е ли 12 процедури през две седмици и ако няма ефект продължаваш така.... То и приложението само ти следи процедурите

# 433
  • София
През 2 седмици правиш процедури докато има задоволителен резултат и после започваш веднъж в месеца.

# 434
Аз съм с philips lumea SC 1998/00 до 5тата процедура не виждах ефект направих още 2 3 и дойде лятото, другата седмица се каня пак да започна. Нооо за цяло лято да съм минала 2 пъти с обикновен епилатор и то тук там никнат. Сега нарочно не съм бутала нищо от началото на септември имам изникнали 5 косъма по коленете и на ръцете виждам леки линии, които са малки и тънки. Чаках ги да пораснт, но не. По принцип съм с черен дебел косъм, а сега няма и спомен от него.

Общи условия

Активация на акаунт