Новите условия за градски транспорт в София

• 170 787
  • 4 030
  •   1
Отговори
# 3 990
Само да не стане така, че да не ви приеме после третата вноска, защото сте просрочили.
Аз лично изчаквам да ми изтече и третата и тогава мисля да пробвам пустата компенсация.

Точно така. Днес минах през пункт на градска мобилност и те точно това казаха. Зареждаш си третата вноска и чак
тогава като наближи срока за подновяване се прави схемата за тази компенсация.
Благодаря ти лято, че го сподили, иначе нямаше да се съобразя и щях да изгоря Simple Smile

# 3 991
  • София
И аз благодаря за потвърждението, само предполагах, че може да е така.
Само не ми е ясно, като ми изтече картата и се кача в рейса и опитам да активирам компенсацията - тя ако вземе, че не тръгне, какво правя. Купувам билетче от шофьора вероятно.
Нямам им стопроцентово доверие някак.

# 3 992
  • София
Ако изтича картата на 5ти, а ти я платиш на 3ти, до 5ти няма да виждаш добавените 6 дни. На 6ти, след като си маркираш картата, ще ти се покаже удължения срок.

# 3 993
  • София
Моята годишна карта е до 31.12 включително. Ще ходя да я зареждам следващата седмица и ще видя какво ще кажат, че с тази смяна на еврото… от 1.1 да разчитам, че ще сработи компенсацията и ме е бъз.

# 3 994
  • София
Банда, едно питане. Гишетата за зареждане имат ли ПОС терминал?

# 3 995
Банда, едно питане. Гишетата за зареждане имат ли ПОС терминал?
Имат, от години.

# 3 996
Има ли информация кога ще пуснат трамвай № 8 в София?

# 3 997
  • София
Трябва да е в дните преди Коледа. Оня ден са правили тестове с трамваи по трасето.

# 3 998
  • софия
Трябва да е в дните преди Коледа. Оня ден са правили тестове с трамваи по трасето.
Няма да е много скоро. От Вардар до К. Величков не е готово, особено в частта след ул. Антон. По мое наблюдение ще им трябва още поне месец, въпреки че наистина работят много активно, дори и уикендите. Дано е по-рано.

# 3 999
Месец, ама зима почва.Поне два месеца ако е хубаво времето. Като се сещам за Опълченска, че имаше и ремонт на ремонта.....

# 4 000
  • София
Еее, вие ме разбихте. 😒 Така се зарадвах на снимките на трамвай след тунела. Явно са тествали релсите и мрежата. Ще почакаме.

# 4 001
  • софия
Тук пускат нагледно регулярно докъде е ремонтът.

# 4 002
  • София
Тук пускат нагледно регулярно докъде е ремонтът.
Мерси, добре изглежда. Нищо чудно да пуснат само трамваите, колите напролет.

# 4 003
# 4 004

Общи условия

Активация на акаунт