Новите условия за градски транспорт в София

• 170 787
  • 4 030
  •   1
Отговори
# 3 975
В случай, че някой не ползва Фейсбук:

# 3 976
  • София
Просто чудесно. Всяка събота ми се налага да го ползвам...

# 3 977
Метрото в Левски няма да го пускат тази година, нали? Или ще успеят до края на годината?

# 3 978
  • гр.София
Метрото в Левски няма да го пускат тази година, нали? Или ще успеят до края на годината?

Няма да успеят до края на годината. Говори се за средата на следващата година, евентуално.

# 3 979
Тази компенсация как да разбера дали вече е използвана? Линията под часовете е сива в профила, ако това има значение. Мерси.

Скрит текст:
6 дни (144 ч.) компенсация
Валидност

Първа валидация - 6 дни

144 оставащи часа

# 3 980
Според мен не е активирана или току що е активирана. Ако е второто на всеки час ще намалява оставащите.

# 3 981
Аз вече забравих кога се появи тази компенсация, но карта е закупувана на 9.май / 5.октомври / 6.ноември. Разбрах, че с първото чекиране ще се активира. Но според мен не се случило. Или?
При вас в профилите стои ли при превозни документи тази компенсация?

# 3 982
При картата на моя синковец стоеше, докато изтече. Беше лятото и отчиташе намаляващо часовете. После изчезна. В момента си стои само редовният документ за пътуване.

# 3 983
# 3 984
# 3 985
  • София
Пуснаха трамвай 11 в Надежда! Аз си искам 12ката, ама кой ли ме пита.

# 3 986
  • София
Пуснаха трамвай 11 в Надежда! Аз си искам 12ката, ама кой ли ме пита.
Трамвай 12 докато не оправят ремонта на ЖП линиите на Центпрална гара по северните линии ще върти на гара София-Север

# 3 987
Здравейте, годишната ми картата изтича сега на 04.12. и трябва да я заредя с третата вноска. От темата разбрах, че трябва да я маркирам в случая на 5-ти на устройство от градската мрежа, за да се активират тези допълнителни 6 дни от стачката на шофьорите. Обаче първото ми превозно средство е метрото, там дали ще се активират тези допълнителни дни, или трябва да е от надземен транспорт.

# 3 988
При мен се активираха като се валидирах в метрото.

# 3 989
  • София
Само да не стане така, че да не ви приеме после третата вноска, защото сте просрочили.
Аз лично изчаквам да ми изтече и третата и тогава мисля да пробвам пустата компенсация.

Общи условия

Активация на акаунт