Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 410
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 430
  • София
МН се закла с едно ренде 🤣. Кърви като прасе недоколено. Искам да го видя и да го зашия, но не ми дава.
После готвенето било лесно 🤣.
Като видя йода и марките и се затвори в офиса 🤣

# 2 431
Хаха, Янче, имам забележка. Индийският роман много бърз и кратък 🤣

Бюти, почвайте Аб, не е шега таз гадост. Дано активната фаза е попреминала. Забелязала съм, че при различните деца започва съвсем различно, странно ...или не.
Бобч, да се оправя гуреливото и то. Много е неприятно. Аз съм го карала с щерката, блякс е работата..
Карамелова, звучиш все по- до,ре. А за зимата не нАдай се, тепърва почва 😁 Нали съм си реалиС 🤣
Аз си порисувам 🙂 Имам от вчера за днес хапване, та няя го мисля..Ще се наслаждавам на последният ден отпуск на макс. Намерих някакво радио в айфона...пускат само подобия на лек джаз..барова музика. Лека, приятна..кеф.

Ба,Ре...как ще го шиеш ти 🤯И аз щях се скрия 🥴Горкия човек..
Ако още някой пише, тоз пост няя го пусна скоро 🤣🤣🤣

# 2 432
МН се закла с едно ренде 🤣. Кърви като прасе недоколено. Искам да го видя и да го зашия, но не ми дава.
После готвенето било лесно 🤣.
Като видя йода и марките и се затвори в офиса 🤣

Сега е моментът да му напомниш за онзи робот за 1000$ Joy

Иначе му съчувствам. Вчера, докато белих моркови за салата, и куче, и дете се наредиха от двете ми страни да подскачат около мен и да просят моркови (кучето не подскачаше де, той е научен възпитано да чака нещо да изпадне). Накрая си обелих палеца.

Бюти, голяма гадост. Ама поне е диагностициран и с лечение. Така че да минава!

# 2 433
Бюти, скарлатината е силно заразна, тук има и карантина, предполагам, че и при вас също. Дори и да почне антибиотик не би следвало да го водите на градина. Не е добре нито за детето, нито за незаразните хора с които ще имате контакт.

# 2 434
  • София
Попи, баш 🤣🤣🤣. Ще му напомня като спре да ръси кръв.
Абе почти мъжки се държи, още не се е обадил на БП 🤣.

# 2 435
Ох, момичетааааа... както ми беше криво и смарангясано, как хууубаво ми оправихте настроението, чак с глас се хиляяяяя...

А кривото - щото колата пак тече мамамустараибричкатаискамновааманеможесегааа... и майсторите се пишман, аман от тях... а съм толкова зависима от нея, всеки ден поне по три пъти излизам... на работа, на терапии с детето, на обиколка пак с него, щото си я търси...

# 2 436
  • Пловдив
Ре, ко стана с ТУ? Шава ли още? Smiley

Мързи, лошоооо...дано я оправят бърже, а до тогава не става ли с тая на ТМ? Поне за разходките на детето...

На мен ми омръзна от главобол и мърсоли Confounded от хапове тоже.

Бюти, съчувствам...Hug

# 2 437
Ни стаа, щот той си я кара и често ходи напред-назад с нея и... аз докато свикна с габаритите й /Рено Канго е/, сичкото ъгли и врати ше са ожулени и фаровете потрошени... толкова лош окомер да имам начи...

# 2 438
  • Пловдив
Ни стаа, щот той си я кара и често ходи напред-назад с нея и... аз докато свикна с габаритите й /Рено Канго е/, сичкото ъгли и врати ше са ожулени и фаровете потрошени... толкова лош окомер да имам начи...
Smile лош окомер вика...практика ти трябва просто Wink

# 2 439
Репортаж.
-Емиии...имамИи..къще, вили, колии..
-Е, как ги имате, откъде?
-Е, как откъде...Мета на улицата..всеки ден...как откъде..
-Тъй ли? От улицата?
-Амиии дааааа..
Горна Оряховица, акция на МВР. Инервюирани- ромски трудови граждани.

Мдаааа...Аме, другарки- утре по метлите 🤣 Тъй, де..ще забогатяяме. И без тва отга се каним на тез пусти  Малдиви.

Скрит текст:
Родива, трудно решение..
Кло, здраве за майчето 🍀
Пил.пържола със сос и салата зеле с моркови за нас.
Мисте, браво на младежа, само се оплакваш..глей кво убаво момче имваш 🤗
Cтига с тез Малдиви.
Аз викам да се насочим към Réunion. Wink

За една сватба 💒 , наближава вече Trollface

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 23:12 от Camille [Claudel] - Clo

# 2 440
  • София
Мисте, мърда. Даде да го промия и бая голямо парче е отрязал. Поне спря да кърви много. Бинтовах го и му казах, че ако не мине, ще го отрежем 🤣🤣🤣.

# 2 441
  • Пловдив
Мисте, мърда. Даде да го промия и бая голямо парче е отрязал. Поне спря да кърви много. Бинтовах го и му казах, че ако не мине, ще го отрежем 🤣🤣🤣.
и ще го дадеш на кучето Satisfied

# 2 442
Ида за брЪже с една цигара. Някой ще ми сипе ли спортна напитка? По - сериозна, моля.

# 2 443
Леле, треперя от бяс. Така си изтървах нервите…Набих един съсед. Не мога да повярвам, че пиша това! С мама сме сами, тя се приготви да отиде до магазина. Излезе и след секунда я чувам, че нещо вика, излязох и аз. Въпросния питекантроп, пиян на кирка, влязал да пикае в нашия двор. Мама се озвездила като го видяла, и се развикала да се маха. Вместо да се стресне, това животно с извадена мърша, заспорило, че ще пикае където му е кеф. А той е една шушумига, пет кила с напикани гащи. Много бързо обаче си прибра атрибута, като му отвъртях два плесника и го повлякох посредством шут към изхода. Изнесе ми пледоария в стил ранния Буковски и сега чакам спец частите да дойдат и да ме обезвредят. Не ми се мисли какво ще се случи като се прибере Халапеньо и се чудя дали въобще да му казвам. Аз така или иначе го набих, мисля, че една здравословна доза шамари за деня му е достатъчна.
Имам нужда да пийна нещо по-силно, но се опасявам промилите да не ме подтикнат да се изпик@я в нечий двор…

# 2 444
  • Пловдив
Заповядай...бармана налива Wink

Общи условия

Активация на акаунт