Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 97 991
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Somewhere in the World
Мистето само изкушава с Манго, но и аз няма да гледам… нали уж съм под валутен борд, че колко дрехи съм натрупала… обещала съм си поне да лятото да не купувам ни дрехи ни обувки! А колко козметика съм натрупала, направо ме е срам от мен си.Много ми харесват и на мен чарлстонките, но нямам и трябва да удържа изкушението.
От 10.02 се връщам окончателно в офиса, че така се разглезих в къщи, незнам как ще се организирам, но трябва да продължа с рехабилитацията, а още 30 дена болничен не ми е ок.

# 2 536
Прити, добре е Беболина, благодаря,че питаш. Майка й не е ок, като чета Мисти май същото е и моето положение.
Мисти, на мен ми помага много един спрей, който се продава само с рецепта DexaRis. Не знам има ли го при теб, точно за такива случаи като нашите е.

Ако имате предвид този тип дънки (wide leg)

Точно те са много актуални последните години.
Съчувствам на всички болни, 🤗

Правя невероятно ухаещ сладкиш без захар и глутен и предусещам как ще се натъпча 🐷

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 18:27 от Sissy

# 2 537
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
май не. точно чарлстон, като тези на вълка от "Ну погоди" виждам напоследък.
даже с цепки отпред или отзад почти до средата на подбедрицата.

# 2 538
Не е чарлстон,а от този тип.
https://www.mangooutlet.com/bg/women/jeans/straight-low-waist-je … ac52-c1ca0f2ca992
Но когато обиколката на бедрото е по-голяма,на прасеца и глезена стои 🤐😂.Чисто прави,от копчетата/ципа,до подгъва с еднаква ширина.

# 2 539
  • тук и там
Пилешко , зеленчуци и нудълси на уока ще приготвям.Нямам друго месо май в къщи.
Какта я намазах с едно за въшки направо-за всеки случай. Нищо не видях да пада като и мих косата, ще видим тези дни..
Имам такива дънки, не че ги нося.Моите са чарлстон. Всякакви дънки имам, реално нося един-два чифта, които са ми най-удобни.
Аз съм със(много) едри бедра .Начи ще  ми ходят..
Всякакви широки са модерни. Младите много носят едни със джобове отпред, встрани и т.н. Ако сте с едри бедра-не купувайте от тях. Бях си поръчала и такива, ама направо като на свинче звънче ми ходеха..

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 18:28 от Кайсия

# 2 540
  • France
Леле, ако знаете как ме тресе... много по-зле съм от миналата седмица. И главата ме цепи.

# 2 541
  • тук и там
Пий нурофен, Фило. Мен като бях ковидясала-само той ме спасяваше.

# 2 542
  • Somewhere in the World
Леле Фил, взимай нурофен Hug милата…

# 2 543
Леле, ако знаете как ме тресе... много по-зле съм от миналата седмица. И главата ме цепи.
Не ти ли е време да наминеш през някакъв доктор? Ща бия...аааа 🤨

# 2 544
Ох, Фил Hug
Ибупрофенът ясно, но нямаш ли възможност да те види лекар?
На мен с първия ковид много ми помогна комбинация ибупрофен и парацетамол, не знам доколко и в какви ситуации е удачно, но успяваше да се справи с адското глаболие и болките в гърба и мускулите.

# 2 545
Грешката е вярна,Натаел сам е изтрил поста си.
Фил,бързо да се осефервате!

# 2 546
Страшна дружина сме 😕! Ако има някоя здрава да си каже!

# 2 547
Их, да му се не знае, много болнички пак. Оздравявайте, прекрасни мои! Утре ми свършват инжекциите, обаче от днес мама е на инжекции, ще спрем тока на Халапеньо, дОма е лечебница...
Ренкич, извинявам се предварително, но някой ден, Шефчето ще остане без бузи! Kissing Heart
Не съм се поФалила, но уших и плътните пердета за бАрбекюто. Остана плат и шивачката предложи да ми ушие покривка. Обади ми се, че е готова. Питам я какво дължа и тя ми казва, че ми е подарък от нея. Щото ме харесва, щото винаги съм имала добра дума за нея, щото съм я зареждала положително. Едва ли имаше по-пододящ  момент за този жест.  Така ме зарадва тази жена, не заради това, че ми спестява някакви 15-20 лева, не! Заради това, че ме мисли за хубав човек! Много ми стана приятно, няма да крия, любими мои. Аз си имам своите моменти да излизам от кожата, да съм груба и арогантна, когато ме предизвикат брутално, но досега не съм посягала да ударя и прескачането на тази граница ме напряга много... Дано никога повече не ми се случва!
Още веднъж ви благодаря, че ме подкрепихте Heart

# 2 548
Аз. Пу пу.
Всички дружно и бързо да оздравяват!
За сметка на това, съм като пребито куче. Седмицата тръгна ужасно, ще продължи и в следващата. Аман.

# 2 549
Страшна дружина сме 😕! Ако има някоя здрава да си каже!
Тъй тюхуу да кажа - аз 😁
Аз затва минах одеве на визитация, да се информирам за болните...щот за лудите инфо ми не трябва- там диагнозата е ясна и неизлечима 😂

Общи условия

Активация на акаунт