? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 653 544
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 2 895
  • София
Някой да знае нещо ефикасно срещу гризане на нокти. Искам да купя за детето, но в нета ми излизат най-различни неща. По-късно ще ходя до аптеката да питам и сега събирам мнения.

# 2 896
  • Сф
Имаше някакви горчиви лакове за нокти.

# 2 897
Момичета имам малко тъп въпрос.Ще пътувам със самолет на 1.05 през ноща,за да мога да съм на 2 .05 в болницата за една операция.Страх ме е да не объркам като си резервирам билета.Намерила съм на 1.05 във 1:55 през ноща и час на пристигане 6.05.Моят мъж почва да ми спори,че този полет е за 1 .05 ,т .е 1 ден  преди операцията ,а аз смятам, че билета ще е за точното време. Страх ме е да не объркам и да взема билета с 1ден по-рано .

# 2 898
Новият ден започва след 24 ч. в полунощ.
Прав е мъжът ти.

# 2 899
Много ясно, че 1:55 през нощта е за датата на която е. От 0:00 започва нова дата.
Ако искаш да пристигнеш в деня на операцията, ще вземеш с дата 02.05.

# 2 900
Някой да знае нещо ефикасно срещу гризане на нокти. Искам да купя за детето, но в нета ми излизат най-различни неща. По-късно ще ходя до аптеката да питам и сега събирам мнения.

Лак за нокти и ако има възможност да не се режат късо. Знам ,че като се гризат, почти няма шанс да станат по-дълги, но понякога се получава. Аз навремето така спрях да ги гриза.

# 2 901
  • пустинята Гоби
По-скоро си узряла за идеята, че трябва да спреш да си гризеш ноктите. Това е горчивия лак, но при моето дете не помогна - https://remedium.bg/dentinox-daum-eksol-lak-protiv-grizane-na-nokti-h10-ml-8472/p . Гризе си ноктите с пълна сила, чакам го сам да спре, аз съм безсилна. Този горчив лак помогна да отбия брат му, барем свърши нещо.

# 2 902
Не знам , не помня. Помня само ,че майка много се ядосваше като ми видеше ръцете. Сестра ми пък имаше състудент, който си гризеше ноктите...уж голям човек. Дано все пак намерите решение.

# 2 903
В София, от къде да наема количка за да кача и сваля 2м. хладилник по Стълби?

# 2 904
https://www.trendhim.bg/grivni-c.html?utm_source=trendhim.co.uk& … ocation%2Boverlay
Моля препоръчайте ми сайт за мъжки, ест. Кожа, гривни.
Препоръчително е да може да се гравират.

Благодаря, харесаха ми модели, които точно отговарят на моите желания.

Сайтът надежден ли е?
Коментарите са ми малко на двата полюса, хем бг, хем на англ....

# 2 905
  • София
Надежден е.
Миналата година поръчах часовник за моя мъж. Наложи се смяна, защото избързваше. Изключително добър съпорт имат. Реагираха много бързо и адекватно.

# 2 906
Да, надеждни са - имахме проблем с една гривна, пратиха нова за тяхна сметка. Купувани са доста гривни - не е имало други проблеми.
Сайтът надежден ли е?
Коментарите са ми малко на двата полюса, хем бг, хем на англ....

# 2 907
Благодаря, поръчвам, дано уцелим размер.

# 2 908
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
В София, от къде да наема количка за да кача и сваля 2м. хладилник по Стълби?

https://www.alo.bg/searchq/?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0% … D0%BB%D0%B1%D0%B8

нашата струваше 80-90 лева. прецени си дали не е по-добре да си купиш. зависи дали ще ти трябва пак.

# 2 909
  • София
Ако работиш на 2 места - на 8ч. и съответно на 4 часа, при болничен как стои въпроса?
Как се изплащат - пропорционално и от двамата работодатели или само от този с 8ч договор?
НОИ взима ли предвид по-дългото работно време?
Не знам дали са ми правилно формулирани въпросите и моля да проявите разбиране, ако нещо неточно съм писала.

Общи условия

Активация на акаунт