Да се оплачем... 2023

• 1 931 005
  • 26 783
  •   1
Отговори
# 90
  • sf
Защо нелогично? Точно са си по регламент. Пък и са обявени още в началото на годината за неработни, тъй че е въпрос на организация.

# 91
Който има работа да върши не идва в България в почивни дни.
Те се определят още в началото на годината за следващата.

# 92
За съжаление не може да се разчита да се свърши работа покрай зимните празници. Аз даже не бих си правила илюзиите, че мога Joy За важни неща се взимат няколко дни отпуска и се ходи в по-разумно време от годината. Полетите не са скъпи.

Оплаквам се, че денят свърши. От утре пак работа...

# 93
Защо нелогично? Точно са си по регламент.
Това не е вярно. Защо 28- ми беше заден за почивен? Къде е логиката?

# 94
Вита,да ти е жив и здрав!
За много години живи и здрави Hug

# 95
Логика и аз не виждам. Смятам, че 26-ти беше достатъчен, но какво да се прави.

# 96
Честито, Вита!!! Много здраве и щастие!

# 97
  • sf
Защото 24ти се пада събота и откакто се прие да не  се сливат почивни дни и да не се отработват, ако празника се падне събота или неделя, почивен ден е и първия работен след тях. И след като по принцип  по Коледа се почива на 24ти, 25ти, 26ти и 27ми, сега и 28ми се пада почивен.

# 98
  • на село
За много години,  момичета. От здраве да не се отървете.

Вите честит ви празник.

Гледам бг филм по бтв и ми е забавно, абе харесва ми, леко простотия, но забавна, от това имах нужда.

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 21:40 от НелиСА

# 99
Защото 24ти се пада събота и откакто се прие да не  се сливат почивни дни и да не се отработват, ако празника се падне събота или неделя, почивен ден е и първия работен след тях. И след като по принцип  по Коледа се почива на 24ти, 25ти, 26ти и 27ми, сега и 28ми се пада почивен.
Ние почиваме на 25 и 26. Не почиваме на 24, нито на 27 и 28. Почиваме на 1 януари. Толкоз.

# 100
  • sf
Е ок, 24ти тази година е почивен защото е събота, моя грешка. Факт е , че официално е съобщено кои ще са почивните дни за годината още преди началото на годината. Отсега се знае, че тази година пак само два са работните дни между Коледа и Нова година, 28ми и 29ти декември.

# 101
Аз разбирам от къде идва объркването на Мьос. В Германия тази година от 27ми до 31ви на обяд се работеше. Въпреки това не бих тръгнала по институции. Само ще си скъсам нервичките.

Ще допълня едно оплакване - някои от коледните картички не са пристигнали Sad

Едит: Добавям и още едно оплакване - направих сладки с ябълков пълнеж още за Коледа. Не ги опитах. Снощните пак не ги опитах. Днес чак стигнах до тях и сега не мога да спра да ги ям. По-добре хич да не бях започвала.

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 21:07 от Лютиче 2.0

# 102
Вите, честит да ти е рожденика! Да е жив и здрав, щастлив и успешен!

Правя баница по друга рецепта, дето се навиват на хармоника корите, аз досега така не съм правила и силно се надявам да ми се получи. Смятам да я обърна върху чаши както пише в рецептата и от сега я мисля как ще я обърна, без да я обърна на земята в истинския смисъл на думата Simple Smile

# 103
Ами то се следи кога ще се работи в държавата, в която отиваш. А не как по принцип се работи там където си.
И както казах, тези почивни дни по официални празници излизат в началото на годината още.

# 104
blackcat6,като извадиш от фурната,мяташ отгоре една кърпа,подвиваш краищата под тавата,слагаш предварително три купички с дъното нагоре и обръщаш тавата върху тях,а краищата затискаш-ползвам дъска за рязане!Туй то!
За много години, момичета, живи и здрави!
Вита, честит ти рожденик,да е жив, здрав и успешен!

Общи условия

Активация на акаунт