?Въпроси всякакви за СО? 2023

• 367 257
  • 8 160
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви,за последните два отговора.Имам доверие на човека до мен,че няма да ме остави,че е притеснителен.Не се съмнявам в него,и двамата сме на възраст,в която да не си правим експерименти,просто се обичаме и разбираме.Няма да насилвам нещата,когато той се почувства готов,нещата мисля ще се случат.

# 136
Папашка, искренно ти желая да се възстановиш. Попитах, защото написа, че баща ти ви издържа. Ако има среща на бащата ти с приятеля ти, без значение иска ли го някой или не - ще е преценка на баща ти - дали този човек би могъл да се грижи за теб. Човека ще е поставен под микроскоп, нормално е да се притеснява, още повече ако баща ти наистина е разпознаваема фигура. И моят съвет е да не настояваш за такава среща прибързано.

# 137
Да,и аз мисля да оставя нещата на самотек.И двете страни са изключително сериозни,стойностни хора,и когато е писано,тогава ще стане,нямам причина да се притеснявам.Благодаря за мненията🙂

# 138
Нямам добър опит с такова отказване на запознанство. А ние поне заживяхме заедно, макар и за броени месеци. Моята (и не, че се мъча да манипулирам, но и на другите) реалност включва една заангажираност, която не се вижда веднага, но липсата ù се усеща точно по ей такива уж дребни, но регулярни прояви - скатавка тук, скатавка там, различия в първо, второ, трето...
Щом си забелязала и не ти е комфортно, говорù ама наистина сериозно с него, 2.5 години на вашата възраст не са малко време.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 11:47 от Нарцùса

# 139
Важно ми е , защото искам да имаме нормални семейни отношения,да не ходя сама при татко,да ме придружава другарчето...

Трудно е, за мен дори и невъзможно, да имаш семейни отношения с човек, с когото не живеете заедно, нямате общо домакинство и... Всъщност, какво общо имате двамата, освен интимните срещи?
Първо се разберете двамата как я виждате вашата връзка, пък после напирай за запознаване с баща ти.
Не виждам нищо странно в това, че приятелят ти се дърпа – на теб може да ти замайва лесно главата, но на баща ти няма да успее.
А ако целта ти да ги запознаеш е любимият да поиска официално ръката ти, явно и това го плаши, ако не е готов за такава стъпка. То наистина трябва човек да е много дебелокож и нагъл, за да се изтъпани пред бащата на гаджето от позицията „ама ние сме просто гаджета, аз към нея нямам никакви сериозни намерения“.
Появят ли се сериозните намерения, ще отпадне и страхът от запознанството.

# 140
  • София
Понеже бях обявена в бездушие, Какето облече в думи всичките ми мисли, които всъщност са грижа.

50 годишното гадже не знам какво се мота, но връзката би следвало да е доста напреднала. Пък и споменаването на друга област съвсем разми нещата.

# 141
Не искам да се обяснявам и да разказвам подробности, същност и дълбочина на отношенията ни.Попитах конкретно за запознаването на двамата най-важни човека в живота ми и получих отговор и насоки как,кога,дали то да се случи.Толкоз по темата, благодаря Ви!

# 142
  • Пловдив
Не искам да се обяснявам и да разказвам подробности, същност и дълбочина на отношенията ни.Попитах конкретно за запознаването на двамата най-важни човека в живота ми и получих отговор и насоки как,кога,дали то да се случи.Толкоз по темата, благодаря Ви!
Просто отношенията ви нямат дълбочина. Нищо, че ти не го виждаш така.

# 143
Според вас, какво кара бившия съпруг да си мисли, че бившата му жена, "насройва" децата им срещу него?

# 144
Какво става в главата на един бивш съпруг никога не се знае Simple Smile Не трябва и да те интересува.

# 145
  • София
Казали са си нещо, което не им харесва и е разчетено така.
Ти не го ли блокира?

# 146
  • София
Според вас, какво кара бившия съпруг да си мисли, че бившата му жена, "насройва" децата им срещу него?
Няма как да знаем какво мисли някой, но ако го твърди е, защото не иска много да ги гледа или не иска да спре войната с бившата. Това е класика.

# 147
  • София
А какво кара бившата съпруга постоянно да си мисли какво става в главата на бившия?

# 148
Трудно е да се освободиш веднага от човек, с когото години наред си бил близък. Трябват усилия в тази насока. Всъщност е въпрос на навик, но нали навика трябва да се изгради.

# 149
Казали са си нещо, което не им харесва и е разчетено така.
Ти не го ли блокира?

Блокирах го, дълго не беше ме тормозил, ама тоя път взе, че звънна. Било му е скучно снощи сигурно.

А какво кара бившата съпруга постоянно да си мисли какво става в главата на бившия?

Не знам, какво ме кара... Безсилието, че това неминуемо рефлектира и върху децата.

Общи условия

Активация на акаунт