Обсъждане на имотни обяви-30

• 37 105
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не помня да са събаряли етажи и съм почти убеден, че не са.
И разбира се, наклонът идва от основата, не от покрива.
Бях качвал снимки на тези блокове, защото влязох в спор с една госпожа от темата, че строителните работи били приключили отдавна и се наложи да снимам скелетата.
Видимо с просто око отклонение по вертикала няма.

# 166
  • София
Обясниха, че горните 4 етажа били наклонени преди ремонта.
Тях ги съборили, направили покрив, блока от напр. 14 етажен станал 10 етажен със нов покрив.
А в мазетата преди е имало вода, оправили и там нещата, уж.
Доколкото си спомням първите продажби там на Ш/З бяха по 35 - 40000 Е преди няколко години.

# 167
Минавам да ви споделя това нещо, защото не знам как да го нарека, та “нещо” - https://m.imot.bg/details/1b166869501811998 😆

# 168
"Нещо-зловещо" бих го нарекла.
Голяма натурия, свят да му се завие на човек.

# 169
Става по-скоро за офис, лекарски кабинет, някакви курсове.

# 170
Наречи го мазе, защото си е това.
В баш цетъра и по-мизерни съм виждал и то случайно, просто така са разположени, че като пресичаш улицата и им гледаш право в прозорчетата, пък те както са разположени се вижда всичко.
Идеята му явно е за нещо като занаятчийско ателие - долу живееш, горе работиш и се срещаш с клиенти. Ама аз мислех, че мазета не могат да получат разрешение за ползване като жилище, пък тия твърдят че имат...

На 10 етажен блок за да стане видим наклона с просто око трябва да е страшно голям... Ама това че били само последните 4 етажа... Close

# 171
И кой ще се набута там в Младост 2?Айде центъра има много повече предимства и е по-разбираемо.Там някои купуват и тавански помещения,само и само да живеят в центъра.

# 172
Кмв са обявили новия си проект:
https://kmv-bg.com/property/nido-residence/
Не виждам да са свалили цените. Какво мислите за района?

# 173
  • София
Аз бих живял там, ако цената е такава, че не мога да взема по-добро за нея.
Мястото наоколо ще търпи много развитие, не разчитай на Гугъл Мапс ако не познаваш района. Отиди и виж на място.

# 174
Здравейте, аз тази тема я бях забравила. Сигурно поне година не съм влизала тук Wink
Едното продадохме, останалите си стоят. Сега се харчат по към 70 000, купихме ги по 42-43-45000.
Хубави, лоши, държат си цената, и се качва. Метрото още не се е преместило Wink)
Сега има организация за слагаме на камери, и ще се прави трафопост. Към половината е заселена напълно, като от тази половина, половината са собственици. Останалите са наематели. Нещо такова е съотношението. Конструктивни проблеми не мисля да има. Обаче сте прави, че довършителните работи не са съвсем на ниво. Малко евтинджос си падат. Но, не са се разпаднали парапетите на стълбището, някои плочки хлопат. Може да се случи навсякъде. Течове има в баните отвреме-навреме. Но и затова цената му е такава.
Ако трябва да сравня с аналогични - Бароков в студентски град мисля, е адекватно сравнение. И онези сгради са с евтино строителство, но се харчат и ползват. Сега, след като знам какво е положението, дали бих купила отново там? Мисля, че да. Не е баш идеално, но цената е съобразена с недостатъците. Малки са, продават се лесно. Wink

# 175
  • Sofia
Има ги цените по-долу в страницата. Изглежат много сериозни, а уж KMV бяха бюджетни. Тристаен апартамент около 100кв е близо 180к, някъде около 1700евро/кв.м, което за зелено...

Мястото, ох.. какво да ти кажа - със смесени чувства съм. Ако се абстрахираш от съседите от север и гледаш само в посока юг - супер. Близко имаш метростанция Красно Село, пазар Красно Село, всякакъв транспорт и магазини.
От изток ти е ТЕЦ-а. Според изложението - може и дори да не виждаш комините, но поне като бонус трябва да имаш възможно най-евтиния ТЕЦ като загуби.

# 176
Предполагам мястото ще претърпи развитие, но в момента е един буренак Grinning също така е точно на Житница, която си е голяма улица. Иначе е близо до удобствата на Красно Село. В сайта пише, че покупката на апартамент е обвързана с покупката на склад и паркомясто, които  ще натоварят още повече цената. То не че повечето хора не купуват паркомясто така или иначе, но все пак..

# 177
  • Sofia
Да, то си е задължително според мен да си купиш ПМ, обаче цените и там са... в момента на зелено искат 20-35к евро за ПМ или гараж. Това са над пазарните цени на същите с АКТ16 в района.
Освен за да переш пари не виждам друга, каквто и да е причина, човек да купи там апартамент+склад+ПМ за 250к на зелено Simple Smile

# 178
Ми ПМ, айде хубаво, ама склад защо ще ме задължават да купувам? На мен например не ми трябва... Ако го има към апартамента - ок, боклуци все ще намеря за слагане, ама не бих купила специално склад.

# 179
За да се води един имот апартамент е задължително да има складово помещение във или извън апартамента. Ако няма предвидено такова място в разпределенията в този блок, затова може да има такова изискване. Само гадая какъв е тукашния случай.

Общи условия

Активация на акаунт