Случи ми се нещо странно XXVII

• 103 266
  • 831
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Не съм се изплашила 😁
Предполагах ,че може да е от тв-то.

# 586
Това със симптомите е просто игра на мозъка. Както хората с хипохондрия си измислят болести и усещат симптомите им.

# 587
А, игра на мозъка - ММ го боли мъдрец от няколко дни, на антибиотик е. И мен ме заболя снощи, същият зъб, съвсем реална болка си е! Имам още много примери.

# 588
Когато живеех с родителите ми, с майка ми си обменяхме вирусите. Нямаше случай едната да се разболее и другата да не я последва. Баща ми не прихващаше от нас и не ни заразяваше. Майка ми смяташе, че сме от една кръвна група и затова така си предаваме болестите. Преди това е била така с брат си - имат голяма разлика и не е като две деца да си предават болести.

# 589
А, игра на мозъка - ММ го боли мъдрец от няколко дни, на антибиотик е. И мен ме заболя снощи, същият зъб, съвсем реална болка си е! Имам още много примери.

Влияем си, няма как. Всичко е енергия. Вие явно сте много свързани един с друг.

# 590
Втори път ми крадат дребни пари на едно и също място Sad Казват , че понякога губим нещо е за добро

# 591
  • Варна
От около година сме на ЕОН. Телевизорът се рестартира сам, сменя каналите. След разговор с приятелка ми стана ясно, че и у тях се случва. Та не знам колко е странно и плашещо. По- скоро са някакви проблеми от доставчика.
И ние го имаме, случва се при спиране на тока или токов удар.

# 592
Преди много години ( бях още към 16-17 годишна ) първата ми любов почина в катастрофа. Тогава ми се случваше същото с телевизора, изключен часове и се включва на една и съща програма, без да съм гледала нея... Стар , с кабелна . Дистанционното не беше насочено към него. Още работи и си го ползвам в кухнята, НИКОГА не се е включил повече сам ..

# 593
Преди доста години ставам сутринта и усещам зверска болка в единия си крак. Не мога да седна, не мога да легна целият крак ме болеше. Не беше седалищен нерв. Изпратих мъжа ми на работа. След като замина на работа аз излязох след час да се разходя за да не мисля за болката. Може би след още един час ми звъннаха да ми кажат, че мъжа ми претърпял тежка трудова злополука. Най засегнат му бил единия крак (този който ме болеше мен). Около 3 дни се чудеха дали да му го ампутират или не, защото беше замърсен и тн да не обяснявам с подробности. Добре, че всичко премина благоприятно за него. На мен болката в крака ми мина още когато ми се обадиха по телефона да ми кажат за злополуката. Та, така...не знам кво е това, може би чиста случайност, от тогава никога не ме е болял по оня начин!

# 594
Преди месец си сложихме нов балатум на масите, и шефът ги кова с един такер. Ей, преди моите маси направи тия на двете колежки без никакъв проблем. Започна да прави моите, и такерът спря. 😁😆 Да кажа, че бях се надвесила над него, за да помагам, ако има нужда. Пет пъти го разглобява и намества, чуди му се, кво ли не го прави.
Обяви ме за най-големия кутсуз.
През цялото време имах чувството, че съм в такера, който знае кво е, една изключително проста машина за забиване на скоби в случая. Все едно съм едно с такера. И се мъча да си изключа мозъка да изляза и не мога. В един момент ми се наложи да изляза от цеха, и след десет минути влизам - шефа доволен завършва масата. Всички се смеят, щото като съм излязла и такера проработил. После колкото пъти минах покрай него такера спираше. 😆

# 595
Във връзка с телевизорите. И аз с с ЕОН, до сега проблем с включване не бях имала. Та да обясня. Тази седмица се навършиха 4 години от смъртта на мой близък, предната събота, когато се подава отидох до гроба, но на самият ден не успях. И преди съм писала, веднъж когато бях пропуснала започнаха да ми се случват странни неща и спряха, когато посетих гроба. Същия ден вечерта, вечеряме в кухнята телевизора пуснат, връщам се в спалнята, там не беше пускан от предната вечер, и телевизора работи. На следващата сутрин телевизора все още работи, а е настроен да се гаси. Оставих го така връщам се в стаята след 20 Мин. каналът сменен. На следващата сутрин телевизора пак беше не се беше изгасил и работеше. През деня пак се беше пуснал сам. И наистина до сега не съм имала такива случки с телевизора. Не се е пускал при токови удари, а и при положение, че съм в друга стая и там е пуснат щях да разбера ако има. Или е някакво странно съвпадение точно от този ден да се случва постоянно или не знам…

# 596
  • BG-DE
Не знам какво става с тези телевизори но снощи и нашия се включи сам 😂 никога досега не го и правил 😂

# 597
И аз споделям болежките на ММ и то съвсем не е въображение или нещо заразно. Последни примери, работата му е тежка и преуморил едната си ръка и е с възпален нерв. Аз карам кънки с детето,падам и си удрям ръкта на същото място на китката. И двамата ни боли по един и същи начин.

На него му влиза метална стружка в окото, на мен малкият син ми удря същото око с играчка(без да иска,естествено).

Той минава покрай някаква ламарина и си прави драскотина на левият крак. Същата вечер котарака ни(много кротък и послушен попринцип) скача по някаква муха и ми удра кракът на същото място

И още много други.

# 598
Слагам капки в ушите на котката ни и вечерта в Новини на телефона Как да различим акарите и тнт. Не се е появявало преди в Новини, поне това помня, защото съм ги ограничила чрез блокиране.
Правя си извод , че нещо иска да ни каже: Наблюдаваме те. Контролираме те.

# 599
Аз пък имах записан час за сервизиране на колата ми и като наближи няколко дни поред ми излизаше във фб в новините реклама на същия сервиз и същата услуга,която съм записала там. Някой знае ли как се случва това. Часът го записвам през вайбър.

Общи условия

Активация на акаунт