Случи ми се нещо странно XXVII

• 101 950
  • 831
  •   1
Отговори
# 615
В логистиката на една фабрика работя, но повечето големи фирми при нас започват деня си в 6. Като се замисля сутрин минавам покрай лидл, там също по това време има персонал, нищо че почват в 7.

# 616
  • с трима мъже :)
Момичета, с тия телевизори ме вкарахте в размисъл. Нашият спира като не се ползва известно време (това е функция на ТВ). Но вече два пъти ми спира сам, като го пусна и не го гледам, но някъде на 10-та мин. И се сетих за вас. Но не ми пука, да си спира Simple Smile

# 617
Не съм стисната, споделям 😊

# 618
Здравейте! Искам да споделя моите преживявания с паранормалната активност. Още от малка са ми били интересни такива неща, постоянно четях статии, гледах клипове и съм доста наясно с тези неща. Няма да пояснявам, че психически съм добре хаха, защото доста хора не ми вярват, но аз вярвам на очите си.

Почти цял живот съм живяла с това, затова няма да разказвам всичко, но ще разкажа по-интересните неща.

Живях 4 години с полтъргайст ;д Прочела съм всичко за тях, изгледала съм всички филми с паранормална активност и съм сигурна, че това нещо беше вкъщи!

1. Като започнем от първите неща, че постоянно помирисвах различни миризми, които нямаше от къде да дойдат, чувах някой да ми казва името, усещах, че някой ме гледа, виждах сенки, чувах звуци.
2. Бях на общежитие с 4 момичета. Понеже аз бях от далечен град, оставах сама  уикендите. ВИНАГИ когато бях сама ставаха супер странни неща.
Спя много дълбоко, дори някой ако ме бутне може би няма да усетя, но всяка вечер горе долу към 2/3 часа вечерта леглото ми започваше да се тресе и се събуждах. Не се представяйте да се тресе както по филмите, а нещо като все едно някой го бута с ръце. От страх не поглеждах какво има там, стоях завита през глава и се опитвах да заспя, избиваше ми студена пот, беше ужасно. Даже обмислях да ходя да си купува кръст или икона и да я слагам до леглото си. Постоянно усещах, че някои стои зад гърба ми, почти заспала съм и изведнъж ме побиват тръпки, но не се обръщах. Дори от 15 години спя винаги през глава, няма значение дали е лято или зима.. Просто ме е страх, че ще видя " нещото".
3. Постоянно се шегуваше с мен. Ставам до тоалетна, святкам лампата, връщам се след 10 минути лампата загасена ;д. Отваряше прозори също.
Най-странното нещо което ми се случи: Събуждам се сутринта и понеже рутенера ни е на пода в ъгъла на стаята, нещо ме накара да погледна натам, поглеждам и виждам как ютията е пусната и е залепена върху рутера, беше почти стопен. Искам да поясно, че не ходя на сън и тн, доказно е хаха. При това веднага звъня на съквартирантките ми и питам дали някоя е идвала в стаята. Всички казаха, че са си по градовете и не са идвали. Постоянно ми изчезваха неща. Оставям си телефона на леглото, след това е на друго място.
Дори веднъж една приятелка ме чакаше в общежитието, защото бях навън и ми звъни и казва " Моля те идвай си, нещо ходи в другата стая" ;д.

3. Мама също не ми вярваше, докато един ден не тръгнахме да излизаме навън и си спомням много ясно как тя ми каза " затвори си сака, защото кучето обича да влиза в чанти, сакове и тн, при което аз го затварям и излиза. След 1 час тя се прибира без мен и ми звъни и казва " вратата беше отключена, сака отворен, кучето в сака и от секцията иконата е хвръкнала под масата и е с лице обърната. ПС имаме доста икони и пред иконите имаме свещи и декоративни камъчета, а тя бяха непокътнати, тоест иконата е литнала някак си без да събори нищо и е паднала 2 метра от секцията, под масата.

4. Постоянно сънува, един и същи сън. Сцените са различни, но винаги целта е една- нещо иска да ме обсебе, но винаги се събуждам преди да е успяло.
5.Събуждала съм се със драскони от гърба и по ръцете.
6. Веднъж както и лежах, нещо ме чатна доста силно по крака и щях да умра от паника ;д
7. Баба ми е виждала самодиви в двора на село.
8. Другата ми баба пък е виждала дядо, който е починал.
9. Дядо е починал, баба ми разказва как си ляга да спи и по някое време посяга да си дръпне одеалото и не успява и в просъница казва на дядо " мръдни да си взема одеалото" и изведнъж тежестта е изчезнала и е успяла да го дръпне.
Може би всички сме прокълнати да виждаме такива чудесии.
10. Имам приятелка пък в която летят чаши, прахосмукачката се пуска, чука се по огледалото, дори техните са сложели завеса на огледалото и не го ползват.
11. Същото момиче ми е разказвало, как у тях летят чинии, пуска духалката,а нещото я спира и така по 5 пъти. Постоянно някой почуква по три пъти на прозореца.
12. Най- интересното нещо е. Били са събрани в някакъв гараж в двора на къщата им. Каза, че 3 дни постоянно са били там, играли са карти, пиели са. Обаче е трябвало да отидат до магазина, тръгват за магазина, който е буквално на 10 крачки от гаража и когато се връщат, гаражът е перфектно изчистен, картите подредени, чашите и бутилките същи прилежно подредени, пепелниците изичстени, изметено, дори е имало петно на дивана от вино и го е нямало, а са били сами, а и дори да не са били, според мен не е възможно това да се случи за 5 минути, дори за 30 ;д.
13. Едната ми баба почина преди дядо. Дядо е сънувал как баба му казва " искам да ми купиш бяло котенце" и на сутринта под терасата бяло котенце плаче и дядо го е прибрал.
Като цяло имам още доста истории, но не искам темата да стане много дълга.
Има много неща, които не мога да се обясня, а искам да имам обяснение. Живеех доста дълго време в страх и не можех да спя, но сега всичко е наред, само останаха тъпите сънища с обсебването.

# 619
Puke123, не зная какво да кажа след като ти прочетох поста.....Към днешна дата има ли такива странности около теб?

# 620
Стой далеч от мен Grinning
Ще е интересно да прочетем още неща.
Пробвал ли си леене на куршум и др. подобни? Дали в миналото някоя роднина да е направил нещо и вие да плащате?

# 621
Викай поп да прикади къщата.
Също така поръси със светена вода.

# 622
Puke123, не зная какво да кажа след като ти прочетох поста.....Към днешна дата има ли такива странности около теб?

Понякога да, но сравнение с преди, направо ситуацията е цвете. В момента главно сънувам един и същи сън, че “нещото” иска да ме обладава. Мама вика да ходя да си правя татус кръст :д

Dania1 Баба ми е баячка и лее куршум, постоянно си лея, но уви. Не мисля, че някой от родата се е занимавал с черни магии или тем подобни, ако това имаш предвид.

Mimchyyy9, мислех и тамян да взимам, приятеля ми вика ти не си добре, ама нормално, на който не му се е случвало да мисли така. Интересното е, че с повечето хора, които контактувам им се случват подобни неща, но не така както на мен. Имах една съученичка, която ми беше много близка, вика “ в бабини беше обладана къщата” викам как така, вика “ вечер постоянно се чуват жена и мъж да разговарят в другата стая, но не се разбира какво. Виждала е сенките им през вратата ( стъклена врата), имат диван, покрит с покривало, каза, че няма никакво течение вкъщи и покривалото постоянно се повдигало. Абе чудо, ама се оттърваха, продадоха я.

Като цяло, хората казват, че ако не вярваш примерно в черни магии, няма как да ти се случат, но имам близки, които са имали черна магия и вярвам! Също вярвам и в обсебването. При Карбовски имаше епизод за обладана жена, много грозна гледка. Виждала се с рога в огледалото, като я поляха със светена вода крещеше. Има и много чуждестранни клипове за екзорсизъм, можете да проверите, но е грозна гледка. Също така съм гледала и случаи в България с полтъргайст и нещата, които обясняваше бабата, бяха и у нас. Забравих също да кажа за историята с рутера и ютията, че ютията по принцип стои върху гардероб, който е в другата част на стаята и тоест тя е хвръкнала до рутера, включила се е и се е лепнала на рутера..

Прикачвам клип за полтъргайст в българско село : https://youtu.be/gsl-jybJXDo
Обладаване и екзорсизъм https://youtu.be/-fNJQSdw9LU.

Бях гледала преди години, отново български случай.
Майката разказва, че детето ѝ е починало и след години си имат ново, откакто го имат постоянно му се случват странни неща, примерно веднъж покрива се срутил върху детето от нищото, ходили при гледачка и жената казала, че починалото ѝ дете иска да убие новото, за да се всели в него. Дори показваха снимки, съвсем нормално, примерно как лежат на дивана и ако се загледаш внимателно, на всяка снимка се вижда образ,  замазан, но очевидно образ. Отвратително!

Знаете ли, че малките деца виждат такива неща, но с годините ги забравят. На майка ми приятелка разказваше, как детето ѝ казало “ мамо някаква жена стои зад теб и ти реше косата” и тя веднага се усеща, че може би става въпрос за майка ѝ ( която е починала преди детето да се роди), показва снимка и детето каза “ да, това е жената”.

Аз също си спомням, като бях малка и бях в баба ( спах в стаята в която дядо почина), бях се завила през глава и видях образ на мъж, но изчезна много бързо. Дори има стая в бабини, в която аз не влизам, защото като влезна ми става зле и ме побиват тръпки, сигурно има нещо там.

Мога да гледам на Таро карти, бях попитала духът, който е вкъщи дали е мъж и жена и ми излезна, че е мъж. Мисля, че е дядо ми. Аз не го познавам, защото е починал като съм била на 2 но много ме е обичал и мисля, че се свързва с мен.

Друга приятелка пък ми разказа как дядо ѝ след като починал, котката им постоянно е лежала в края на спалнята, а преди постоянно е била там в на дядо ѝ краката. Може да е навик, но аз знам, че котките усещат такива неща. Примерно в Египет, точно заради това котката е свещено нещо, защото е свързана със задгробния живот.

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 16:07 от Puke123

# 623
Ако сте гледали филмите от поредицата “Заклинанието“, още в първия филм бяха обяснили какво означава почукването 3 пъти на определени интервали през деня или нощта. Демоничното присъствие демонстрира гавра към Светата троица - Отца, Сина и Светия дух. Затова и ударите са точно 3.

# 624
Ако сте гледали филмите от поредицата “Заклинанието“, още в първия филм бяха обяснили какво означава почукването 3 пъти на определени интервали през деня или нощта. Демоничното присъствие демонстрира гавра към Светата троица - Отца, Сина и Светия дух. Затова и ударите са точно 3.

Дааа, точно! Гледала съм всички части. Най-гадна ми беше първа

# 625
Веднъж една близка позната ми сподели, че й се е случило нещо странно. Тя е интелигентен, добър и откровен човек, затова й вярвам. Една нощ се била събудила и до леглото си видяла две сиви същества, едното ниско, другото по-високо, но и двете с големи черни очи. По телепатичен път чула да си казват "Тя се събужда" и до там... Тя казва че винаги знае когато сънува и това не е било като в сън. На майка си е споделила, която й казва да не говори много за това, да не я вземат за луда.
Мен цялата история ме подсети за филма
Unacknowledged. Става въпрос за явни доказателства, че извънземните посещават Земята от години, но всичко това се пази в тайна от хората. Който му е интересно да потърси филма.

# 626
Веднъж една близка позната ми сподели, че й се е случило нещо странно. Тя е интелигентен, добър и откровен човек, затова й вярвам. Една нощ се била събудила и до леглото си видяла две сиви същества, едното ниско, другото по-високо, но и двете с големи черни очи. По телепатичен път чула да си казват "Тя се събужда" и до там... Тя казва че винаги знае когато сънува и това не е било като в сън. На майка си е споделила, която й казва да не говори много за това, да не я вземат за луда.
Мен цялата история ме подсети за филма
Unacknowledged. Става въпрос за явни доказателства, че извънземните посещават Земята от години, но всичко това се пази в тайна от хората. Който му е интересно да потърси филма.

Вярвам Ви, но нека не изключваме и варианта, това да е било сънна парализа. А до колкото знам, извънземните, които отвличат хора, след това им трият спомените.   Така съм чела, де.

# 627
Ние с мъжа ми сме виждали нещо до леглото в периода, в който се случваха другите странни неща - и двамата го видяхме. Аз го видях като светлина вече - ниска и малка, той преди мен като джудже, така го описва. Не вярва в такива неща особено, след случките смятам, че повярва, но не говори за това и при повдигане на темата държи да приключи разговора. Казва, че му обръщаме прекалено много внимание и "то" това искало. Оттогава трудничко заспивам и гледам все в този ъгъл на стаята. Между другото отдругата страна на стената, точно на това място, се пада мястото на столчето, което се включваше само.

# 628
Тази история с извънземните ми е по-странна. Все пак, ако приемем, че става въпрос за извънземни, те са материални същества и не проникват през ключалката. Също едва ли изчезват като се изпаряват. Все ще има някакви материални следи от тях.

# 629
Може би "извънземните" комуникират на друго ниво, чрез телепатия и умеят да се прикриват. Сигурно знаят, че и при нас не се приема за нормално да виждаме подобни неща и се смята за лудост и се възползват от това ако се случи да бъдат видяни.
Слава богу през всичките си години не ми се е случвало да виждам подобни неща освен сенки и то един два пъти.
Ще избягам, въобще няма да викам попове и др.подобни...

Общи условия

Активация на акаунт