Лидл 171 - януарска отрезвителна...

• 109 915
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 1 530
В машинката за пуканки остават ли неизпукани? Ако кажете не, бих си взела такава. Сега ги правя сухи в микровълновата, сол, масло и т.н. добавям след това по желание. И на котлон в тенджерка съм правила, но остават повече неизпукани, а като вдигна температурата загарят. Ще пробвам с олио пак, явно има чалъм. Преди вземах такива дето се пукат в пликче в МВ и те ставаха идеални, ама нали сега пестим и взех на зърна 😁

Пробвах американското вино, от Калифорния било, взех Зинфандел, че по-рядко се намира. Хем пивко, хем е плътничко като по-тежките руйни вина,  едно такова хем сухичко хем сладка жилка, но бие на танин и дръжки повече от някои други Smile Те лидълските вина май са доста сходни, но това не бих взела пак. Не е за изхвърляне де, пие се, няма да го ползвам за готвене, ще си го излочим, ама не мога да го препоръчам.
Врътнах и начосите, всичкото е от Л, кайма, сиренца, маслинки и пикильовци Hug
Скрит текст:

# 1 531
Така, вие примамвате с пуканки, а аз с понички 😉 изцяло с лидълски продукти
Скрит текст:
С пълнозърнесто брашно и кафява захар са, затова са тъмнички.

Уреда е купен 07.2013г( 29.99лв) и изглежда така

Това са рецептите от неговата книжка

А аз ги правя по тази( от темата тук е)

# 1 532
И моят уред за понички е като на Denyil.🥰
Не е ясно по какъв критерий са избрани потребителите с лента...Майка ми няма, аз имам.
Забравих да спомена...кората с яйца М вече е 13,49 лв. Кокошките твърдо спряха да снасят яйца с размер Л...🤑

# 1 533
Ще съм по-редовна в изплозването му тогава, Smiley да пробвам дали ще се появят тези допълнени,че като не използвам от купоните и не маркирам Лидъл+

Лентата е за избрани потребители на база пазаруване последните 12 седмици, нещо такова. Имаше пуснат в темата скрийншот от отговор през контактната форма на Лидл.

# 1 534
  • София
Чекирам моя Лидл + винаги  при пазаруване!  Независимо дали съм влязла само за минерална вода от 0,500мл. или за основно пазаруване. Simple Smile

# 1 535
  • Sofia
Абе аз нали не ползвам, ама имам лента. И днес с двата гофретника и единия тиган -110лв съм достигнала нещо си и ей ми голямата награда... Ако нямах купон за тигана и днес нямаше да ползвам Лидл+.

# 1 536
Като купуваш нехранителни пак що-годе си струва да сканираш приложението, че ти пази касовия бон, за евентуално връщане или за гаранция ако ти потрябва. Че и периодът за връщане нали е по-дълъг ако е сканирано приложението, отколкото без него. Това последното по спомен де, не знам да са го променили.
Иначе купоните наистина рядко и все по рядко са интересни, като гледам.

# 1 537
  • Sofia
Така е, Натка, но у нас макс до седмица решаваме ако ще връщаме нещо. Та и 30 дни без тоя Лидл+ са ми много. Ето например тоя балончестия гофретник тая седмица ще го върна (ако така реша), та докато е в пордажба да се продава.

Моите пуканки са от Ф и пак от там ще си вземем (като ида за фиде...), почти няма неизпукни.

# 1 538
  • София
Днес спонтанно купих маракуя с купон. Оставих ги върху плота и ММ като се прибра се почуди, че картофите вече ги пакетирали по 3 бр. Явно било голяма криза. Обясних му какво съм взела, посмяхме се.
Сега следва въпроса какво да ги правя тези 3 картофоподобни нещица? Как се ядат, прави ли им се нещо?
Не ни се смейте много, но  рядко купувам екзотики. А пък той хич не ги дегустира.

# 1 539
Машина за пуканки купих от Емаг по време на крейзи дейс за 17.71 лв:
Скрит текст:
Царевица купувам от Кауфланд. Последно беше 0.69 ст. Доволна съм. Не са като от микровълнова, нооо..
понякога ползвам пуканки от пакетче, но много трудно се чисто машината после. Цялата е мазна.
Скрит текст:

# 1 540
  • Sofia
Днес спонтанно купих маракуя с купон. Оставих ги върху плота и ММ като се прибра се почуди, че картофите вече ги пакетирали по 3 бр. Явно било голяма криза. Обясних му какво съм взела, посмяхме се.
Сега следва въпроса какво да ги правя тези 3 картофоподобни нещица? Как се ядат, прави ли им се нещо?
Не ни се смейте много, но  рядко купувам екзотики. А пък той хич не ги дегустира.
Може да не бързаш да ги режеш, да станат малко по сладки... режеш на две и с лъжичката направо или в десерт в чашка - най вече така ги ползвам. Simple Smile Сладко-кисел вкус имат - много ги харесваме. Simple Smile
Тук може да видиш идеи за такива десерти, снимката е линк.

Скрит текст:

Това пък е от последните дни

# 1 541
Много ми харесва белия пелин по 4,79.

Сладникав и приятен.

# 1 542
Подарявам купон 1,75 с отстъпката

# 1 543
Днес спонтанно купих маракуя с купон.
Освен сурово на десерти може да го ползваш за ароматизиране на кексове и крем-пълнеж за кексове и рула, за един кекс са достатъчни две маракуи. Най-добре разрежи едно и пробвай дали ти харесва аромата. На мен ми е твърде парфюмено. Става и да го сложиш в коктейлче с шампанско или домашна лимонада Cocktail

# 1 544
Някой успя ли да разбере тигана за палачинки от какъв материал е направен? Нито на опаковката е посочено нито в брошурата. Стори ми се тежък за алуминиев тиган.

Общи условия

Активация на акаунт