Лидл 171 - януарска отрезвителна...

• 109 915
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 1 515
Мога да я питам как ги прави, но не са вкусни честно. Не знаеш гладуващи жени какви глупости измислят, за да пестят калории.

# 1 516
  • Ст Загора
А в Лидл има ли царевица за тази машинка? Ще щурмувам, че децата много обичат пуканки.
Не в кауфланд имаше

# 1 517
Такаааа..  пробвах с една шепичка царевица в тиган без никаква мазнина. Изпукаха се, но по-бавно, и останаха няколко циганчета. Значи става

# 1 518
Стават и без мазнина, да, правила съм. За "циганчетата"- и с мазнина да се правят, пак не е изключено на 100% да има и такива неизпукани. Зависи и царевицата дали е хубава.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 18:26 от dolce miele

# 1 519
Да, стават без мазнина, само със сол. На мен и така ми харесват.
С царевицата от пликовете за микровълнова също добре се изпукват, но трудно се почиства машинката от мазнината.

# 1 520
  • Sofia
Тюх ама сте едни... отивам да изпукам и аз, с олио. Simple Smile  Баш пуканки няма как без мазнина да ги ядем, не щем... другаде може и да го спестим.

# 1 521
Ужасни хора....и аз ще пукам, тюх!

# 1 522
Може ли да кажете къде пише колко ви остава до следващия купон,че не съм забелязвала такива екстри при мен?

Ходих, пазарувах и ми останаха 6 ст до следващия купон + , ще трябва пак да ида до утре Simple Smile

# 1 523
И вкъщи не харесват пуканките без мазнина и сол, но съм правила преди години.🙂
На началния екран в Лидъл+ има лента и там се виждат сумите за награда и похарчените пари. Някои хора обаче нямат лента.

# 1 524
  • Sofia
Тъй.. рупам си блажено. Simple Smile

Скрит текст:

# 1 525
Трябва да е много хубаво изсушена царевицата за да останат минимум неразпукани. Баба ми навремето я слагаше първо да е сигурна че ще изсъхне примерно в тава и набързо във фурната или просто на топло до печката. Ако има овлажнени зрънца, примерно при съхранявенето, по-вероятно да не станат на пуканки.
Тия машини за пуканки поне за мен си струват ако се правят наистина често в семейството. За от време на време ми звучи като излишно място и пари. Че те и в микровълновата могат да се пукат в купа с капак и от "насипните" зърна царевица, не е нужно да са гадните и скъпи пакети с хидрогенирана мазнина и какво ли не.

# 1 526
  • София
Може ли да кажете къде пише колко ви остава до следващия купон,че не съм забелязвала такива екстри при мен

Когато отвориш Лидл +, имаш ли  такава лента в началото, най-отгоре?!

Ако имаш, на тази лента показва докъде си стигнала.
Например при мен показва:

и ми изпращат купон. В този случай е 3 лв. отстъпка от следваща покупка. За целта трябва да активираш съответния  купон.

# 1 527
Ее нямам такова, много интересно изглежда Smiley Явно ми е стар телефона и не поддържа този ъпдейт, защото го деинсталирах и пак си е същото Satisfied

Може ли да кажете къде пише колко ви остава до следващия купон,че не съм забелязвала такива екстри при мен

Когато отвориш Лидл +, имаш ли  такава лента в началото, най-отгоре?!

Ако имаш, на тази лента показва докъде си стигнала.
Например при мен показва:

и ми изпращат купон. В този случай е 3 лв. отстъпка от следваща покупка. За целта трябва да активираш съответния  купон.

# 1 528
И аз нямам подобна лента и не мисля, че е от телефона. Дори видях съобщение, че приложението е с нов дизайн от Нова година.

# 1 529
Лентата е за избрани потребители на база пазаруване последните 12 седмици, нещо такова. Имаше пуснат в темата скрийншот от отговор през контактната форма на Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт