Лидл 171 - януарска отрезвителна...

• 109 919
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 1 500
аз си купих спиралата за канали. абсолютно никаква работа не успя да ми свърши, сега направо се чудя какво да го правя... има ли някаква специфика в употребата?

# 1 501
  • Sofia
О,  в уреда за поничките няма рецепти (на час по лъжичка се сещам за инфо).
Дени, и аз мисля с 1 яйце и по малко бакпулвер да ги правя.

# 1 502
  • Somewhere far away
А как е виното на Родна стряха?
Кое?
Онова в 3л боксове е супер! Едуардо миролио е производител
ето това:

# 1 503
Някой има ли парната четка, която пускат от четвъртък? Запазила съм си снимка на една хвалена в темата, но не прилича на тази. Не ми трябва за основно гладене.

# 1 504
  • София
аз си купих спиралата за канали. абсолютно никаква работа не успя да ми свърши, сега направо се чудя какво да го правя... има ли някаква специфика в употребата?
Принципно е полезна джаджа, но вече ако жилището е специфично или пък някои къщи, е възможно да има особени чупки в тръбите през които спиралата да не може да мине или пък разстоянието до по-голяма отвеждаща ( централна, обща ) да е също голямо.

# 1 505
Аз пия розе на Родна стряха в боксовете от 3л. Много си го харесвам. Отскоро е с нова цена, де Confused

# 1 506
  • Буркина Фасо
Принципно е полезна джаджа, но вече ако жилището е специфично или пък някои къщи, е възможно да има особени чупки в тръбите през които спиралата да не може да мине или пък разстоянието до по-голяма отвеждаща ( централна, обща ) да е също голямо.
има джаджи с различна зължина. мисля до 10м съм виждал.
иначе запушването става при малкото Ф преди да се присъедини към голямото Ф (фи). този участък е сравнително малък.

# 1 507
Някой има ли машината за пуканки? Каква царевица ми трябва за нея? Може ли да се ползва царевица от пликовете за микровълнова?

купуваш си царевица за пукане от пазара, вадиш една тенджера или дълбок тиган с капак и си готова /по желание олио или масло/. евтино и здравословно.

# 1 508
Някой има ли машината за пуканки? Каква царевица ми трябва за нея? Може ли да се ползва царевица от пликовете за микровълнова?

И още един въпрос - уредът за гофрети и донъти заслужава ли си?
Имам, някакъв китайски от преди 6-7 години. Децата се забавляват от време на време Simple Smile Стават с обикновени пуканки прилично. Но са по-сухи и не хващат достатъчно сол като пакетните.
Ако слагаш от пакет - става мазало заради мазнината, не е добре за машинката.

# 1 509
  • Ст Загора

купуваш си царевица за пукане от пазара, вадиш една тенджера или дълбок тиган с капак и си готова /по желание олио или масло/. евтино и здравословно.
без олио не става

# 1 510
  • Sofia

без олио не става

# 1 511

без олио не става

напротив, става и с масло, че и с друга мазнина. племенничката е много диетична и ги прави без никаква мазнина. на мен не са ми вкусни, обаче.

# 1 512
С мазнина се цапа машинката. И после се затлачва и до там.
Мазнина, ако слагате - на края в купата със солта и се объркват.

# 1 513
  • Ст Загора
Не става без някаква мазнина в тигана или тенджера за пуканките

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 00:53 от nasito8988

# 1 514
  • Димитровград
А в Лидл има ли царевица за тази машинка? Ще щурмувам, че децата много обичат пуканки.

Общи условия

Активация на акаунт