Лидл 171 - януарска отрезвителна...

• 109 947
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 1 485
Щом стана въпрос за чай- ето този харесвам (а също и един джинджифилов, но него не съм снимала):

# 1 486
Подарявам - бормашина, лазер, селско хлебче, мая, лазаня, влажна тоалетна хартия
Скрит текст:

# 1 487
И аз подарявам купоните за нехранителните плюс тигана за палачинки, избрано за теб и седмичните.
Скрит текст:

# 1 488
  • София
Вчера от Ринг мола купих тази прах за пране и универсалния препарат за почистване.

В кварталният Лидл и в люлинските Лидъли не съм виждала тези продукти.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 14:08 от Amiamo

# 1 489
И аз купух бабългофретника, благодаря за изказаните мнения. Даже вече го тествахме Grinning Доста е бърз, доволна съм.

# 1 490
Привет! Подарявам следните купони:
Скрит текст:

, както и всички седмични купони.

# 1 491
Вчера от Ринг мола купих тази прах за пране и убеверсалнуя препарат за почистване.
...

Прахта я взех по препоръка от тук, нямаше я при нас в Дружба като я търсих, но в Ринг мола я намерих. Много ми харесва.

# 1 492
  • Сливен
Как са чаршафите?

# 1 493
  • София
Някой има ли машината за пуканки? Каква царевица ми трябва за нея? Може ли да се ползва царевица от пликовете за микровълнова?

И още един въпрос - уредът за гофрети и донъти заслужава ли си?

# 1 494
Ходих, пазарувах и ми останаха 6 ст до следващия купон + , ще трябва пак да ида до утре Simple Smile

# 1 495
  • Sofia
Някой има ли машината за пуканки? Каква царевица ми трябва за нея? Може ли да се ползва царевица от пликовете за микровълнова?

И още един въпрос - уредът за гофрети и донъти заслужава ли си?
Tя царевицата за пукане е една, тази за маикровълнова е просто с мазнина.
И машината за пуканки, и уредите за гофрети и донъти (на всичките е еднаква мощнoстта се оказа - 800-1000W) са доста малки според мен (на този за гофрети май ми допада размерът)... за сега само това мога да кажа.   Утре  смятам да пробвам поничките.

Идея за азиатско ястие - бързо и лесно както обичайно -  Пилешко с оризови нудли, зеле, морков и микс гъби с мисо сос при мен.    Вместо мисо  може да ползвате фъстъчено масло и да пропуснете мирина или да ползвате малко сухо бяло вино,  да ползвате друг вид нудли (каквито имате или дори талиатели или спагети).

Скрит текст:
Снимката е линк, ако ви потрябва рецептата. Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 14:37 от Morena

# 1 496
Зле. Много полиестер имат.

# 1 497
  • Somewhere far away
А как е виното на Родна стряха?

# 1 498
  • Велико Търново
А как е виното на Родна стряха?
Кое?
Онова в 3л боксове е супер! Едуардо миролио е производител

# 1 499
Рецептата за поничките някой пробвал ли е? Доста ми се виждат 30г бакпулвер, ама знам ли .. Имам уреда от много, много години, правя ги по стара рецепта от тук с 1 яйце, но ако тази е по-добра да я пробвам...

Общи условия

Активация на акаунт