Лидл 171 - януарска отрезвителна...

• 109 937
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Sofia
Феникс, на мястото на колко обикновени каси са тези 6 на самоослужване?
Чудя се има ли шанс за такива и при нас.  Макар и само една обикновена за до 6 (примерно) продукта ще е много добре.

Ползвах тигана за американски палачинки... само два броя ми останаха за снимка, щерката грабна останалите и замина на у-ще за последния учебен (по точно присъствен) ден за този срок... добре че си минаваме в познатата първа смяна.  Направихме и малко клипче за обръщането - както си и знаех, нищо сособено, проста работа.
Палачинките са с рикота, ягоди и боровинки.

Скрит текст:

# 1 576
Мисля че на мястото на 2 нормални каси. Те са мънички обаче. В Кауфланд са по-широки.

# 1 577
  • софия
Обърнахте ли внимание при вас дали има критските питки и меко сирене? Да знам дали да ходя до друг магазин. На "Раковски" нямаше.
Скрит текст:

Харесвам бързите каси. Почти винаги няма никой. Лошото е, че, ако си взел бира или друг алкохол, трябва да чакаш служител да дойде и се губи бързината и независимостта. И не можеш да въвеждаш брой продукти. Последния път взехме стек люти чушки и ако не беше дошъл служител, който ги въведе някак, трябваше да цъкаме 15 бурканчета едно по едно, а място в кошницата, в която трябва да сложиш продукта след маркиране, нямаше. В Била може да се въвежда.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 13:41 от zvаnchе

# 1 578
Да, може би две нормални каси са махнали, като някои и от малките щандове около тях  (имаше там витрина за напитки, но целия магазин са преобразили, така че е трудно да се каже точна площ).
Новото са и вертикални хладилници, на мястото на хоризонталните витрини. По-удобни са.

# 1 579
  • София
Няколко дни не съм ходила до Лидл, а то какво новости!
Утре ще посетя близкия Лидл и ще споделя дали има бързи каси.

# 1 580
  • Ст Загора
Браво, Морена!  Да ти е жива и здрава дъщерята, да хапва палачинки!  И на мен ми се приядоха .

# 1 581
Ако става дума за касите на самообслужване, там не могат да се маркират продуктите с оранжев и зелен етикет,  защото намалението се въвежда от слжител, ръчно. За стоките с баркод е удобно.

Доколкото помня има копче “Отстъпка” и излиза меню служител да си напише паролата.
В случай, че бързате трябва да се изчака служител. Затова май по-добре като има продукт с оранжев или зелен етикет направо на нормална каса да се ходи.
Хубаво е, че намаленията излизат директно на екрана (с купон) и може да следиш сумите, докато в К. на последна стъпка преди плащане, сумата се приспада обаче не виждаш кое е намалено докато не излезе бележката.

# 1 582
Ходих днес. Имаше от зеленикавите питки, ако за тях става въпрос. Даже имаше доста.
Взех обикновени неща, както и един околоочен гел на Nature of Agiva. Не съм сигурна каква е разликата между него и кремът за лице, който доколкото видях, е с абсолютно същите съставки. Май само в опаковането?
Харесвам тяхната серия с чаено дърво. Няма да е зле да заредят от нея.

Исках орехчетата от предната седмица, но всички останали опаковки бяха с дупки (все едно някой си е взел по една-две бройки от всичките - а може и точно това да е станало).

П.п. тези кори от портокали ми харесват доста - сега ги пробвах. Имам си хубави домашни сладка, но такова нямам и ме изкуши Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 14:58 от pppqqq

# 1 583
  • Sofia
Обърнахте ли внимание при вас дали има критските питки и меко сирене? Да знам дали да ходя до друг магазин. На "Раковски" нямаше.
Скрит текст:
[/quote
Вчера имаше на Алабин и на Сточна гара и от двете.

# 1 584
От серията на Агива с чаено дърво (зелената) - продават в момента измивния гел за лице с розова вода и чаено дърво на цена 4.69. Наредени са до околоочните кремове на Агива.
Измивен гел имаше и от черната серия с активен въглен и розова вода.

# 1 585
  • София
Ммне.. не покритието ни вълнува, а под него. Simple Smile
Лят алуминии. Написах горе техническия термин и фирмата на която е, гугъл за повече подробности.
Няма начин да е алуминий, защото изрично пише, че тиганът е подходящ за всички видове котлони, включително и за индукционни(има и пиктограма).
Покритието ILAG не е устойчиво на надраскване, затова не се докосва с метални прибори и не се мие с агресивни препарати. По-горе някой даваше идея да се ползва пяна за фурна, изключено - с нея съсипахме плочите на контактен грил.
Скрит текст:
Мота се вкъщи 1г. понеже не намерихме вариант да си поръчаме само плочите. Накрая писахме на Лидл и те ни смениха уреда с нов, макар че обяснихме, че вината е наша - такава им била политиката. Иначе е кощунство да се изхвърли работещ електроуред заради увреда на покритието на свалящи се плочи.
Впоследствие прочетохме, че в "Одесос" Варна(правят българските съдове с тефлоново покритие) може да се обнови покритието. Това е полезно и за ползващите уреди с горещ въздух, защото и там кошниците са с незалепващо покритие. Дали може върху ILAG да се покрие с друг вид обаче не е ясно.
Ако някой иска купона  6 лв. отстъпка за тигана може да пише на л.с., няма да го ползваме.

# 1 586
  • София
Нещо ново, което днес видях в Лидл+ - като отвориш всички купони, избираш някой и го отваряш, докосваш снимката и тя се отваря в по-голям размер. Досега нямаше такава опция, поне при мен.

# 1 587
От серията на Агива с чаено дърво (зелената) - продават в момента измивния гел за лице с розова вода и чаено дърво на цена 4.69. Наредени са до околоочните кремове на Агива.
Измивен гел имаше и от черната серия с активен въглен и розова вода.
Не ги видях, може би са свършили при нас.

# 1 588
  • до най-прекрасния мъж
В новия Лидл Via Север в Пловдив има 6 каси на  самообслужване, горе-долу заемат място на 2 нормални. Не се наредих, защото щях да плащам с ваучери за храна, не знам може ли да се плати с тях на бърза каса, а и не попитах. Имах и намалени стоки.

# 1 589
Gеos, по-горе аз давах идея да се почиства с пяна за фурни, но специално уточних
че е подходящо, ако тенджерката е емайлирана или от неръждаема стомана. Допълних и, че НЕ е подходящо за деликатни покрития.😉
Когато един тиган е подходящ за индукционни котлони и има съответното дъно, не означава, че не може материалът над него да е алуминий. Неслучайно продават подложки за индукционни котлони, за да могат да се използват над тях и съдове от алуминий и прочие. Конкретно тиганът за палачинки не знам от какъв материал е, не съм го видяла лично, но обозначението за индукция на дъното важи само за дъното.🙂

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 17:04 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт