Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 207
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Около 50 мин -в кафенето.............
Повече  от чудесен "урок " му  изнесе Дефне  тейзе -право куме ,та в очи .
1:1  описа състоянието ,въобще цялостното му АЗ !!!
Не отричам ,че Ферит е прав донякъде ..естествено  изхождайки  от средата си -но  застани до Сейран ,отиди с нея ,бъди до нея в това начинание , ако естествено тя  счита ,че  условията са приемливи .

"Магаре да плюе в устата  на баща ви !"
...бисер ,бисер ,та чак дрънка .....Божеее, тоз ага...уникален мемлекетски ЛАФ????LaughingJoy

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 17:43 от sofia26

# 556
Благодаря за превода.  Flowers Rose

Започвам да търся оправдания за Ферит.   Не са ми угаснали надеждите.  Все още се надявам, да  стане добър съпруг.Flowers Four Leaf Clover

И си права!
Всичко пред очите му се руши!
Губи доверието в най-любимите си хора!
Не го оправдавам за Пелин,но мисля,че го разбирам донякъде!
Може би единствена остана Сейран,на която той се доверява и от която получава 100% подкрепа!
Не иска да губи и нея!Страхува се защото познава света,в който тя навлиза и знае,че нищо добро не я очаква!
Сейран не е глупава,но е наивна и се доверява и впечатлява лесно!Видя се колко лесно се довери на Дефне и колко силно се впечатли от нея,без да си дава сметка,че е възможно да е манипулирана!

Ферит е прав!Дано да не пострада Сейран!

И наистина,ако не беше Корхан,никой нямаше да и обърне внимание,но не заради името,а заради манипулациите на Дефне!
Жената веднага разбра кой ще използва за оръжие!

# 557
Че ,ако Ферит не е Корхан ,дали няко/й/я щеше да му  обърне внимание ...животът му е "наколно жилище в бурно море ".
Като му беше криво що не отиде в хотел ,ами при  Дефне ?!?!

# 558
Цитат
Ферит е прав!Дано да не пострада Сейран!
Но Гюлгюн /свекърва ѝ/ я подкрепи. Тя също знае в какъв свят отива. Каква ще да е целта ѝ тогава?

# 559
Аз казах,че не е заради фамилията,а заради игричките на Дефне!
Ферит каквото и да направи си е роден Корхан!
Преживял е всичко това,което на Сейран предстои!
Затова иска да я предпази!
Не мисля,че е само собственическото му чувство и голямото му его!
Наистина е притеснен!

За Гюлгюн мнението ми не е много ласкаво!

# 560
Сега като изгледах цялата серия с превод, епизода ми хареса доста!
Ферит е прав, знае в какъв свят ще попадне Сейран и иска да я защити, тя е наивна и податлива. В мига, в който й казаха, че парите от рекламата ще отидат в помощ на деца и тя веднага грейна-готова да помогне, но незамисляща се какви неща могат да й се случат, но няма и как да предположи, този свят за нея е непознат. Интересно ми е дали Сейран не отида на срещата с Гюлгюн ? Какво мислите?

Исках да ви попитам, дали някъде има преведено интервюто от списанието "Hello" с готината фотосесия на Афра и Мерт, интересно ми е какво са казали?

# 561
Интересно ми беше да проследя изложените от Ферит мотиви за отказът му Сейран да работи и нежеланието му да освободи Пелин от себе си. И в двата случая знаем, че решението му е обосновано от егоизъм, ревност и мания за собственост произлизащи от нарцистичната му натура. Но ми беше любопитно да забележа как маскира истинските си чувства със загриженост, закрила на двете си спътници Simple Smile Общо взето, всичко е за тяхно добро.
Сейран е неговото антепско фъстъче, какво място може да намери в света на суетата? Как ще се справи неговата истинска, чиста и невинна жена в извратения, безскрупулен, аморален свят на индустрията, обградена с хора далеч от нейните ценности? Тя е различна!

А, Пелин, тя просто не знае какво прави. Все още го обича, не е готова да се влюби отново, най- малко е влюбена в тъпчото Сертер. Нещастна и отчаяна е, и действията са и такива. Вреди на себе си. Когато разбере, че е уверена в решенията си, а не просто да му прави напук, тогава ще и разреши да се влюби в друг Simple Smile

Ех, Феро... Simple Smile

Интересен паралел може да се направи на двете ситуации, в които попадат Сейран и Ферит в края на епизода.
И, двамата се сблъскват с нещо ново, и двамата го предизвикват.
Капан! И, ако за Феро е ясно, че е заобиколен от врагове, то можем ли да кажем, че Серо е сред приятели?

Хубав епизод! Благодаря за експресния превод Heart
Не съм очаквала рейтинга да се задържи дълго такъв, какъвто беше. Тръгват нови проекти, всеки сам си решава, любопитството надделява.
Гледах Жар птица, не е моето. Не защото историята е лоша, а защото почти всичко ми се стори доста преувеличено, като в приказка.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 19:32 от Juliya*

# 562
Джули, да спомена само, че сценаристки на Жар птици са Ортилерките Stuck Out Tongue Winking Eye
Знаем какви ги намъдриха в Сефирин къзъ, при тях всичко е преувеличено Sunglasses
Единственото хубаво нещо, което са сътворили, е Гедиз Ъшъклъ Grinning

Тук бяха много сладки Heart Eyes

# 563
Сбъркал е нещо  този  "роден Корхан ".....тази грижа , това притеснение за нея не се поднася  така -със заповед !!!
Ти си ми жена ,но  аз съм ти МЪЖ и аз ще решавам .
Много е права  Сейран ..да  отидат двамата  и ако е приемливо  -добре , ако не ...НЕ !!!!

Ама къде ти ..."Владетелят на света " тръгна да се грижи за Пелин , по-точно да я изтезава ,унижава , разплаква .
И както беше много засегнат от чепатото фъстъче ...изведнъж му дойде наум за неизпълненото обещание....
  и за да  е кашата  пълна  и воняща  удари Сертер .

Къде трябваше да бъде Ферит ?!?!
Е сега вече е с двата крака ...незная как ще се отърве ,че и АБИ ще пострада със сигурност .....

# 564
 и за да  е кашата  пълна  и воняща  удари Сертер .

Все ми се струва, че Сертер точно това чакаше. Беше подготвен, както се видя. Въпросният беше голяма изненада за мен. Мислех го за мъж, а той отива на срещата повличайки цяла глутница телохранители след себе си. Или е татино синче, или страхливец, или провокатор. Това поведение не е мъжко, не че на Ферит е, но Сертер не го разбрах и това е. Надмощие ли демонстрира, страх ли всява...
Ферит може и да излезе прав, че този не е добра партия за Пело Joy

Джули, да спомена само, че сценаристки на Жар птици са Ортилерките Stuck Out Tongue Winking Eye

Аууу, Еви, мерси за инфото Sunglasses
Значи да внимавам да не се влюбя в някой от героите, щото като нищо ще го уморят Joy

# 565
Добър вечер, момичета!
Еве, благодарности и от мен за експресния превод на поредния епизод. Flowers Rose Flowers Rose
Не съм го изгледала, но по темата за наивната Сейран, впускаща се в бизнес, който не познава и истински загрижения за чистотата й Ферит. Ако е вярно, че едно антепско момиче без опит в тази сфера не бива да влиза в нея, то би следвало Сейран нонстоп да си седи в къщи. Тя не познава нито един бизнес. Не би трябвало и да учи, там също я дебнат опасности в лицето на разни младежи, които зяпват като я видят. Даже би трябвало да си я върнат в Антеп - единствената среда, позната за нея. Въобще човек би трябвало да се въздържа от всяко ново начинание, щото ... е непознато и рисково, няма как да се предвидят и контролират всички обстоятелства.
Но трябва да се има предвид колко бързо Сейран се ориентира в семейство Корхан, а и в самия Ферит. Според мен, никак не е наивно момиченце. А по въпроса за Ферит съм изцяло съгласна с поста на Джулия.

# 566
Katya_I ,
аз съм съгласна на 100% с твоя пост!
Знам,че Сейран ще сложи на място този,който си го заслужава!
Знам,че Ферит не е прав по отношение на жена си!
Но,също така знам,че тя ще премине през много неприятни моменти,защото такива типове "бизнесмени" са готови на всичко да получат това,което искат!
А както се разбра,Ефе е един от тях!
Та,моите притеснения са,че тя ще се сблъска с най-лошата страна на този бизнес,защото е попаднала на най-лошите му представители!

# 567
Може и да си права Джули за Сертер ,но Ферит какво  очакваше ,?!?! Че Сертер ще си подложи и другата буза ...да,дааа...  има си нужда Коран-ов някой да му покаже ,че животът има две страни и не винаги двете са твои както е свикнал той .     .

Тя горката Пело  от "кон на магаре " може би ,но тука дори не се знае кой е кон и кой магаре . Как издържа на това издевателство на Ферит върху нея ....

# 568

Хубав ден!

# 569
Не мисля, че Сейран ще се сблъска с чак такава лоша страна на бизнеса, бизнесмените и прочее.
Все пак, тя не е бедна красавица от провинцията, без никой зад гърба си.

Общи условия

Активация на акаунт