Какво би ви накарало да сключите брак?

• 30 037
  • 1 246
  •   1
Отговори
# 1 020

...Както казах и по-горе свеки е на 72, съпругът и на 59. Обаче тя изглежда стара, а той дори младее. Един до друг са смешна картинка.
Свекърва ти има незабравими спомени между 40 и 50 годишна възраст. Това трабва да я топли. Наборките и по това време и БГ Мама не са имали за да се оплачат от дърветата в къщи, а тя е правила шпагати все едно е националка на Нешка Робева. Така че може сега да не грее като коледна елха, но вечер заспива усмихната.

# 1 021
Абуто разсмя ме! Но най-вероятно си прав за шпагите. В ролята си на свекърва е съкровище. Никога не се е натрапвала и месила, живееше си живота, помагаше, когато имаме нужда.

# 1 022
  • София
Дан`се шокирате, ама и сега може да си ги има Wink

# 1 023
  • София
Не мога да сложа под общ знаменател всички мъже и жени на една възраст. Абсолютно индивидуално си е при всеки човек.
Моят баща например, който сега е на 67 много младее. Никой не му дава възрастта, на която е. Не е плешив, няма шкембе, няма и много бръчки. Майка ми някъде докъм 50 изглеждаше перфектно и също младееше. Но после започнаха малко по малко да й личат годините. Имаше един момент, в който като ме видеха с баща ми, мислеха, че е сменил жената. А като ги видеха двамата с майка, определено тя им изглеждаше по-възрастната. Двамата са на абсолютно една и съща възраст с разлика от 7 дни в полза на баща ми ( откъм младост).
Моят мъж е с година по-малък от мен. Не мога да преценя кой изглежда по-млад. Трябва да питам някой достатъчно близък и откровен, че да ми каже.

Всички не, но обща тенденция има. Както например, има някои, които на 30 са в ужасна форма и други на 40 ги бият по всички показатели, но като цяло, хората на 30 са в по-добро състояние от тези на 40. А относно мъжете и жените, не малко изследвания твърдят, че при мъжете клетките стареят по-бързо.

# 1 024
Поддържан или не, 15г са разлика видима. Във всички периоди.
Просто за двама не е фактор и са ок напълно заедно.

# 1 025
Да, малко заби темата като да са заедно двама души, скрепени единствено от външността.
Всички знаем, че нещата не са така изчистени и подлежащи на разделениe в живота. Преплитат се взаимни интереси, радостта от общуването, присъствието на другия, обичта, интимността, близостта. Не всичко е секс и пари. :>

# 1 026
Абе радвай се на “младото гадже” ама не му се вързвай на акъла да сключите брак сега. Изчакай да минат година-две, ако всичко е, както сега кажи му, че ще се замислиш тогава. Какъв е този напън, какво е това чудо. Наслаждавайте се на миговете си заедно и оставете времето да си свърши работата…

# 1 027
Да, малко заби темата като да са заедно двама души, скрепени единствено от външността.
Всички знаем, че нещата не са така изчистени и подлежащи на разделениe в живота. Преплитат се взаимни интереси, радостта от общуването, присъствието на другия, обичта, интимността, близостта. Не всичко е секс и пари. :>

И какво друго е?

# 1 028
Ми звезди, вълни, калдъринки, две хубави очи, яйца на очи...

# 1 029
  • Далечният изток
Какво е калдъринки?!
И вълните, какви вълни?! Тия от менопаузата ли?

# 1 030
  • София
Пойно пиле, вълните вървят с морето.

# 1 031
Ми звезди, вълни, калдъринки, две хубави очи, яйца на очи...
Ади, ади, не завиждай. Joy
И очи на яйца работи.

# 1 032
Точно си е секс и пари. И понеже няма как да е секс при положение, че жената води с 15 години, освен ако мъжът не е на 18, остава единственото почти винаги валидно обяснение: парите. Мда.

# 1 033
А, не. С мен не са заради парите. Доказано. Joy
Е па нема лошо де. Който както си знае.

# 1 034
  • Далечният изток
Може да е обратното...

Общи условия

Активация на акаунт