Паническо разстройство - 56

• 36 481
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
  • София
От няколко месеца усещам екстрасистоли..личната ми каза да пия Алора или подобно.Нямам високо кръвно, а апаратът ми често отчита аритмия.На някой случва ли се
Да, постоянно
Пробвали ли сте да пиете магнезий?
Ако са много чести и силни, посетете кардиолог за успокоение, че няма нищо

# 421
И аз имам аритмия,кардиолога ми предписа магнезий два месеца ,и сега като го спрях пак имам.

# 422
И аз имам екстрасистоли от години. Започна след един тежък период на стрес. Ами няма оттърване, ту ги има, ту ги няма, свикнах вече. Явно тъй ще съм.

# 423
И магнезий пия..ама си ги има.Пулсът ми е все 80-90,усещам го ускорен..няма оправия

# 424
  • София
И магнезий пия..ама си ги има.Пулсът ми е все 80-90,усещам го ускорен..няма оправия
Пробвай с различни видове магнезий да видиш кой най-добре ще ти понесе

# 425
  • София
Често ми прескача сърцето, изведнъж се засилва...тупти мощно, в гърлото ми идва особено вечер като легна. Кръвното ми е ниско- 60/90, пулсът- 55, ръст 176, 58кг.

# 426
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Чувствам се със замазана психика пияна бвз да съм пила от какво е ? Някой от вас да е имал този симптом?
От ПА и тревожност вероятно. Може да е и от някое лекарство. Аз бях така от Бифлокс.
От 5 месеца е и преди Бифлокса и след него сега съм на Дулсевиа 60 мг
От колко време?
Месец на 30 мг от 3 дни на 60 мг
При смяна да дозата често има подобно замайване. Организмът се нагажда.

Е нали взимам антидепресанта точно против тези симптоми на пияност и замазана психика, а сега от тях да са?
АД започва да действа след 3-та седмица, даже след месец. Дотогава симптомите си ги има + неразположение от АД, неприятно, но факт.

# 427
  • София
Никога не съм имала проблеми с паметта и объркване. От седмица взех да се тревожа, че нещо ми става. Не мога да се сетя как се казва някой познат, не ми идват думи, когато нещо искам да кажа, не си спомням новини, които са ми правили впечатление преди година- две, прибирам солницата в хладилника. Ако някой ми припомни - се сещам...Дали е диагноза, от хапчета или заради главния проблем?

# 428
Мигла, аз съм много зле,но при мен си е депресия, аз като теб съм адски объркана и неадекватна, даже затова спрях да излизам,защото не мога да се оправям като съм навън. Пия лекарства от около 2 седмици,като се чувствам още по-объркана, та не знам какво да ти кажа и аз. Възможно е да е от лекарствата,но при мен това си беше симптом и преди тях.

# 429
  • София
Никога не съм имала проблеми с паметта и объркване. От седмица взех да се тревожа, че нещо ми става. Не мога да се сетя как се казва някой познат, не ми идват думи, когато нещо искам да кажа, не си спомням новини, които са ми правили впечатление преди година- две, прибирам солницата в хладилника. Ако някой ми припомни - се сещам...Дали е диагноза, от хапчета или заради главния проблем?
Същата съм и не мога и да се концентрирам изобщо освен изброените от теб неща
Мисля си, че това е част от състоянието

# 430
E когнитивните отклонения са нормални. Най често е объркване и забравяне. От претоварване на мозъка е. Но имам и добра новина - не минава. Подобрява се значително, но не изчезва. Ама пък да помня някви дивотии ми идваше в повече преди.

# 431
  • София
Значи и главата ще ми звъни и паметта ми ще ме предава. Бижу.
Поне посред нощ вече не ми прилошава така страшно както преди 2 месеца.

# 432
  • София
Хора, помагайте, че с тоя корем големи проблеми. 2-3 дни бях добре, като минах на Стимулотона и после пак се почна. Реално откакто започнах сертралина преди малко повече от месец, корема ми е раздразнен, на моменти с гадни болки. Нещо от хапчето се получава. Казаха ми повишена киселинност в целия гастро-интестинален тракт.
Та въпроса ми е има ли нещо, с което да си алкализирам целия тракт, не само стомаха?
Пия фамотидин, пробвам гавискон против киселини, но ефект няма. Не усещам да имам спазми, просто ми е раздразнен корема, не знам и аз как да го опиша, едно постоянно дразнене и вниманието ми е все там. Храненето вече писах, че ми е доста ограничено и въпреки това... За алкализиране знам, че са хубави плодове и зеленчуци, но зеленчуци, освен краставица не мога да ям, защото ми дразнят. Иначе хапвам ябълки и круши и това е. Не знам вече какво да го правя тоя корем. Много ме е страх от смяна на АД, защото не се знае какви странични ефекти ще има и как ще влияе на корема, че ми е адски чувствителен. А иначе със сертралина започвам да се стабилизирам по малко. В безизходица съм направо...

# 433
  • София
Enyo, пускал ли си проба фецес за хеликобактер? Преди години бях така и получавах киселини дори и от пиене на вода, оказа се хеликобактер. Пих антибиотици и протектор за стомаха и уж се махна

# 434
  • София
Преди години съм пускал, беше отрицателен. Скоро не съм...

Общи условия

Активация на акаунт