Паническо разстройство - 56

• 36 485
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
Чувствам се със замазана психика пияна бвз да съм пила от какво е ? Някой от вас да е имал този симптом?
От ПА и тревожност вероятно. Може да е и от някое лекарство. Аз бях така от Бифлокс.
От 5 месеца е и преди Бифлокса и след него сега съм на Дулсевиа 60 мг
От колко време?
Месец на 30 мг от 3 дни на 60 мг

# 406
Скрит текст:
Скрит текст:
Чувствам се със замазана психика пияна бвз да съм пила от какво е ? Някой от вас да е имал този симптом?
От ПА и тревожност вероятно. Може да е и от някое лекарство. Аз бях така от Бифлокс.
От колко време?
При смяна да дозата често има подобно замайване. Организмът се нагажда.

# 407
Скрит текст:
Скрит текст:
От колко време?
При смяна да дозата често има подобно замайване. Организмът се нагажда.

Е нали взимам антидепресанта точно против тези симптоми на пияност и замазана психика, а сега от тях да са?

# 408
Някой с тежък дефицит на витамин д? И постоянна умора? Предполагам, че е от липсата на витамина. Личната не ме взима ама хич на сериозно. Моля, препоръчайте ми наистина добър витамин д. Благодаря ви!

Аз преди години бях с остър дефицит на вит Д, но бях бременна. Сама реших да си го изследвам и добре че. Пиех на Джеймсън по 4 капки в продължение на 1 месец някъде. После по 1 к докато дойде лятото. Бързо го качих на норма.

# 409
  • София
Венчо, Мезим Форте ми помага, но имам подозрения, че в момента съм с непоносимост към лактоза, защото от едно парченце сирене ме смачква корема от болки. Мезима няма лактаза, а онези растителните уж съдържали и лактаза за разграждане на млечните, та затова се насочих към него. Иначе пробиотик в момента пия ПроКомбо и Линекс Форте.

# 410
  • София
Венчо, Мезим Форте ми помага, но имам подозрения, че в момента съм с непоносимост към лактоза, защото от едно парченце сирене ме смачква корема от болки. Мезима няма лактаза, а онези растителните уж съдържали и лактаза за разграждане на млечните, та затова се насочих към него. Иначе пробиотик в момента пия ПроКомбо и Линекс Форте.
Предполагам си спрял млечните храни? Ох аз много обичам всякакъв вид, но определено доста дразнят някои чувствителни стомаси. Една колежка ходи на биорезонанс диагностика и отидох и аз, мн интересно показа ми на мен всички неща, които си ги знам от медицински изследвания (без да съм й казвала какво имам ), та тя тогава ми каза да спра всякакви млечни, защото мн възпаляват, ама аз съм идиот и така и не пробвах да ги разкарам. Тогава тя ми препоръча този пробиотик, може би няма в него лактоза, прочети, ако ти е интересно.

Да се оплача, че снощи имах много гадна ПА, разбира се от нищото, явно е от намаляването на дозата Sad от известно време все ми е прилошавало, но това си беше почти пълен пакет с почти всички екстри и разбира се душата ми се стегна съвсем...да му се незнае и тъпото състояние, направо си ме е страх да не се върне първоначалното състояние

# 411
  • София
Спрял съм всякакви млечни, явно за момента не ми понасят. Ще видим по-натам. Все си мисля, че ако нямах проблемите с тоя корем, щях да се чувствам поне 50% по-добре. И доста ограничена диета пазя в момента с малкото храни, които ми понасят (общо-взето редувам пилешка супа и манджа с картофи със свинско месо и хляб, и краставици за салата; суха храна не ям, че ми засяда в червата, все трябва да е с нещо течно, чорба да има). Добре поне, че мога месо да ям...
Иначе и аз от няколко дена съм на Стимулотон. С Мисола един месец се измъчих с постоянни болки в корема, а със Стимулотона малко се успокоиха нещата. Та гледах допълнителните съставки и видях, че в Мисола има лактоза монохидрат, а в Стимулотона няма. Затова се замислих за тая непоносимост към лактозата. Та така, засега май ще карам на Стимулотон. Иначе има леки наченки на подобряване, но явно си трябва повече време, че тая депресия много тежка излезе.

Дано при теб се намери решение и бързо да излезеш от това състояние. Не знам какъв съвет да ти дам. Само ще стискам палци да ти уцелят лечението, дори и да е с други АД.

# 412
  • София
Благодаря!
Стискам палци и аз Стимулотон-а да е правилното за теб
Нали знаете, няма да е все така, някак трябва да се самоубеждаваме в това

# 413
  • София
Венчо, Енио, много ви съчуствам. Дай Боже се справите. Енио, много трудно е твоето положение с храните. Не можеш ли ядки да включиш, семена чиа - те са изключително полезни, авокадо. Аз имам също големи проблеми с яденето, но са по -различни. Изобщо не мога да ям месо. Вече повече от 30г. А и диета не мога да спазвам..
Венчо, а от какво се получи ПА?
Аз имам доста подобрение, но не изцяло. Сутрините ми са тежки , през деня имам понякога изпитания, усещане за нещо фатално, минава ми ток през слънчевия сплит...

# 414
  • София
Ядки изключено. Само меки храни, кашести. Не че не искам да изплюскам един дюнер и една пица едновременно, ама засега не става и ще си налягам парцалите.
Ти от колко време пиеш асентрата?

# 415
  • София
От 27 Ноември.
Енио, има тахани - сусамови, лешникови, дразнят ли ако добавяш към супа лъжица от тях?

# 416
  • София
Не смея да пробвам. Корема ми наистина е много чувствителен в момента. Горе-долу намерих нещата, които не му пречат и засега не искам да пробвам други, че много боли от тия проби. Надявам се като се стабилизирам психически и корема да се оправи, но засега така ще карам.

# 417
  • София
Разбирам те, Енио, успех🙏👍!

# 418
  • София
Мигла, ПА от нищото,при мен винаги така са се получавали. Лежах на дивана пред ТВ и хоп започна се,но пък и нон стоп усещам напрежение вътрешно, все съм със стиснати зъби, чопля си ноктите...все едно тялото ми миг спокойствие няма.

# 419
От няколко месеца усещам екстрасистоли..личната ми каза да пия Алора или подобно.Нямам високо кръвно, а апаратът ми често отчита аритмия.На някой случва ли се? Също така вечер като легна усещам пулса си в гърлото

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 19:16 от Joleen 7

Общи условия

Активация на акаунт