Паническо разстройство - 56

• 36 126
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Здравейте , преди време ви бях споделила, че имам периоди на хипохондрия , които изчезват и се връщат с пълна сила.
Преди около два месеца бях с болки в кръста и към краката , невроложката каза -възпаление на лумбоскаралните нервни коренчета,  прати ме на снимка -излезе само  лека протрузия .Лекарката каза че може да почна физиотерапия за по -бързо минаване, но аз реших да отида на масажи при кинезетерапевт.
Отидох 8 пъти за  около месец, и в момента няма нещо което не ме боли все едно съм болна от грип , но не съм ... ужасно изтощително е психически, нещо постоянно да те боли на различно място.
От работата ми на комп. Все си имах леки болки , но сега е нещо страшно .спрях масажите от две свсмици , за да разбера дали те са провокирали тези болки и  във вторник пак съм на невролог да видим какво ще каже .
Но съм много притеснена  за тези болки в цялото тяло 😔
the same shit, но в рамото. Изследвания, снимки, чудеса. След физиотерапия ме боли яко и съм в ужас. Смятам да поспра с процедурите, за да видя, дали не е от тях.

# 76
Скрит текст:
Здравейте , преди време ви бях споделила, че имам периоди на хипохондрия , които изчезват и се връщат с пълна сила.
Преди около два месеца бях с болки в кръста и към краката , невроложката каза -възпаление на лумбоскаралните нервни коренчета,  прати ме на снимка -излезе само  лека протрузия .Лекарката каза че може да почна физиотерапия за по -бързо минаване, но аз реших да отида на масажи при кинезетерапевт.
Отидох 8 пъти за  около месец, и в момента няма нещо което не ме боли все едно съм болна от грип , но не съм ... ужасно изтощително е психически, нещо постоянно да те боли на различно място.
От работата ми на комп. Все си имах леки болки , но сега е нещо страшно .спрях масажите от две свсмици , за да разбера дали те са провокирали тези болки и  във вторник пак съм на невролог да видим какво ще каже .
the same shit, но в рамото. Изследвания, снимки, чудеса. След физиотерапия ме боли яко и съм в ужас. Смятам да поспра с процедурите, за да видя, дали не е от тях.

При теб само болките в рамото ли станаха по -силни, защото при мен се отключиха и  засилиха и други болки.
Ако не е тайна къде ходиш на физио.
Че нали ми казват че е добре да почна, ама то с масажите е зле , това да не ме довърши 🤯😀
Аз естествено като виден хипохондрик съм сигурна , че тези болки не са  ей така , а идват от друго заболяване, за което не знам 🫣

# 77
Скрит текст:
Скрит текст:

При теб само болките в рамото ли станаха по -силни, защото при мен се отключиха и  засилиха и други болки.
Ако не е тайна къде ходиш на физио.
Че нали ми казват че е добре да почна, ама то с масажите е зле , това да не ме довърши 🤯😀
Аз естествено като виден хипохондрик съм сигурна , че тези болки не са  ей така , а идват от друго заболяване, за което не знам 🫣
Аз само там правя процедури т.е. на рамото, ако правя и на други части, сигурно и там ще ме боли. По-виден хипохондрик от мен едва ли има. Ходя в София, ако си от София, ще пиша и къде.
Търся терапевт за овладяване на хипохондрията.

# 78
Чета постоянно и май няма човек, който да не е с някскви проблемни резултати. Аз например съм. С висок холестерол над 7, а съм слаба и по нищо не бих се досетила+ ниско желязо и феритин. Да се чудиш кое да лекуваш. Но най -важно е да сме спокойни.

# 79
#vench82, сутрин как ти е трудно да станеш - спи ти се и ти е приятно да останеш да спиш, или нямаш сила и желание да станеш. От депресията не може да мръдна сутрин, ставането ми беше кошмар, но имах задължения - деца, работа, и насила ставах. Сега просто ми се спи и ми е приятно да спя.

#jasmina, и моите болки се движат, но обикновено една че държи докато не мина лекарите, след това се мести. Иначе в твоя случай пробвала ли си боуен? Помага при такива физически проблеми

#gergana016, и аз съм слаба и с холестерол над граница. До сега съм го сваляла много добре с омега 3, но от водорасли, води се веган. А сега четох за куркумата и днес си взех куркумин с черен пипер на таблетки и ще пробвам с него.

# 80
Като искате еко био натюрлих сваляне на холестерол, вземете си червен ориз и всеки ден по 150 грама яжте. Монаколина в него сваля холестерола. Като ефективност може да се сравни със симвастатин.

# 81
  • София
#vench82, сутрин как ти е трудно да станеш - спи ти се и ти е приятно да останеш да спиш, или нямаш сила и желание да станеш. От депресията не може да мръдна сутрин, ставането ми беше кошмар, но имах задължения - деца, работа, и насила ставах. Сега просто ми се спи и ми е приятно да спя.

Спи ми се, умора като да не мога да отворя очи, никога не съм свежа и като депресивно, да ми се излежава, да нямам желание да правя каквото и да било..няма ми го живеца просто

# 82
Ofortuna Да мислила съм за Боуен , но ми казаха че има доста хора които се занимават с това ,а нямат познания , ако имаш информация за човек, който найстина разбира може да споделиш, ще се радвам 😊
Анонимен да от София съм, насочила съм се към Артромедика

Относно спането, аз като съм в стрес и тревожност  ставам много трудно, мога да откарам цял ден в леглото, може би защото знам че стана ли ще се почне мисленето какво ме боли и какво ми е 😀

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 23:31 от jasmina_12

# 83
Аз съм ходила при Николай Колев, но нещо не ми хареса последния път, приема вече адски много хора едновременно и някак е разконцентриран, съответно и не ми помогна. В Овча Купел има добри. Там са и първите които се занимават с това.

# 84
Добро утро, аз пък си продължавам със своите страхове, този левид нищо не ми действа.Тази нощ в просъница ми се чу че мъжа ми нещо говори, стреснах се, а той каза че нищо не е казвал. И така цяла нощ не можах да спя от страх,че съм чула нещо пък то не е било реално. Постоянно си внушавам,че полудявам. На някой друг случвало ли му се е това? Много объркани и хаотични мисли имам в главата си и не знам до колко е нормално това

# 85
Да, аз схм имала такива страхове, а тогава бях и бременна и не можех да пия ад и беше кошмар.

# 86
Ofortuna Да мислила съм за Боуен , но ми казаха че има доста хора които се занимават с това ,а нямат познания , ако имаш информация за човек, който найстина разбира може да споделиш, ще се радвам 😊
Анонимен да от София съм, насочила съм се към Артромедика

Относно спането, аз като съм в стрес и тревожност  ставам много трудно, мога да откарам цял ден в леглото, може би защото знам че стана ли ще се почне мисленето какво ме боли и какво ми е 😀
Артромедика са добри. "Здраве за всеки" и ОКТО също.
И аз съм със страхове. Не обичам да сънувам, защото обикновено сънищата ми "подсказват" нещо и се панирам още повече.

# 87
  • София
Добро утро, аз пък си продължавам със своите страхове, този левид нищо не ми действа.Тази нощ в просъница ми се чу че мъжа ми нещо говори, стреснах се, а той каза че нищо не е казвал. И така цяла нощ не можах да спя от страх,че съм чула нещо пък то не е било реално. Постоянно си внушавам,че полудявам. На някой друг случвало ли му се е това? Много объркани и хаотични мисли имам в главата си и не знам до колко е нормално това
Аз също съм имала такива моменти, един път точно като бях най-зле 2017 год в просъница ми се чу някакъв шепнещ женски глас все едно да ме зове по име, което не беше моето име реални и тогава съвсем се психирах. Беше еднократно, но страхът тогава дълго време ме държа

# 88
Здравейте. От точно 1 година пия Дуксет,като съм била и на 60мг и на 30 и на 20. Бързо се съвзех а бях зле. Лятото миналата година чувствах много силна умора и сънливост. Тогава взимах 30 мг и лекаря ми ги намали на 20. Всичко се стабилизира,но началото на есента преживях малък катаклизъм и ми ги увеличи отново на 30мг. И всичко вървеше повече от добре. До преди почти месец. Започна се с проблеми с паметта,разконцентрираност и сърцебиене. Мислех,че е от ЩЖ ,но нещата бяха наред. За този един месец имах светли периоди от няколко дни,но имах и лоши такива. Последните 3 дни са кошмарни. Постоянно ми се спи,докато говоря на момента подбирам думи и се вслушвам във всеки звук,който произнеса.Мисълта ми тече много бавно,бъркам думи и усещам устата си скована и фъфлеща. Имам чувството,че съм като надрусана,опиянена,взела свръх доза,с инсулт. Всичко това в съвкупност. Отделно взимам и клонарекс и флуанксол. Имам час при лекаря си в неделя,а това е много дълго време за мен. Според вас много ли ми идват хапчетата или трябва да се увеличи дозата?Някой чувствал ли се е така?

# 89
Да е боледувано от грип и ковид скоро? Обикновено те отключват такива симптоми у хората с тревожност. Иначе комбинацията от лекарства, които пиете, не е лоша.

Общи условия

Активация на акаунт