Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 294
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 75
Да, дръжката идва леко къска, но аз съм ниска и ми е добре, можеше една идея още да я пуснат....! Така е момичета, пълно щастие няма...! Колежките я харесаха много,изразиха мнение, че и дръжката е добре...! Blush

# 76
  • София
Аз оня ден май я видях чанта Галя на една жена в мола. Не е толкова малка. Аз понеже вече от години нося малки чанти и съм свикнала да си съобразявам всичко с тях. Даже успявам да сместя малък крем за ръце и малък фдт.

# 77
  • София
Здравейте, нямам нова чанта, нещо скандално за тази тема. Но току що прехвърлих нещата от от единия Fossil в другия. Харесвам най-вече среден размер чанти. Но нямам нужда от нова, въпреки че се заглеждам, както казах, по Фурли.
От нищо нямам нужда, но пусти женски шопинг, все гледам нещо по сайтовете. Засега нищо не съм поръчвала. Имам нова рокля, от коледните намаления в Мохито, харесах я и мъжа ми я добави към подаръка за Коледа.

# 78
Аз оня ден май я видях чанта Галя на една жена в мола. Не е толкова малка. Аз понеже вече от години нося малки чанти и съм свикнала да си съобразявам всичко с тях. Даже успявам да сместя малък крем за ръце и малък фдт.
Рокси и аз, носех само портмоне, несесер със спирала, огледалце и червило вътре и телефон. че даже през ковида и малка опаковка дезинфектант. Всичко друго го имам и в офиса - крем за ръце, конци и игла, диоптрични очила имам и за вкъщи, и на работа и т.н. Дори си купих мини портмоненце като за чантичките...!

# 79
  • София
И очила вмествам! В мек калъф. Портмоне си търсих няколко месеца, взех си едно уж перфектно на Парфоа, обаче то се предаде много подло след година ползване!
Сегашното ми е здраво, добър размер, обаче джобчетата за картите са много дълбоки.

# 80
Това колие много ми харесва и все търся повод да го сложа

# 81
На който му харесва новата чанта - честита да му е!
Със здраве и радост да я носи, и все пълна с пари да е Simple Smile

А който има съмнения - по-добре да я връща. Поне аз бих я върнала на мига.....
Скрит текст:
имам няколко чанти за които не ми се е занимавало да връщам, уж стават, уж ще нося и така си стоят и ме дразнят....плачат да ги подаря Grinning
Аз отказах поръчката от Зарена, извадих една любима леко ретро на Coccinelle и сега нося нея.

Klemy, имам почти същата рокля - модел и шарка и нося с черни скини дънки и груби ботуши  Simple Smile

Мхм, това колие изглежда като дебела връзка сварени черни спагети....
Скрит текст:
много е грозно

# 82
  • Пловдив
Момичета, привет! Чета ви сигурно от година - две и темата много ми харесва. В края на миналата година навърших 45г и си обещах, че най-накрая ще се запиша при вас, така че ето ме 😀.

# 83
Добре дошла Жижи!

# 84
Добре дошла Жижи!

# 85
Колието ми навява асоциация за гъста коса около врата...

# 86
  • Sofia
Някой ще снима ли чантето да го видим "на живо"?

Аз си харесах зелени, но не и цената им. Joy

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 19:08 от Karen

# 87
Някой ще снима ли чантето да го видим "на живо"?

# 88
Това колие много ми харесва и все търся повод да го сложа
Скрит текст:
Екскурзия в Африка би бил чудесен повод за колието. Но задължително по голи "ненки". Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Не се стърпях. Първосигналната ми асоциация беше с това. Blush

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 20:06 от Sysly

# 89
И аз на вълна чанти. Взех за рд, който е скоро желаната голяма Пинко в лайм цвят и мирнах.

Общи условия

Активация на акаунт