Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 58 382
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Всички нови епизоди ми харесват. Някои и ме разчувстват. Пускам по сълза.
Дотук ми е любима сцената на Рип и Бет в леглото. Крайно време беше да го покажат ако не гол до кръста, то поне гръдния му кош. 😂 Личи си, че жената на актьора е много ревнива и не му дава да се вихри пред камерата.

# 541
  • в сърцето на един мъж...
Ох, наскоро го гледах в Pitch Black и в първия момент много се чудих от къде го познавам този актьор и защо ми е толкова готин Simple Smile Чак после се сетих кой е и за какво се бори Simple Smile И преди 25 години е изглеждал секси

# 542
Аз щях да го търся в Good Will Hunting и 2 Fast 2 Furious, някакви епизодични ще са били.. А някой гледал ли е The Last Champion от по-съвремените?
Ще чукне 50 догодина Коул!

# 543
А някой гледал ли е The Last Champion от по-съвремените?

Аз го търсих, но не намерих никъде

# 544
The Last Champion го има в Amazon Prime, поне в ЮК-ския амазон.
ММ скоро беше пуснал някакъв филм с Рип в естествения му рижав вид и ме изпитва дали ще го позная. Ами познах го, но не ми се гледаше. Може и същия филм да е бил, дори не погледнах заглавието.

ПП Явно на друг филм ме е изпитвал.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 00:58 от Блу

# 545
Гладко избръснат е със съвсем различен вайб. Но тук магията друга.. А Бет я засилва!

# 546
Нещо ми се струва, че взеха да ги претупват сериите. Вместо Джейми да бъде наказан, разкараха герой, който нямаше смисъл да бъде разкарван Sad Очаквах като че ли повече и честно казано не намирам развитието в епизода за особено добро Sad

Радвам се, че не съм сама в това усещане. И аз си мислех, че вместо да работят по развързването на интригите  подобаващо в последния сезон, те елиминираха ненужно герой. Нещо като пълнеж. Тягостен ми беше този епизод, но не особено интересен.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 05:43 от Cool_Cat

# 547
Нещо ми се струва, че взеха да ги претупват сериите. Вместо Джейми да бъде наказан, разкараха герой, който нямаше смисъл да бъде разкарван Sad Очаквах като че ли повече и честно казано не намирам развитието в епизода за особено добро Sad

Радвам се, че не съм сама в това усещане. И аз си мислех, че вместо да работят по развързването на интригите  подобаващо в последния сезон, те елиминираха ненужно герой. Нещо като пълнеж. Тягостен ми беше този епизод, но не особено интересен.

Аз честно казано не разбрах каква беше идеята - ако е да затвърдят, че каубоите си отиват или че е опасна работата - ние това отдавна го знаем. Ако е да покажат, че Бет има мека страна - това също сме го виждали. Ако е да се покаже Шеридън, ами знаем, че ръководи ранчо и тренира конете на Джон. Тази серия ми беше един тотален пълнеж, без нищо особено. Което ужасно ме дразни, защото остават разни ситуации, които трябва да се разплетат. А Кейси ей така от нищото, намери кой, какво и уж веднага разреши проблема...

# 548
Претупаха нещата с връзката на Кейси, която му намери кои са физическите извършители на убийството. Показаха ни два -три телефонни разговора и толкова. Иначе, предполагам, че подобни групи са от бивши военни, а Кейси има приятелства сред бивши военни и има кой да му намери информация, но си пази такива връзки за краен случай. Повече ме притеснява сега каква цена ще му поискат за услугата. Щото на мен Кейси ми е любимец, не Рип.

# 549
Е да се надяваме, че няма нищо да му направят и няма да се налага да плаща сериозна цена за тази услуга.

# 550
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Не разбирам целта и показаното в 12-ти епизод и то при положение, че края вече е буквално на ъгъла.
Шеридан губи форма, Йелоустоун зацикли, женските образи в Landman стават гротеска,
да се надяваме, че поне продължението на 1923 ще е на ниво.

# 551
Още в 9ти епизод ми стихна ентусиазЪма за хубав, достоен завършек на сериала.
Без Джон си е мъка, това е.
Харизматичен, с такова силно присъствие, всичките му появи на екран бяха пир за сетивата.
Сега ще чакаме да се приключи някак.
Толкова.

# 552
Е да се надяваме, че няма нищо да му направят и няма да се налага да плаща сериозна цена за тази услуга.
Е, чак да му правят нещо - не, но натъртиха, че услугата си има цена, та трябва да ни я покажат в оставащите два епизода. И очаквам да е нещо, което ще изисква усилие, компромис, принцип... изобщо, някаква жертва от страна на Кейси.

# 553
  • Вестерос
Тъкмо пуснах девети епизод, обаче хич не помня края на осми. Някой да ми припомни, моля

# 554
Ами време е и на него да му запари малко под краката, защото той /лично мнение/ малко лежерно го даваше до сега. На мен лично ми е малко слаб като характер и все е на половин стъпка след другите. Даже в сцената с Джейми така го бяха направили - още малко и ще рухне. А не разбирам тази игра с образа - или си спец части, здравеняк, дето рита врати и не му пука, или си нежна душа. И в залитанията по индианските вярвания - ту така, ту онака. Ама имам видение, ама това видение сега ок ли е, не е ли, ама не знам какво да правя... И ми е много странно защо му доизгради такъв образ Шеридън. На моменти го кара да се държи точно като лигльо мамин.

Общи условия

Активация на акаунт