Барселона - Тема 12

• 67 998
  • 894
  •   1
Отговори
# 810
Вземете си 10билета защото ще ползвате метрото поне два пъти. Тъкмо ще ви стигнат.

# 811
Здравейте,в Барселона сме в момента,имам следния проблем-вчера ползвахме автобус от парка Гюел до центъра,искахме да си купим билети от автобуса,ползвахме банкова карта,за 3 билета.Оказа се,че са изтеглили от картата 20 евро,а тази сутрин още 2 по 20.В недоумение съм какво е станало,някой имал ли е такъв проблем,към кой да се обърна?

# 812
Питайте в някой туристически център, там ще ви насочат къде да питате...
Да не ви таксуват като глоба за без билет.
Ние си купувахме веднъж от шофьор, но в брой и беше около 2 евро билет

# 813
  • Milano
Здравейте,в Барселона сме в момента,имам следния проблем-вчера ползвахме автобус от парка Гюел до центъра,искахме да си купим билети от автобуса,ползвахме банкова карта,за 3 билета.Оказа се,че са изтеглили от картата 20 евро,а тази сутрин още 2 по 20.В недоумение съм какво е станало,някой имал ли е такъв проблем,към кой да се обърна?

Така чете ли се?

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 12:32 от regina di cuori

# 814
Благодаря за отговорите,казахме на шофьора,че искам 3 билета,той каза да чекна картата 3 пъти на автомата...
Regina di cuori,благодаря за информацията!

# 815
Здравейте, другата седмица заминаваме за Барселона  семейному за няколко дена, двама възрастни и двама тийнеджъра (10г +13г). С ограничено време сме и възнамерявам да е спонтанно и неангажиращо, за да изкараме приятно време, без ограничение от часове и дати. Набелязала съм някои туристически забележителности и имам няколко въпроса. Прочетох първа страница, но не намирам за това отговорите. Ако се повтарям с предишни постове, моля за извинение, не успях да прочета цялата тема. Та:
1. За парка Гюел разбрах, че е най-добре предварителна покупка на билети. Изисква ли се принтирани билети на входа или е възможно да са дигитални на тела?
2. За Аквариума и Зооградина има ли разлика в цените онлайн и на място?
Онлайн гледах, че няма значение за кой ден се купуват, има неограничена availability на сайта им. Ако няма разлика директно да ги купим билетите като сме на място.

# 816
  • sofia
Аз предпочитам, колкото и глупаво да е за някой, да си разпечатам всичко и на хартия. Досега точно това правих. Вчера купих билети, като за парка Гюел ми изпратиха втори имейл с някакъв талон за 50% отстъпка за аквариума и зоологическата градина, или поне така си спомням, че веднага го изтрих. Нямам интерес да ходим там и не се загледах, дано не подведа някой.

# 817
Нищо не съм отпечатвала,  всички билети ми бяха на телефона.

# 818
Мерси много за отговорите! Полезни ми бяха!
Това за отстъпките ме заинтригува. Ако някой може да сподели, ще е супер!

# 819
  • sofia
Пак казвам, дано не ви подвеждам, не се загледах в подробности, видях само големи цифри50% оff, защото сме купили за парка, но има ли условия някакви, не знам. Но пък ако така или иначе ще купувате за парка, ще разберете.

# 820
От кой сайт, защото аз взимах на 25.02 от официалния на Парк Гюел и нямам такъв имейл.
Аз предпочитам, колкото и глупаво да е за някой, да си разпечатам всичко и на хартия. Досега точно това правих. Вчера купих билети, като за парка Гюел ми изпратиха втори имейл с някакъв талон за 50% отстъпка за аквариума и зоологическата градина, или поне така си спомням, че веднага го изтрих. Нямам интерес да ходим там и не се загледах, дано не подведа някой.

# 821
  • sofia
От тук ги взех-  https://parkguell.barcelona/ca/compra-entrades,  знам ли каква промоция уцелих, ама съм много бърза като трия, редовно го правя, затова и гледам да си имам на хартия.

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 13:21 от Tюркоаз

# 822
От къде "тук"? И аз трия, но проверих в Кошче и нямам друг имейл, освен този с прикачен файл на билетите.
От тук ги взех, знам ли каква промоция уцелих, ама съм много бърза като трия, редовно го правя, затова и гледам да си имам на хартия.

# 823
И аз взех билети за парк Гюел, от официалния сайт на 16.02, и също получих имейл с талони за 50 процента отстъпка за Тибидабо и за зоологическата. Имейла беше в папка "Спам". Възползвах се от талона за Тибидабо и взех билети и за там с отстъпката. На зоологическата не мислим да ходим.
https://parkguell.barcelona/

# 824
  • sofia
Съжалявам, anmasu, на работа съм и е лудница, добавих линка, май Тибидабо и  Зоологическата бяха, както е казала ani4ka.

Общи условия

Активация на акаунт