Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 31 060
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • София
мисля да пия едно но шпа за всеки случай, че ако проваля и тази вечер съвсем ще ме хване яд...

# 256
Скъпи дами, минавам и от тук да се похваля. На 18ти в 7:17 мин се роди нашата 50 сантиметрова и 3460 грамова Елена. Отдали сме се на свикване една с друга и за сега мога да се похваля с 1 дрямка в стил "спи, когато бебето спи" Joy Още не съм сменила памперс, тъй че няма с какво да ви замерям, но нали знаете - стискам палчета ураганния вятър навън да довее бързо бързо щъркелите и да се изнесете от темата Heart

# 257
Инферия, честита девойка и бързо възстановяване ти пожелавам.💓Няма по-хубаво от това. 💓😍

# 258
Скъпи дами, минавам и от тук да се похваля. На 18ти в 7:17 мин се роди нашата 50 сантиметрова и 3460 грамова Елена. Отдали сме се на свикване една с друга и за сега мога да се похваля с 1 дрямка в стил "спи, когато бебето спи" Joy Още не съм сменила памперс, тъй че няма с какво да ви замерям, но нали знаете - стискам палчета ураганния вятър навън да довее бързо бързо щъркелите и да се изнесете от темата Heart
Инферия,честита дъщеричка! Нека бъде здрава,много щастие да ви носи!💝

# 259
Инферия Честита ти девойка. Да ти е жива и здрава. Hug

# 260
Инферия честита радост! Да е здрава малката Елена и да си давате много щастие взаимно! Heart

# 261
Инферия, точно чаках новини от теб! Честита рожба, да в здрава, щастлива и умна Елена и много радост да ви дарява. Надявам се, че се чувстваш добре и дано скоро поспиш. Бързо възстановявяне!

# 262
Инферия,  честита радост! Да расте здрава, игрива и много щастлива! Пожелавам ти бързо възстановяване и незабравими моменти заедно!

# 263
Честита радост, Инферия! Да расте здрава и щастлива! Спомням си, че когато открих темата и се представих всички тогава ти честитяха! Колко бързо минава времето!

# 264
Честита да ти е Елена, Инферия! Пожелавам ти да расте здрава, щастлива, игрива и много да ви радва! А на теб бързо възстановяване!

# 265
Heart Инферия, честито! Да сте здрави и щастливи! Бързо възстановяване!

# 266
И аз съм родена на 18-ти😁 да ти е здрава,много усмихната и послушна козичката, най-хубавата дата ✅😁❤️❤️❤️❤️
И аз имам козичка на ръба утре прави три г.

Започнахме този месец да опитваме за второ,НЕ чакам да ми дойде на 22 пък да видим .....😇

# 267
Инферия честита ви дъщеричка! Да ви е жива и здрава и да ви носи много радост 🥰🤗

# 268
  • София
Честита принцеса Елена, Инферния! Бързо възстановяване!

# 269
  • София
Инферия честита ти радост! Да ти е жива и здрава Елена и много да ви радва 🥰

Общи условия

Активация на акаунт