Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 30 621
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
При нас опитите са от 2 години, като след първите 6 месеца започнах да изследвам разни неща при мен, след 8 месеца някъде при моя съпруг, където излезе проблем, а някъде след година бяхме на преглед при репродуктивен, предвид, че чакахме 2 месеца за час за преглед. Иначе както и другите момичета по-назад казаха стандартът си е след една година при възраст под 35 г. и след 6 месеца при възраст над 35г.

Viki_gs, ще си позволя да дам коментар за цветната снимка, че аз възприемам това изследване по малко по-различен начин. Първоначално много се дърпах от цветна снимка, казвах си нали вече сме установили мъжки фактор и т.н. Да обаче месец след цветната снимка, на която се оказа, че няма никакъв проблем с тръбите, аз забременях. И съм с теория, че самата цветна снимка си прочиства тръбите и услеснява впоследствие преминаването на сперматозоидите (нали знаете, че една част от тях бива улавявна във власинките на тръбите и не успява да достигне до яйцеклетката), та дори да няма проблем с тръбите, за мен цветната снимка може да подпомогне естественото забременяване и си заслужава да се направи. П.П. и ние с моя съпруг сме с почти същата разлика и възраст като вас.

# 526
S.G.C Благодаря за съвета! Аз също така знам, че “помага” ЦС, моята гинеколожка също го намекна. В никакъв случай не ме е страх от процедурата, все ще го преживея, колкото и да е гадно. Но не знам защо този репр. така ни спря.. Мисля още един цикъл време да си дадем и след това да я отмятам и въпросната снимка.

# 527
Ние пък реално от октомври 2022 не се пазим. А предния месец бях наистина много разочарована, защото си мислех че на Коледа се случват чудеса и се е случило нашето чудо.
Успокоявате ме като ви чета. Аз бях си поставила срокове за други неща и ако наистина бях ги спазила, вече нямаше да сме заедно с ММ. Исках да се реши много по-рано да заживеем заедно и други неща.
Същевременно съм му ядосана затова, че чакахме твърде много да започнем опити. Все работата и търсенето на общо жилище бяха най-важни.
Не споделям нито със семейството си, нито с приятелите си за опитите ни. Наскоро си говорихме с приятелски двойки, че няма време за отлагане и не е нужно да чакат да съберат пари за по-голямо жилище например, при положение, че вече имат макар и малко. На бебето не му трябва много място в първите няколко години.
Вярвам, че хубавите новини тепърва предстоят 🧡

# 528
  • София
и аз разчитам на голяма степен на това, че ЦС помага Grinning то и затова толкова надежди на този месец Grinning

Viki_gs, аз го отлагах като изследване, защото много четох и слушах разни хора, яд ме е - можеше да съм я направила пролетта и да не стигаме до ИБ... Послушах Мацето - запазих си час в Щерев само за снимка, предната вечер си сложих свещичка Профинит, час преди процедурата пих 2 но шпа - абсолютно нищо не усетих като болка, по-ското като натиск като натиска спринцовката д амине веществото. Болката този месец около О беше в пъти по-силна. Всичко с ЦС приключва за минута.

# 529
Аз съм жив пример как още същия месец като ми беше направена цветната снимка съм забременяла. Преди това около 1 година опити. Да, ама този път не става. Ще стане 1 година от втората ЦС и няма бебе.

# 530
Шантал абсолютно не е било с лоши чувтства. Аз самата съм изпускала овулация и съм ревала със сълзи, защото бях на ехограф и док ми каза, че фоликула се е спукал най-вероятно предната нощ, а ние предния ден нямахме опити, и директно си ми каза да не се надявам. Щом казваш, че само този път в било толкова болезнено, може би е случайно и  няма да бъде все така, тоест няма да има причина да отлагате поради болка. Щом действате (дали по график или се пуснете по течението) нещата ще станат, както някой ддруг беше писал, когато най-малко очакваш. Лично при мен беше така, абсолютно неочаквано. Аз бях минала консултация с Чапанова в Надежда и се гласях за инвитро след няколко месеца. Но Божа работа. Също момичета, моя съвет е ако имате възможност, ходете на фитнес. В месеца, в който тренирах доста сериозно с треньор, а не просто на пътеката или някакви упражнения дето не знам дали изобщо ги правя правилно сама,  забременях

# 531
При нас с първото дете опититите започнаха март 2020 и октомври бях бременна. Сега спряхме да се пазим август 2021, още първия месец биохимична след това април биохимична, юли забременях на 16ти август ми беше А, на 16ти септември конизация, още ме е страх да правим изследвания, но сега съм решила да запазя час за ендокринолог да направим изследвания, да започнем отнякъде.. А като се сетя че след месец и половина щях да стана майка за 2ри път....

# 532
  • София
Karadzhova88, ако не се беше получила ИБ терминът ми беше на 11.2.23 Heart

# 533
аз все още имам ден до цикъл, но както казах и вчера вече свикнах със самотните черти.
нямам никакви симптоми на нищо - само ми се спи зверски от няколко дена
Разбирам те много добре от толкова много отрицателни тестове (само дето по микроскоп не ги гледам😕)имам чувството че втората черта никога няма да се появи,но упорито продължавам,защото дълбоко в себеси вярвам,че все някой ден ще се появи…Изпращам ти цялата си позитивна енергия🤗

# 534
Jo di, тихичко честито, успех! Всичко да е наред!

shantall, прегръдки!

# 535
Ние не се пазим от около 7-8 месеца, 30+, опити за първо дете. Лоши показатели и при двамата.

И все пак аз вярвам, че няма нищо случайно. Вярвам в Бог е Неговия план и знам, че ще ни благослови както намери за добре в нашия случай. Искам да ни даде детето, които има за нас, а в момента се очертава да е едно голямо чудо! Имам вяра и не съм изгубила надежда, че ще се случи на времето си.

# 536
Момичета, май е рано да се зарадвам, но ще го направя тихичко. Направих тест днес към 18 ч - бледа черта.
Току що нов, друг вид (Surecheck) - отново втора, хубаво наситено разова черта.
Не мога да повярвам още. Утре ще направя ЧХГ. Бях убедена, че МЦ идва. Днес ме болеше и коремът и бях сигурна, че ще дойде. Даже си купих превръзки и тампони за вечерта да си имам.

Снощи "сънувах" един сън. То беше много, много реално като усещане. Усещам как, докато съм в просъница, ме държи ръка. Бях убедена в усещането. Събудих се, отворих очи и ръката се изпари. Такова нещо,ако ми се случи по принцип, ще се смразя от страх. Обаче снощи почувствах спокойствие и любов - и си казах: То е вече тук и е дошло да ме утеши и да ми покаже, че скоро идва.
Ами, днес напомни за себе си Heart

Пожелавам ви същото момичета, орисвам цялата тема, така че да няма място от + тестове. Heart Heart

# 537
Момичета, май е рано да се зарадвам, но ще го направя тихичко. Направих тест днес към 18 ч - бледа черта.
Току що нов, друг вид (Surecheck) - отново втора, хубаво наситено разова черта.
Не мога да повярвам още. Утре ще направя ЧХГ. Бях убедена, че МЦ идва. Днес ме болеше и коремът и бях сигурна, че ще дойде. Даже си купих превръзки и тампони за вечерта да си имам.

Снощи "сънувах" един сън. То беше много, много реално като усещане. Усещам как, докато съм в просъница, ме държи ръка. Бях убедена в усещането. Събудих се, отворих очи и ръката се изпари. Такова нещо,ако ми се случи по принцип, ще се смразя от страх. Обаче снощи почувствах спокойствие и любов - и си казах: То е вече тук и е дошло да ме утеши и да ми покаже, че скоро идва.
Ами, днес напомни за себе си Heart

Пожелавам ви същото момичета, орисвам цялата тема, така че да няма място от + тестове. Heart Heart

Ооо ❤️ честито и до финала
От сърце се радвам и желая всичко д мине леко и да гушкаш пухчо

# 538
Jo di, KPP тихичко честито и до финал!
На другите кураж и търпение,и вяра ,че бебето ще дойде в точното време!
Стиснете по едно палче за нас,в болница съм ,докараха ме с разкритие и пролабирал мехур.Докторите спасиха положението за момента,сложиха ми песар.И сега се молим за всеки ден!

# 539
Честито на новите + тестчета, да повличат крак на всички! Дени, стиснати палци за по-дългосрочно овладяване на ситуацията, раничко ви е за навън! Бебчо да кротува и да си изчака разумно време в максимална близост до термин! ❤️ ❤️ ❤️

Общи условия

Активация на акаунт