Таро отговори на поставени от вас въпроси

• 23 861
  • 384
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,казвам се Мариана. Малко предистория и тогава въпроса.Работя в една фирма вече 3г.и се разбирам добре с колежките(те са предимно жени 5бр Simple Smile 😀)но отскоро си имаме адм.директор и явно от ден първи не ме харесва и ми търси кусури. Имах предупреждение от нея ,че някоя колежка ще е оплаква от мен ,че съм ще държала грубо с нея.Дойде нова жена изкара 1 сед и напусна и отново бях обвинена от адм.директор ,че заради мен е напуснала жената. И ми даде срок до февруари да съм си пуснала молбата. Та въпроса е:"Има ли шанс адм.директорка Петя да размисли и да ме остави на работа или да си търся нова?Благодаря  😀

Понеже е за по-скорошно събитие, ще дам ход на твоя въпрос. 🙂
До края на януари виждам промени, конфликти  приключване, трансформация. Неминуемо ще бъдеш жертва на обстоятелствата, като по-скоро виждам приключване. Ще бъдеш принудена да напуснеш и да отправиш взор към бъдещето, към бъдещите по-добри перспективи.  Защото там определено те очакват такива.
Дай обратна връзка в началото на февруари как са се развили нещата.

Здравей, отново.Давам обратна връзка .И да познахте за всичко.Принудиха ме да си пусна сама молбата за напускане.Макар ,че не исках да си напускам работата,но уви бях набедена и нарочена предполагам с тази цел.Сама да напусна тъй като те няма в какво да ме обвинят.Благодаря пък дано да е за добро Simple Smile

Благодаря за обратната връзка. Blush
Убедена съм, че ще е за добро всичко, което ти се случва. Бъди сигурна!
Скорошен успех занапред!

# 91
Скрит текст:
Здравейте,казвам се Мариана. Малко предистория и тогава въпроса.Работя в една фирма вече 3г.и се разбирам добре с колежките(те са предимно жени 5бр Simple Smile 😀)но отскоро си имаме адм.директор и явно от ден първи не ме харесва и ми търси кусури. Имах предупреждение от нея ,че някоя колежка ще е оплаква от мен ,че съм ще държала грубо с нея.Дойде нова жена изкара 1 сед и напусна и отново бях обвинена от адм.директор ,че заради мен е напуснала жената. И ми даде срок до февруари да съм си пуснала молбата. Та въпроса е:"Има ли шанс адм.директорка Петя да размисли и да ме остави на работа или да си търся нова?Благодаря  😀

До края на януари виждам промени, конфликти  приключване, трансформация. Неминуемо ще бъдеш жертва на обстоятелствата, като по-скоро виждам приключване. Ще бъдеш принудена да напуснеш и да отправиш взор към бъдещето, към бъдещите по-добри перспективи.  Защото там определено те очакват такива.
Здравей, отново.Давам обратна връзка .И да познахте за всичко.Принудиха ме да си пусна сама молбата за напускане.Макар ,че не исках да си напускам работата,но уви бях набедена и нарочена предполагам с тази цел.Сама да напусна тъй като те няма в какво да ме обвинят.Благодаря пък дано да е за добро Simple Smile

Имаше ли вариант да не си пускате сама молбата? Не сте длъжна, при положение че нямат основателна причина. Или щяха да последват заплахи с дисциплинарни мерки?

# 92
Скрит текст:

Имаше ли вариант да не си пускате сама молбата? Не сте длъжна, при положение че нямат основателна причина. Или щяха да последват заплахи с дисциплинарни мерки?
Здравей, ако зависи от мен не бих си пуснала сама молбата,но като се ходи след теб и те пита "Ти пусна ли си молбата" "Кога мислиш да си я пуснеш" Еми не издържах на този тормоз и хайде при ейчарите.Предполагам ,че ако не ки бъх пуснала сама сигурно щеше да има  дисциплинарни мерки.

# 93
Скрит текст:

Здравей, ако зависи от мен не бих си пуснала сама молбата,но като се ходи след теб и те пита "Ти пусна ли си молбата" "Кога мислиш да си я пуснеш" Еми не издържах на този тормоз и хайде при ейчарите.Предполагам ,че ако не ки бъх пуснала сама сигурно щеше да има  дисциплинарни мерки.

Да, кофти е такъв тормоз. Но винаги можеш да ги поставиш на място и да ги питаш "Молба? За какво? Защо? Не съм казала че имам намерения да напускам." Нека да се обосноват или да се сетят че прекаляват.
Един колега го бяха погнали с наказания ама бяха неоснователни разбира се. Просто изведнъж го нарочиха. Следващата стъпка беше дисциплинарно уволнение. Той си знаеше че го чакат сам да си пусне молбата обаче каза искат ама няма да им угодя. Ще напусна когато аз реша. И се принудиха да му помогнат с напускането като му предложиха голяма сума. И така напусна с няколко хилки доволен. Така че не е трябвало да се даваш толкова бързо според мен. И при него имаше оплакване и натопяване от други колеги, по-нови.

# 94
Здравейте, моят въпрос е свързан с мъж, който се появи в живота ми скоро и изпитвам много силен интерес към него. Как ще се развият отношенията ми с него? Той е С., а аз - Е.
Flowers Four Leaf Clover

# 95
Здравей! Въпросът ми е ще се получи ли с него, или ми дава напразни надежди…

# 96
Здравейте, ако е възможно и аз да се включа с въпрос. От доста време имам интерес към една жена, тя е В. , но от нейна страна не се получава комуникацията. Въпроса ми е каква е причината тя да отбягва комуникация с мен и дали е възможно аз да направя нещо да го променя? Аз съм Т.

# 97
Здравейте! Благодаря, че отделяте от времето си!
Имам два въпроса:
1. Има ли шанс да се съберем с Иван?
2. Имат ли някакво бъдеще отношенията ни с Явор, различно от приятелско?

Аз съм В.

Благодаря предварително!

# 98
Здравейте,може ли някой да погледне следните въпроси:
Защо моят човек Г се държи така отдръпнато,на какво се дължи?
Какви действия ще предприеме до 1месец към мен?
Благодаря Flowers Rose

Дано не съм закъсняла с отговора. Blush
Г.има нужда от спокойствие и балансиране на живота си. Сякаш се лекува от нещо свързано с взаимоотношенията ви. Възможно е да влага някакви действия и усилия на две места в живота си. Ако сте в тройна конфигурация, от там идва проблема. Ако пък няма такова нещо, то родителите му имат пръст в това, влияят му по някакъв начин.
До един месец, след известни трудности, които ще преживеете, ще се разберете и помирите.

# 99
Здравейте,може ли някой да погледне следните въпроси:
Защо моят човек Г се държи така отдръпнато,на какво се дължи?
Какви действия ще предприеме до 1месец към мен?
Благодаря Flowers Rose

Дано не съм закъсняла с отговора. Blush
Г.има нужда от спокойствие и балансиране на живота си. Сякаш се лекува от нещо свързано с взаимоотношенията ви. Възможно е да влага някакви действия и усилия на две места в живота си. Ако сте в тройна конфигурация, от там идва проблема. Ако пък няма такова нещо, то родителите му имат пръст в това, влияят му по някакъв начин.
До един месец, след известни трудности, които ще преживеете, ще се разберете и помирите.

Страшно много благодаря Heart Eyes

# 100
1. Ще си намеря ли скоро работа платена и редовна ?
2. Какво ме очаква в близко бъдеще в любовен план ? Благодаря!

# 101
Здравейте!
Какво ме очаква в любовен план?
Скрит текст:
Напоследък се навъртяха няколко идиота, с които съм приключила връзка отдавна. Все същите номера от миналото и ги игнорирах/отрязах.
Благодаря. Flowers Rose

# 102
Здравейте,
Ако е удобно:
Искам да помогна на един човек, но, разбира се, се придържам към препоръката да не правим непоискано добро. Въпросът ми е той би ли приел помощ?
Благодаря!

Ще дам обратна връзка.

Не съм сигурна, че съвсем разбирам въпроса за какво става дума, но това което се падна като подредба показва, че ако касае документален казус, който е твърде вероятно да е свързан с дом и семейство, нещо ще бъде срязано и премахнато. Като това отделяне може да е полезно в дългосрочен план. Един вид скъсване със стари навици и осъзнаването кое е нужно да бъде приключено и отрязано, за да се продължи пътя напред на чисто, за доброто на човека.
Вижда се и разкриването на документ или новина свързана с някаква тайна.
При всички случаи човека ще се дърпа и ще откаже помощта. Ще изпадне в самосъжаления и унилост и ще страда по нещо от миналото, което се е случило.

# 103
Здравейте. Благодаря за темата и за енергията, която отдавате.
Интересува ме какво изпитва той към мен? Как ще се развият отношенията ни до 2 месеца?
Ще започна ли любовна сериозна връзка с мъж до 3 месеца?
Изпращам имената ни на лично.
Благодаря за времето, което отделяте.

Усеща те като част от неговото семейство, води се сякаш от традициите по отношение на чувствата си. Вижда те като огнена жена, има емоции към теб. Но сякаш тези емоции биват потушавани и угасяни от нещо свързано или със вмешателство от семейството му(родители и по специално майката) или нещо свързано с мисълта му за теб и някво твое тайно действие. Има някакво чувство на липса у него, като да е отхвърлен.
До два месеца нещата ще продължат да се движат все така бавно, но и постоянно и стабилизиращо между вас. Като в края на периода вече ще сте постигнали повече топлина във връзката си. Ще имате повод за щастие.
Иначе на този въпрос -"Ще започна ли любовна сериозна връзка с мъж до 3 месеца?" Отговора ми е не, няма да имаш нова връзка до 3 месеца.

# 104
Здравейте, отново.Тъй като напускам и съм в процес на търсене на ново работно място.И въпросът ми е свързан с работа.
1.Ще си намеря ли подходяща работа която ще ми хареса.?
2.Дали ще се справя и ще се впиша ли в колектива? БЛАГОДАРЯ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт