Фраксипарин, клексан, аспирин - Тема #20

• 54 204
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Можеш да изместваш с два часа, да. В критични ситуации може и четири, но не е хубаво да е повтаряемо Simple Smile Когато трябваше да ги местя ги мърдах с по половин-един час, но имах доста време на разположение.

# 106
Благодаря за бързия отговор Flowers Bouquet

# 107
  • Замък сред облаците
Не е проблем с до 12 часа да се измести от веднъж, споко.

# 108
Не е проблем с до 12 часа да се измести от веднъж, споко.
Да, особено, ако забравиш Joy

# 109
  • Замък сред облаците
Или ако искаш да минеш от вечер сутрин или обратното. Аз само с 5 часа съм забравяла хаха 😄

# 110
И друго да питам.. чета на много места,че пише, че не се прави терапия с аспирин и фракси през ден и честно казано се замислих дали да не започна всеки ден да слагам фракси на своя глава?! Просто наистина се притеснявам да не стане някоя беля пак,че имам един аборт вече
Или ако искаш да минеш от вечер сутрин или обратното. Аз само с 5 часа съм забравяла хаха 😄

# 111
И друго да питам.. чета на много места,че пише, че не се прави терапия с аспирин и фракси през ден и честно казано се замислих дали да не започна всеки ден да слагам фракси на своя глава?! Просто наистина се притеснявам да не стане някоя беля пак,че имам един аборт вече

Това според мен е по-същественият въпрос. Повечето хематолози казват, че действието на нмх е 24 часа и няма смисъл 24 часа да си защитена, 24 - не. Последно гледах уебинар с д-р Тончев, който повтори същото.

# 112
  • Замък сред облаците

Това през ден е изписано от Русев, нали?

# 113
Не, от Илиев гинеколог в гр. Сливен

Това през ден е изписано от Русев, нали?

# 114
Привет отново! Simple Smile В понеделник сутринта трябва да пусна  d-dimer и APTT , трябва ли неделя да пропусна фраксипарина или може да го бия? За пръв път пускам такива изследвания и пропуснах да питам и АГ как да процедирам.

# 115
Привет отново! Simple Smile В понеделник сутринта трябва да пусна  d-dimer и APTT , трябва ли неделя да пропусна фраксипарина или може да го бия? За пръв път пускам такива изследвания и пропуснах да питам и АГ как да процедирам.
Не не трябва да пропускате

# 116
Здравейте, от скоро съм на фраксипарин (месец откакто забременях). Днес забелязах ситен обрив по гърдите, корема и малко по гърба и сърби. Възможно ли е да е от фраксито? С търсачката видях, че алергията се изразява в червени подутини, но все пак...?

# 117
  • Замък сред облаците
ПКК сДКК ще покаже, при завишени еозинофили е алергия.

# 118
Момичета имате ли синки от клексана аз имам едно петно от снощи и се притеснявам.

# 119
  • Варна
Целият ми корем е в синки, минават, нови излизат. Не се притеснявай, нормално е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт