Пазаруване от LC Waikiki - тема 8

• 56 934
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря за инфото, Щефи. Ще си поръчвам до офис.

# 721
  • София
Колко дни, след като получите мейл, че са  Ви превели  сумата за върнат продукт, тя постъпва в сметката Ви? Имам мейл от петък, но в сметката все още нищо.

# 722
  • София
Все пак от петък до днес имаше 2 почивни дни.
Като плащам с карта в България, разходът минава счетоводно на 3-ия работен ден. А това е международен превод, от Румъния.
Колко дни, след като получите мейл, че са  Ви превели  сумата за върнат продукт, тя постъпва в сметката Ви? Имам мейл от петък, но в сметката все още нищо.

# 723
Аз направи през септември поръпка от сайта (за първи път) и върнах една блуза (23лв.) на 30.09, при тях е получена на 2.10. Писах им миналата седмица, казаха, че в най-скоро време ще ми върнат. Но в сайта още седи очакване. Много странно, ако знаех, че ще е така нямаше да се занимавам за 20лв. Ужасен сайт!! Оплаках се Grinning

# 724
  • София
Аз направи през септември поръпка от сайта (за първи път) и върнах една блуза (23лв.) на 30.09, при тях е получена на 2.10. Писах им миналата седмица, казаха, че в най-скоро време ще ми върнат. Но в сайта още седи очакване. Много странно, ако знаех, че ще е така нямаше да се занимавам за 20лв. Ужасен сайт!! Оплаках се Grinning
Гледайте си по сметката дали има пари, а не в сайта как е.
Заплашете ги с Европейски потребителски център. Те действат в случая, защото сайтът се менажира от румънската фирма, а не българската.

# 725
Цитат
Гледайте си по сметката дали има пари, а не в сайта как е.
Заплашете ги с Европейски потребителски център. Те действат в случая, защото сайтът се менажира от румънската фирма, а не българската.

Благодаря за съвета,
писах им пак и честно казано не бих повторила поръчка от тях. Въпреки че сега ми хареса всичко, освен въпросната блуза. Дано скоро имам отговор, ако не - халал да са им.

# 726
Едва ли искат да  те излъжат, по-скоро действат бавно и тромаво, вероятно всичко ще се разреши с достатъчно чакане.

# 727
  • София
Благодаря за съвета,
писах им пак и честно казано не бих повторила поръчка от тях. Въпреки че сега ми хареса всичко, освен въпросната блуза. Дано скоро имам отговор, ако не - халал да са им.
Съвсем добронамерен съвет - не ги мисли всеки ден тези 20 лв., но на 2 седмици веднъж ги тормози.
Няма да излъжат, защото по електронен път всичко е явно.

# 728
Опитвам се да направя Връщане, но ми дава грешка днес. Какво мога да направя?

# 729
Нищо, освен да се свържете с тях. При мен е винаги така. Голяма разправия и все ме убеждават, че само при мен е проблема. Така им бях набрала, такава некомпетентност, некадърност и отношение от съпорта...

# 730
Здравейте, опитвам се да върна две пижами и едни детски пантофи и постоянно ми излиза съобщението, че е възникнала грешка. На кой номер да се обадя? Ужасно е, никога не съм имала такъв проблем с ХМ например. Ще си помисля много добре преди да пазарувам пак от тях.

Ъпдейт: Обадих се на телефона от сайта на ЛС Уайкики и жената беше много бърза и любезна. Продиктува ми товарителниците, с които да върна продуктите. Отличен за обслужването им по телефона.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 16:55 от Europa

# 731
Аз им написах гневен мейл и ми пратиха товарителница по мейла. Но такова чудо не е било и като идваха от Турция нещата. Не знам как успяват да стават все по зле

# 732
Имам лист с описаните продукти, бланка завръщане, трябва ли ми нещо друго , за да ида в Еконт и да тръсна кашона. Товарителница ли? На кашона има тази, с която е дошъл.
Имам проблем - не ме пуска да вляза в профила ми и оттам не мога да заявя връщане, вече три дни е така

# 733
  • Точно където трябва
Звънни им. Аз звъня и те правят каквото трябва.

# 734
От друг компютър пробвах, влязох и на третия път успях със заявката, получих код за връщане и да чакам куриер Еконт до 48 ч, ще имам такса за връщането, понеже е доставена на дом адрес.  
От H&M успях много по-изгодни и хубави дрехи да взема, цените при намаление на двата бранда сравнено  е в полза на НМ. Уайкики ми продават тънък пуловер за 18лв.промоционално, за тези пари взимам панталон и блуза от другия бранд. Така че , след като им върна артикулите и платя 5.99, скоро няма да ги отразя.

Общи условия

Активация на акаунт