Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои прости идеи за прически за булки, които не включват кок или вдигната коса?
Как мога да се справя с къдравата си коса, която е по-дълга?
Как да избера подходяща дата и място за сватбата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои прости идеи за прически за булки, които не включват кок или вдигната коса?
-
Как мога да се справя с къдравата си коса, която е по-дълга?
-
Как да избера подходяща дата и място за сватбата?
-
Би ли било добра идея да се поставят удължители?
-
Какви са мненията за използването на планери и приложения за сватбена организация?
Благодаря, благодаря... знам,че сте сила.

при мен беше чист късмет, че роклята, която си бях харесала, я открих случайно в някоя от хилядите групи "Булките на 2024" във фейсбук, същият размер и даже момичето е от моя квартал! Та, ако имаш нещо конкретно можеш да пуснеш един пост със снимка и да питаш някой дали би се разделил с роклята си 
), и алкохола (около 800-1000лв) гостите ни ще са около 105 възрастни, 5 служебни и не се знае колко деца (3-10). Имам още фото и видео (фото видео Елит от Пловдив) ,около 2800лв, дж ми е Теодор Минчев , даде ни цена от 1500 лв общо за 5ч+изнесен ритуал+базово осветление, тук са сметнати и 2 часа и овъртайм. Нямаме още лице, което да направи легитимен изнесен ритуал ,от Ихтиман ни отказаха, други идеи и контакти? Украса ще я правя аз, с помощ от сестра ми,кума и шаферките, ще бъде с изкуствени цветя, поръчвам от шейм и тему главно, първата поръчка ми излезе 150лв, уш пробно, но то пък станаха доста неща , и смятам че за още 100лв ще се сдобия с всичко нужно. От Пасарел за щастие ни предоставят доста неща, които ако наемам много ще надуят цената( арка,маса за подписване, столове , няма наем за изнесения ритуал, няма наем за външния бар и щъркелите, няма наем за маси, покрвики, има разнообразие от хангали,разпределително табло,номера за масите и тн), так че остават само цветята, свещи, лампички и вече печатните материали (менюта,имена на гости), искам още табела за добре дошли и огледало за снимки, конфети от изсушени рози за ритуала и други такива дребни простотии. Украсата ще я реди моя приятелка,която отскоро се занимава с това, ще ми бъде и координатор в дена(естествено срещу заплащане), а след сватбата ще изкупи от мен цветята и всичко, което не ми трябва от украсата. Покани ще правя аз през канва, после ще ги принтирам и изрежа в Маниа принт, и ще ги сглобим с оризова хартия и течен восък у дома-около 60 покани са, мисля че ще се справя. С роклите проблема беше,че си харесвам все такива , за които нямам пари, бях решила втора употреба да взема, даже намерих някои за проба тази седмица, но отидох в сватбения център просто за да пробвам различни неща и да си направя кефа на мен и шаферките. Ами избрах си рокля от там, страхотна цена, нищо общо с това,което исках, но пък се влюбих, ще я шият по поръчка и ще променим разни неща за да стане уникална и да изразява мен като личност. Мислехме да ходим до Одрин за костюм,рокли и халки, но май и те ще са пт сватбения център, казаха че ако вземем всичко от там ще ни направят и отстъпка, та в неделя ще ходим с младоженеца. Иначе следващата седмица ще каним кумове и шаферки, че аз си обеснявам къде съм ходила с тях, но те още не знаят, сега мислим как да поканим кумовете , отворена съм за идеи. Подаръчета не знам дали ще имаме , в един момент си мислех да направя домашни френски макарони и да ги опаковам, защото не съм фен на прахосъбирачките, но ако ще има хапки на wellcome drinka ще отпаднат. Чудим се какво да правим с транспорта и настаняването, мислим да настаним там най-близките ни и ние да го поемем (има 4 стаи), гостите от моята страна няма да ги настаняваме защото са на 40 мин път от вкъщи, но гостите на годеника ми са от Ловеч (около 20 човека) , чудим се дали да не им наемем някоя къща за гости в Самоков или селата там, има някой на цена 500лв и събират 20 човека, и отделно някакъв транспорт. Но ще стане голям разход и още не сме го решили. Чаши, свещи и такива неща ще правим сами. Фризьорка ми е тази от града ни, която ме прави на бала, даже на пробна няма да ходя. Обаче за грим не знам,има една много добра при нас,но държи да отида в салона и. Което на 25 мин в посока от вкъщи и ще ми разбие тотално плановете, но пък знам, че грима ще в това, което искам и няма да мръдне. Това е в общи линии, сигурно изпускам нещо, но и без това стана безбожно дълго, благодаря на тези,които ме изчетохте докрай 😀 надявам се да съм помогнала на някой, ама едва ли