Сватба - Булките на 2023 |Тема 11|

• 66 921
  • 912
  •   1
Отговори
# 150
Честит празник, булчета!
Форумна адашке, много са ви хубави и халките, и чашите! Със здраве да си ги носите и ползвате! 😍 На нас ни беше трудно да намерим подходяща украса за чашите, тъй като самият им модел е много богато украсен. Накрая успяхме, ама бая обиколка си беше.
Много яко, че сте успели да вземете комплект пръстени и то на момента, рядко има точен размер или пък точен модел, та късметлии сте, браво! Останалите докъде сте? Ние днес в нас обсъждахме взиманията на кумове и булка, че ще ни е по тази традиция взимането. Ще почвам да обикалям за рокля, дано я открия скоро. 😁

# 151
Супер сте!
Ние не сме стигнали до покупки на халки, чаши и др аксесоари, за тоалети все ми се вижда още рано. Сега сме я закотвили с видеооператор - нямаме такъв Smile, а към момента си уговаряме срещи за декора, фото, ДЖ.  
Вие момичета кога обмисляте да запазвате час за грим и прическа? Аз все още не съм го направила.

# 152
Нашата сватба ще бъде септември,а аз си запазих часове за грим и прическа още от януари😀 на етап дребни детайли сме,всичко друго имаме още от миналата година. Явно съм от по-нетърпеливите булки.

# 153
И ние сме септември. Smile

# 154
Ние сме в края на август.
Имаме място, фото, видео, DJ и декоратор, като вече се виждахме с декораторката, за да обсъдим основните неща.
Този месец ще гледаме да запазим час в църквата и да решим дали ще правим изнесен ритуал, за да мога да направя поканите (сама ще ги правя, имам идея).
С кумата сме решили сами да си декорираме подаръчетата за гостите, та и с това ще се занимавам.
За тоалети - само обсъждаме, но още не се чувствам готова да ходя да пробвам рокля. Grinning

# 155
  • Плевен
За роклята бях решила да си шия.Обаче онзи ден в About you много ми хареса една и съм я поръчала.Отдавна имам уговорка с шивач защотоММ ще си шие панталон със сигурност и още се чуди дали има жилетка.Та ще видим какво ще се случи в крайна сметка.Другия месец ще поръчвам покани,книга за пожелания,тейбълки.Жената, която ще ги прави ще ми прави и украсата на чашите и шампанското за да е всичко в един стил.Аз имам проблем с обувките ,търся си златни  обаче много тегава работа.Чанта няма да имам букета ми е достатъчен,ще набутам всичко в една и зълва ми ще има грижата за нея.При нас вземане на кумуве и булка няма да има .В ресторанта ще имаме посрещане  и толкоз.И там трябва да ходим да видим какви куверти ще сътворим ,че се притеснявам доста да ви кажа.Час за фризьор още нямам ,грим ще си сложа сама много малко,но имам час за маникюр:laughing:Чудя се дали да поръчвам за у нас кетъринг или да се справям сама.Погачите са уговорени.

# 156
За обувки може да погледнете в udobni.bg - имат огромно разнообразие.

Аз да питам какви подаръчета ще правите на гостите? Тотално съм забила, а искам да е нещо по-разчупено от типичните бурканчета с мед/ракия и т.н.

# 157
За обувки може да погледнете в udobni.bg - имат огромно разнообразие.

Аз да питам какви подаръчета ще правите на гостите? Тотално съм забила, а искам да е нещо по-разчупено от типичните бурканчета с мед/ракия и т.н.

Аз съм се спряла на отварачка за бутилка, има няколко варината в нета, също ми допада и тирбошон и тапа за вино.
Другото за което мислех, но по-трудно се намира е мини книжки

# 158
  • Плевен
Едната ми идея е шишенце с лавандулово масло с панделка и мънисто аквамарин.Другото е сърце от епоксидна смола с декорация.

# 159
Аз все още го обмислям, но сякаш съм се спряла на нещо подобно:

Понеже много бих искала да се впише и в декорацията на сватбеното тържество.

# 160
  • Плевен
Във ФБ има група "Купи подарък от майка на дете с увреждане".Там една от майките правеше такива.Ъези мами правят чудеса.Поръчвала съм оттам и съм много доволна.

# 161
Привет, не знам защо така съм я пропуснала новата тема. Animal Hear No Evil

Нашият първоначален бюджет беше 35000лв. за 80 човека, но и хората и бюджета нараснаха правопропорционално. Цените на почти всичко спрямо миналата година също са доста нагоре. Нашата сватба ще бъде в Пасарел в началото на август. Вече освен тривиалните неща като фотограф, видеограф, ДЖ, запазване на човек за самия ритуал, декоратор, имам грим и прическа. Готова съм и с поканите, от тях раздадох и някакво количество. Имаме сватбен сайт.

Подаръците за гостите вероятно няма да имаме. Както съм забелязала на всички сватби, на които съм била, а и както си говорихме с нашата декораторка, тези неща са абсолютно излишни. Няма смисъл да слагате нещо, което нито има предназначение, нито някой ще помни. Всички такива "боклучки" събирам в една кутия, никога не съм ги вадила, даже повечето не помня от кого са. Ще си дадете парите за нещо абсолютно излишно. Надявам се някой да се обиди, но това е моята гледна точка като гост.

Обувки си взех още преди роклята на Boss. Адски удобни.
Роклята поръчах от Джоли и трябва да дойде някога през юли. Satisfied Пробвах 2 преди нея и определено я познах още преди да ми я дооблекат. В други бутици не съм ходила, защото търсех нещо специфично, което трудно се намира в България.

Повдигнала се е и темата за сумата на украсата, ние тръгнахме от 3000лв., но отново искам доста специфични и конкретни неща и сумата вече нарасна до 5000лв. Доста ми беше трудно също да запазя фризьор, понеже и там цените, които ми обявиха намирам за твърде скандални, но.. запазих.
Повечето популярни фризьори и гримьори са заети, особено за съботите. Аз запазих грим през декември, а фризьор през януари. Satisfied

# 162
  • София
Препоръчайте фризьор от София, който ходи по адреси.. гледах сайтове, снимки..не мога да избера.

# 163
Аз съм запазила Алекс Ган от Броу бар. Цените бяха уау. Weary

# 164
И аз съм при Алекс Ган. Минус е,че не ходи до адрес,иначе прави страхотни прически. Цените са и по-високи,но мисля,че са оправдани.

Общи условия

Активация на акаунт