Чакаме ритничета от ЮЛСКИТЕ мъничета! - Юли 2023, Тема 2

• 51 496
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз лично повече на мъжа ми няма да дам да избира количка, защото с голямото я е бутал не повече от 2 пъти, купувахме всякакви излишни неща, което за първо дете е нормално, но все пак винаги се оказвах права, за количката съм категорична че ще е с една дръжка, ще се сгъва лесно и ще има голям кош отдолу. Помпата за кърма сама си я избрах естествено, някаква медела ръчна и в малкото случаи в които съм я ползвала не съжалявам и за секунда че избрах нея, но това е покупка която може и в последствие да се закупи . За дрешките ще заложа на бодита с къс ръкав и няколко с дълъг, категорично до разваляне на времето няма да купувам нищо друго .
За литература не съм чела нищо повече от бг мама и съм посетила няколко лекции за родители, препоръчвам особено за жените които искат да кърмят .

# 151
На някои може да им се стори късно , но някъде бях чела, че на 1ви юни ще има добри намаления в Хиполенд, Комсед, а най-вероятно и други магазини. Аз мисля да изчакам до тогава 🙂
Благодаря за информацията, хич не е късно. До тогава аз ще гледам да съм купила едрите  неща, но от там винаги можем да допълним с ванички, биберони и тн малки неща. Моят термин е 05.07, най-вероятно ще съм секцио по мед причини към края на Юни, и като цяло мисля с по-големите неща хич да не се бавя

# 152
Една приятелка ми каза, че Април месец има големи намаления също Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 153
Рапунцел е права за обличането, пропуснах да напиша. Тънко одеалце и пелена са супер, за когато бебето не е активно и да ако у вас е 22градува е различно, от ако е 28-30 и навън Grinning За това е хубаво тънко дълго нещо винаги да имаш под ръка Simple Smile

По Великден ми се върти имаше хубави намаления. Напоследък следя ХМ и Некст, също имат. Мисля да си купя намалени неща Simple Smile + имам от каката.

Иначе скоро ще трябва да си направим списък за нашите бебета, имам един ексел от каката. Мога да направя примерен, ако ми остане време скоро... о0 о0 о0

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 16:15 от ^SunLight^

# 154
^SunLight^ , когато стигнеш до списъка , ако е удобно разбира се - сподели и на нас, първескините , дето нищо не разбираме 😀
Вярвам, че говоря от името на повечето момичета тук хахах

# 155
И на мен ми е първо детенце и честно казано от скоро започнах са съм по на "ти" с някои неща. Сега съм на вълна YouTube видеа с покупки за бебето, както и разни класации със задължителни покупки и излишни такива, тъй като е ясно, че мамите с първо бебенце е по-лесно да се подхлъзнем и купим един куп излишни вещи и да се затрупаме. То и при всеки е различно де, на някои ще свърши едно нещо работа и ще влезе в употреба, а на друг не. Аз лично колкото и да изгарям от нетърпение да купя всичко, ще изчакам подходящия момент и ще внимавам за какво си даваме парите, имаме и много близки,които също ще настояват да купят неща за бебето.

# 156
  • София
Полезно е да си направите списък с неща и който има желание да купува давайте от списъка , особено бабите и дядовците ще са големи мераклии- за тях по-големите неща, ние много искахме всичко да си купим сами и го отчитам като глупава грешка, който иска просто да пита какво е необходимо и да купува на воля, този път така ще действам, само майка ми е твърдоглава и вече е купила едно одеяло което прилича на такова за изписване ... имам поне 4 такива . Казах 100 пъти че ще пазарувам най-рано май месец, имам да взимам от много приятелки и да преглеждам какво е останало от каката, но тя си е решила !

# 157
Аз си имам почти всияко от баткото и като цяло не се притеснявам за нищо. Обожавам количката му, ще сложа линк. Единственото, което бих взела е ново креватче, тъй като неготово е трансформирано вече в бюро и легълце, също така и електрически шезлонг, или люлка. Изглеждат ми супер удобни за бебчетата. Не бих пазарувала нищо от сега. Работила съм в бебешки магазин, пролетта винаги излизат нови колекции от всичко, пък и ми е още рано. Ако всичко е наред, пазара ще е през Май.

Това е количката обиколила половин България https://detski-magazin.com/detski-kolicki/bebeska-kolicka-colett … -beige-10912.html ,само че нашата е цвят графит.

# 158
Аз се връщам днес от преглед. Бебето расте добре, обаче може би ще се окаже, че имам проблем с шийката. При меренето, понеже имаше контракции, много играеше размерът. Та минавам ударно на утрогестан и магнезий. Ще гледам да почивам, ама как не знам. Та в момента предходното ми секцио се оказа +,тъй като не съм имала травма на шийката от раждане. Дано извадя късмет и бебето да седи на топло още дълго време.

Иначе от няколко дни го усещам по-често, докторът се изненада, защото за предна плацента е раничко, но пък е застанал напречно, място няма. Усеща се като бута разни чаркове Simple Smile

# 159
Аз си имам почти всияко от баткото и като цяло не се притеснявам за нищо. Обожавам количката му, ще сложа линк. Единственото, което бих взела е ново креватче, тъй като неготово е трансформирано вече в бюро и легълце, също така и електрически шезлонг, или люлка. Изглеждат ми супер удобни за бебчетата. Не бих пазарувала нищо от сега. Работила съм в бебешки магазин, пролетта винаги излизат нови колекции от всичко, пък и ми е още рано. Ако всичко е наред, пазара ще е през Май.

Това е количката обиколила половин България https://detski-magazin.com/detski-kolicki/bebeska-kolicka-colett … -beige-10912.html ,само че нашата е цвят графит.

Пише , че вече не се произвежда 😒

# 160

Пише , че вече не се произвежда 😒

Ами да, за съжаление вече ги няма в България. Баткото ми е на 7г. , тогава съм я купувала. Затова се радвам, че успях да я запазя непокътната толкова време. Най-добрата ми покупка.

# 161
mrnn, А не ви ли е тежка ? Пише , че е 12 кг само количката.

# 162
mrnn, А не ви ли е тежка ? Пише , че е 12 кг само количката.

Не ми беше тежка. Но предимството при мен е , че живееме в къща и реално никъде не ми се е наложило да усетя тежеста й.

# 163
Някоя мама може ли да обясни разликите между количките на cybex и anex?

# 164
Може ли да споделите мнения относно коланите за стягане на корема след раждане. При предната бременност колана ми изобщо не ми помогна, може би не беше достатъчно стегнат самия ластик, но много бавно ми се събра корема. Сега като телефона "слуша" какво чета в нета и бълва реклами на всякакви колани, но повечето не вдъхват доверие.

Общи условия

Активация на акаунт