Чакаме ритничета от ЮЛСКИТЕ мъничета! - Юли 2023, Тема 2

• 51 505
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Wonderland
Много чета, че въпросните колани правят мускулите "мързеливи" и всъщност нямат много ефект. Склонна съм да вярвам, според мен всичко наистина е само и единствено до организъм, правилна диета и тренировка.
Тези колани ми звучат като онези на телешоп от преди 15 години за отслабване Grinning

# 166
Съгласна съм, но имам отлепване на ретината и предния път беше секцио и ми казаха че и сега ще е така. А тогава ми обясниха, че първите 40 дни от операцията не мога да спортувам нормално, и изобщо да не тренирам корема. Естествено малко предобрих с носенето на количката и куп чанти до 6тия етаж и веднага имаше кървене, та за този период от месец и малко ми се иска малко помощ от колана.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 17:13 от trn17

# 167
  • Wonderland
Някоя мама може ли да обясни разликите между количките на cybex и anex?

Зависи от модела. Аз се чудя между e-type и Balios S Lux - основната разлика е тежестта на количката. Cybex имат предимство в случая. От друга страна, e-type има допълнителен амортисьор, което на теория я прави по-здрава и удобна за нашите географски ширини. Но е доста по-обемна. Насочила съм се към Anex за момента, защото сме високи, а кошът ѝ е доста висок, в сравнение с останалите колички.
Ако те интересува нещо конкретно и конкретен модел, има много ревюта онлайн, аз от една седмица това правя Grinning

# 168
  • Варна
Момичета, тази седмица не съм се включвала тук.
Сряда бях на преглед при АГ - изглежда, че чакаме момиченце. Heartpulse Следващият път ще ми пуснат 4Д и ще се види със сигурност, но и сега докторката каза, че е сигурна, чак ми посочи срамните устни на видеозона.
Въпреки че нямахме предпочитания за пол, много се развълнувах, тъй като първото ни детенце е момче. Relaxed

През уикенда ходихме да гледаме за бебешко столче за кола, а ни останаха очите в едно легло-столче на Чико 4 в 1.  Ако излезе оферта на изгодна цена, вероятно ще се изкушим да го вземем, поемайки риска, че бебето може и да не иска да спи и стои в него. Satisfied (Баткото ревеше и в кошарата, и в количката, та всичко очаквам.)

Това е моделът:

Скрит текст:

# 169
Здравейте!
Включвам се за пръв път, но ви следя отдавна 🙂
В 15г.с. съм и това е моята 5та бременност - 1 спонтанен аборт, след това две успешни бременности с резултат - естествено раждане на две момичета, вече на почти 8г и 5г. и половина, през 2021г имах още една бременност с близнаци, но единият беше в маточната тръба, разбрахме по трудния начин след тежък и животозастрашаващ кръвоизлив, 1'5л кръв в корема, едва ми спасиха живота и останах без една маточна тръба.
На 33г. съм, отново съм бременна, спонтанно, не беше планирано, защото се намирам в изключително трудна житейска ситуация, но приемам всичко за знак и за правилно.
Двете ми момичета са от друг баща, с който преминаваме през трудна и мъчителна раздяла, третото ми момиче, най-вероятно няма да има баща, но се надявам да направя всичко по силите си да бъдат добре и четирите да сме щастливи!
Имам общо 4 години кърмачески стаж, практикувала съм привързано родителство, бебеносила съм предишните си две деца, захранвала съм ги по ЗВБ, мисля да използвам натрупаният опит, да ми помогне и в отглеждането на бебето, защото, както казах най-вероятно ще ги отглеждам и трите сама. Имам собствена марка за устойчива детска мода и дрехи за бебеносене и кърмене.
Сега малко повече за бебето, мина първата фетална морфология, всичко е напълно нормално, вчера бях на профилактичен преглед, почти 100% е сигурно, че отново е момиче, 111гр., много сладка девойка, терминът ми се очертава да е на рождения ми ден - 28.07.
Надявам се да сме си взаимополезни! Успешна бременност ви пожелавам и на финала пухкави и здрави бебенца!

# 170
farewеll, здравей, добре дошла от мен! Heart Имаш интересна история, трудна, но 3 момиченца звучат страхотно! Blush Поздравявам те за куража, пожелавам ни късмет на всички, тъй като планирано или не, не мисля, че някой е напълно готов, докато бебчето не се появи.
Ще се радвам да ми изпратиш на лично линк към нещата, които произвеждаш.

Аз минавам да кажа, че покрай мен няма нищо интересно, освен, че започнах пак да пия кафе. Grinning Не мислих, че ще се прояви желание в мен, но ей на, в края на четвъртия месец чудото се случи. Grinning Утре съм на преглед и нямам търпение да видя колко е пораснало момчето.

# 171
farewеll, здравей, добре дошла от мен! Heart Имаш интересна история, трудна, но 3 момиченца звучат страхотно! Blush Поздравявам те за куража, пожелавам ни късмет на всички, тъй като планирано или не, не мисля, че някой е напълно готов, докато бебчето не се появи.

Аз минавам да кажа, че покрай мен няма нищо интересно, освен, че започнах пак да пия кафе. Grinning Не мислих, че ще се прояви желание в мен, но ей на, в края на четвъртия месец чудото се случи. Grinning Утре съм на преглед и нямам търпение да видя колко е пораснало момчето.

Благодаря 🤗
Досега най-неподготвена съм се чувствала точно когато бебето се появи 🙂, но всеки ден е крачка напред и с времето става по-лесно!
Иначе, не знам дали е кураж, случи се, никой друг вариант не ми се струваше като по-правилен по ред причини, така че освен да живея фактите, нямам друг избор.
Ще изпратя линк с най-голямо удоволствие! ❤️

# 172

Благодаря 🤗
Досега най-неподготвена съм се чувствала точно когато бебето се появи 🙂, но всеки ден е крачка напред и с времето става по-лесно!
Иначе, не знам дали е кураж, случи се, никой друг вариант не ми се струваше като по-правилен по ред причини, така че освен да живея фактите, нямам друг избор.
Ще изпратя линк с най-голямо удоволствие! ❤

From Farewell to Hello ❤ Имам страхотен бебеносещ суитшърт, който обожавам 😊

Пожелавам сила и кураж, за да минете през този труден период!

# 173
  • София
farewell, добре дошла!
Вие ще сте като като четиримата мускитарки Simple Smile
Аз съм сигурна, че ще се справите и новият член на семейството ще е началото на едно по-щастливо бъдеще Heart
Момичета не пиша често, то няма нищо ново. Онзи ден ходих на преглед, момъка си расте и аз тръпна в очакване на всеки преглед.

# 174
Цитат на: Ариеллл

[/quote

From Farewell to Hello ❤ Имам страхотен бебеносещ суитшърт, който обожавам 😊

Пожелавам сила и кураж, за да минете през този труден период!

Много благодаря ❤️
И така се радвам да прочета, че нашият суитшърт ще топли още едно бебе 🫠

# 175
Някоя мама може ли да обясни разликите между количките на cybex и anex?

Аз съм с количка Anex  e-type 3in1, от първото ми дете е. Интензивно ползване 2 години. Не съжалявам за избора си, и ще я ползвам още малко с близнаците докато се хващат в един кош. Няма счупено, нито скърца както става с повечето. Единствено че не я пазих особенно и я прах постоянно в пералнята, олющи се кожата на раницата и сенника, но смятам да ги занеса за ремонт. За Cybex ми харесват като визия, но нямам надблюдения.

# 176
Относно количките - какво ли не съм пробвала в годините, изводите ми са да има опция/приставки за поставяне на кошче за кола, аз ползвам кошче Maxi cosi, да е лека, да се сгъва едновременно с коша, не харесвам така наречените "зимни кошове", най-любима ми е и още си я пазя една микро количка на Mothercare, която се сгъва до размери на голяма дамска чанта и за самолет е супер! Сега мисля да взема Ergobaby metro +

# 177
Здравейте и от мен, бъдещи мамчета! Казвам се Моника на 29г. от Пловдив и очаквам своето първо бебче. Термина ми е на 06.07, а бебчето ще е момченце. Ще се радвам да съм част от вашата група. 😇😇😇

# 178
Здравейте, казвам се Виктория от гр.Пловдив , първа бременност ми е с момченце ,терминът ми е на 01.07

# 179
Здравейте, казвам се Цвети! Очакваме първото си бебче момиченце от Асеновград съм на 31г. Термин 15.07.2023 Поради цервикална недостатъчност се наложи в 13гс да ми направят серклаж. Малко съм уплашена но си пожелавам всичко да е наред. Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 00:31 от cveti1991

Общи условия

Активация на акаунт